Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Να σας ευχηθώ κι' εγώ;

Πρώτα ένα μεγάααααλο "ΣΥΓΝΩΜΗ"  για την δίμηνη απουσία μου από τη γειτονίτσα μας που τόσο αγαπώ αλλά, πιστέψτε με, περνάω δύσκολη περίοδο - θα έλεγα τη δυσκολότερη στη ζωή μου - με μια κατάθλιψη που με βασανίζει και με κρατάει κλειδωμένη στο σπίτι μου, με επίσης κλειδωμένη την ψυχή μου. 
Η παρηγοριά μου είναι βέβαια οι κατασκευές μου, που αν δεν τις είχα θα ήμουνα σίγουρα πίσω από κάγκελα!!!  Πού θα πάει όμως, θα περάσει... δεν θα περάσει; 

Θα ήθελα να σας δείξω αυτά τα Χριστουγεννιάτικα που έφτιαξα και συνεχίζω να φτιάχνω για να "διασκεδάσω" όσο μπορώ την απελπισία μου!

Αγγελάκια από χάρτινα σουβέρ δαντελωτά....

Στεφανάκια μικρά από κισσό, με διακοσμητικά δικής μου κατασκευής....



Κηροπήγια - κουκουνάρια της περιοχής μου....

ΑγιοΒασίληδες papier mache πρόσωπα και φιγούρες....


Κεριά με χαρτοπετσέτα και κορδέλες....

Αυτά τα χαριτωμένα χιονανθρωπάκια από κάλτσα γεμισμένη με ρύζι....


Και το τελευταίο - σήμερα τελείωσε - Άγγελος papier mache που κρατάει αστέρι από πηλό!!!!
Όπως καταλαβαίνετε, είμαι χωμένη στο internet τόσο που τα μάτια μου έχουν γίνει τετράγωνα σαν την οθόνη του υπολογιστή μου!!!!

Έλαβα και ένα όμορφο δωράκι από την Πηνελόπη (Pinelia). Ημερολόγιο ανακύκλωσης από παλιό CD. Πηνελόπη μου σ' ευχαριστώ πολύ....



Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς, σε όλες και όλους σας
ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΙ' ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
και ο Καινούριος Χρόνος να φέρει σε σας και τους αγαπημένους σας Υγεία και μόνο Χαρές......

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με θυμόσαστε και ενδιαφέρεστε αν είμαι καλά και τι έγινα! Ελπίζω σύντομα να "έρθω στα ίσα μου" και να βρω τους ρυθμούς μου!

Σας γλυκοφιλώ

60 σχόλια:

  1. Καλέ τι καταπληκτικές δημιουργίες είναι αυτές !!!!
    Η μία καλύτερη από την άλλη !! Γειά στα χέρια σου !!!!
    Χαρούμενες γιορτές με υγεία, αγάπη, χαρά, ευτυχία και υπομονή και αισιοδοξία γιατί όλα ξεπερνιούνται !!!!! Φιλιά και καλό ξημέρωμα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μου λες ????.....τρελάθηκες για τα καλά ?????....Αφήνουμε εμείς οι μάνες με τις μεγάλες οικογένειες που στηρίζονται πάνω μας να μας πιάνουν καταθλίψεις και όλα τα συναφή ????.....καλά που είχα ανησυχήσει κι έλεγα πού είναι αυτή ???...και γιατί δε φαίνεται στην παρέα ???....Αν ήξερες τί περνάω εγώ δε θα μίλαγες καθόλου....αλλά σφίγγω τα δόντια και προχωρώ. Επειδή τα γκαβά μου δεν βλέπουν διεύθυνση να σου στείλω μήνυμα.....στείλε μου στο δικό μου elen_artista@yahoo.gr...να στα ψάλλω για τα καλά. Άντε...να μην αρχίσω από δω μέσα και γίνω ρεζίλι. Φιλιά πολλά....καλές γιορτές.....και περιμένωωωω.....μήνυμαααααα.....(με σύγχυσες βραδιάτικα.....).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θέλω να ακούω για κατάθλιψη και τέτοια.. χαζά.. σόρρυ φιλένάδα.. για το χαζά .... οι δημιουργίες σαου και μονο το ανερουν.. κοιτα τα πραγματα τα κανουμε εμεις.. να γίνονται ασκημα .. να βλέπεις φιλιώ μου και πίσω απο τα ασκημα .. εκεί υπάρχει παντα ένα παράθυρο που το ανοιγεις και βλέπεις τον ουρανό σου...και ουρανός σημενει ελπίδα.. οι όμορφες Χριστουγεννιάτικες κατασκευες σου είναι η απόδειξη..Φιλιώ μου...πίστεψέ στον εαυτό σου και πείσε τον οτι θα τα καταφέρεις και θα γίνει.. οσο δύσκλα και να ειναι ..σε φιλώ και σου ευχωμαι τα καλύτερα.. να σου ερθουν και γρήγορα.. να είναι όλα καλά.. και ναί οι γιορτες αυτες.. θα ειναι η αρχή να σου έρθουν όλα θετικα.. φιλακια πολλα και αν χρειαστείς τίποτα εδώ είμαστε.. μην διστάσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι μ'αυτήν σου την ανάρτηση, Φιλία μου! 'Οχι βέβαια για το πρόβλημά σου, αλλά γιατί ξαναδίνεις σημεία ζωής μετά από τόσο καιρό. Για την κατάθλιψη σου είπα, στα emails μου, τί πιστεύω...εάν γνωρίζεις την αιτία, καταπολέμησέ την!!!! Οι χειροτεχνίες σου πάντως δείχνουν ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο!!
    Καλά Χριστούγεννα, σου εύχομαι φιλενάδα!!! Να περάσεις καλά με την οικογένειά σου και ο νέος χρόνος να σου φέρει ό,τι καλύτερο, αλλά πάνω απ'όλα υγεία και γαλήνη!
    Φιλάκια πολλά, πολλά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να νιώσεις σύντομα καλύτερα...
    Οι δημιουργίες σου είναι πανέμορφες, αλλά και το δωράκι που έλαβες!
    Καλές γιορτές να περάσεις και να μείνουν πίσω όλα τα προβλήματα...να μπει μπροστά η χαρά!
    Φιλιά πολλά και ο καινούριος χρόνος να σου φέρει μόνο τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλία μου χάρηκα πολύ που είδα ανάρτησή σου. Όσο δύσκολο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις πάντα υπάρχει ελπίδα. Όλοι έχουμε αποθέματα δύναμης. Βρες την και προχώρα μπροστά.
    Οι κατασκευές σου είναι πολύ όμορφες.
    Να περάσεις όμορφα Χριστούγεννα και το 2014 μόνο χαρές να σου φέρει.
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΄Ολα τόσο όμορφα !
    Τα χιονανθρωπάκια καταπληκτικά !!!!!
    Καλώς ήρθες στην παρέα, ευχές πολλές
    για καλά Χριστούγεννα !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς τηνε που την αποθυμήσαμε και περιμέναμε πως και πως τα νέα της !!!Είναι δυνατόν να μην ξεπερνιέται η οποιαδήποτε δυσκολία από έναν άνθρωπο χαρισματικό, με χιούμορ, ευγένεια, σπιρτάδα, καλοπροαίρετο, δημιουργικό με καρδιά γεμάτη αγάπη ;;;; Οι υπέροχες κατασκευές σου δείχνουνε ότι ήδη βρίσκεσαι σε καλό δρόμο και έχεις ξεπεράσει με επιτυχία τις δυσκολίες.....καλές γιορτές με τους αγαπημένους σου υγεία κι αισιοδοξία, τα αγγελούδια σου τρισχαριτωμένα, οι αγιοβασίληδες καταπληκτικοί και οι καλτσοχιονάνθρωποι απίθανοι !!!!!
    Στείλε τη διεύθυνσή σου στο μέηλ claude_mml@yahoo.gr για να σου στείλουμε δωράκι πρωτοχρονιάτικο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφες όλες οι δημιουργίες σου Φιλία μου!!!Περαστικά καί γρήγορα σού εύχομαι νά τό ξεπεράσης!Οτι το μοιράστικες μαζί μας,νομίζω είναι μία καλή αρχή!!Καλά Χριστούγεννα!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. νάμαι και γω να συμφωνήσω με τα κορίτσια πιο πανω, και να προσθέσω πως η ζωη εινα ενα δώρο που συχνά το ξεχνάμε!!!(Χατζηγιαννης)

    http://www.youtube.com/watch?v=LL011-59beY
    ΒΆΛΕ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥ΄ΣΕ ΤΟ!!!
    ΌΛΕΣ ειμαστε στη διάθεσή σου με κατ΄οίκον....συμβουλες, τουτεστιν e-mail! φιλιά πολλά!!!
    ξερω τι ειναι καταθλιψη.....
    φιλια πολλα στη ΦΙΛΊΑ!!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!ΑΙΝΤΕ!!! χαμογέλα!!!!!!σε παρακαλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κουράγιο... όλοι περνάμε τέτοιες φάσεις...δύσκολες εποχές...
    Καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε καταλαβαίνω Φιλία μου γιατί πέρασα κατάθλιψη κι εγώ αλλά την πάλεψα! Και είμαι σύγουρη ότι θα την παλέψεις κι εσύ! Συνέχισε τις δημιουργίες και βγάλε οποιαδήποτε αρνητική σκέψη απ'το μυαλό σου. Κάνε μόνο ευχάριστα πράγματα, κάνε παρέα με θετικούς ανθρώπους, βγες και περπάτα και πάνω απ'όλα ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!! Πολλά φιλιά και μια αγκαλιά πολύ σφιχτή! Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάρα πολύ όμορφα όλα....χαρούμενα Χριστούγεννα.... :)))
    Καλή δύναμη με την κατάθλιψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πράγματι λείπεις από την παρέα Φιλία μου . Και μόνο η παραδοχή της κατάθλιψης σου είναι η μισή θεραπεία , την άλλη μισή θα την βρεις από μέσα σου . Σου εύχομαι καλές γιορτές και του χρόνου να είσαι καλύτερα
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σου εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και εμπρός και σύντομα να επανέλθεις στην συντροφία μας.Οι δημιουργίες σου είναι πραγματικά αριστουργήματα.Καλές γιορτές να έχεις με Υγεία και Αγάπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλες γιορτες γλυκια μου!υπεροχες οι δημιουργιες σου!!!καλη δυναμη....μην το βαζεις κατω........
    ...irida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγάπη μου!!!
    Η γλύκα και η ομορφιά των κατασκευών σου, να πλημμυρίσει την ψυχούλα σου, και να σε "τραβήξει" μακρυά από αυτή την άσχημη κατάσταση στην οποία έχεις προσωρινά παγιδευτεί. Θα περάσει. Να το ξέρεις ότι υπάρχουμε κι εμείς που σε έχουμε συνέχεια στην σκέψη και την προσευχή μας...
    Σου εύχομαι καλές γιορτές Φιλία μου. Να ξεκλειδώσεις την πόρτα της ψυχής σου, και να βάλεις μέσα όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα, για να γιορτάσετε μαζί τη γέννηση του Θεανθρώπου!!
    Χιλιάδες φιλιά σου στέλνω Φιλία μου, και μια μεγάλη αγκαλιά να σε χωράει ολόκληρη μέσα!!!
    Με την ειλικρινή ΑΓΑΠΗ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι υπέροχα πράγματα έφτιαξες !!!!!!!!!!!!!!!
    Και μας τα έκρυβες τόσο καιρό χαχα!!!!!!!!
    Ευχομαι γρήγορα να ξεπεράσεις όλα όσα σε κρατάνε κλειδωμένη και να ανοίξεις γρήγορα την πόρτα της καρδιάς σου και να σε έχουμε και πάλι κοντά μας γιατί μας λείπεις πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ευτυχισμένα Χριστούγεννα να έχεις!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαιρόμαστε που δεν ξεχνάς την παρεούλα μας και ευχόμαστε να ξεπεράσεις την...μαυρίλα(εσύ είσαι έξω καρδιά) και να σε έχουμε πιο συχνά κοντά μας!!!!!!!!Οι κατασκευές σου πανέμορφες!!!!!!!!!!!Καλές γιορτές,να είσαι καλά!!!!!!!!!!!!!!!!Φιλιά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ,....ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ,,,,,,,,,ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΟ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΣΟΥ,,,,ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗΣ !! ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φιλία μου σε καταλαβαίνω, κάπως έτσι νιώθω και εγώ, αλλά προσπαθώ...
    Σου εύχομαι να περάσεις τα πιο όμορφα Χριστούγεννα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Debes superar la tristeza, tu eres la única que lo puede hacer.
    Beso desde Argentina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλια μου καλως μας ηρθες!!!!!!Σου ευχομαι καλα χριστουγεννα!!!!!!!!!!Οι δημιουργιες υπεροχες!!!!!!!Φιλακια φιλακια πολλα φιλακια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που διαβάζω...όχι από σένα...κι εγώ ζορίστηκα και ζορίζομαι πολύ ακόμη...όπως και άλλοι...αλλά όχι κατάθλιψη...δεν μας ταιριάζει...δεν σου ταιριάζει..Δεν σε ξέρω προσωπικά...αλλά στα μάτια της ψυχής μου είσαι πολύ δυνατή για κάτι τέτοιο...Σύνελθε και μην σκύβεις το κεφάλι...Μέσα μας υπάρχει το γιατρικό και η γειτονιά μας είναι ένας θαυματουργός γιατρός...Κι εγώ γι 'αυτό ξαναγύρισα...Μην εξαφανιστείς ξανά...Θα μου λείψει το πνεύμα σου και οι υπέροχες δημιουργίες!! Φιλάκια και καλά Χριστούγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταυτίζομαι απόλυτα με την Ασπα!!!Είσαι υπέροχη και μας είσαι απαραίτητη!!

      Διαγραφή
  25. ...Ευλογημενα Χριστουγεννα..να σαι καλα ματια μου..ο Κυριος μεθ'ημων..φιλια πολλα παρα πολλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Belos enfeites de Natal!
    ¸.•°♡♡⊱彡
    Muita paz e muita luz em nossas vidas, hoje e sempre!!!

    ⋱ ⋮ ⋰
    ⋯ ✰ ⋯
    ⋰ ⋮ ⋱


    ░M░E░R░R░Ƴ░

    C░H░R░I░S░T░M░A░S░ !!!

    ¸.•°♡♡⊱彡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μου αρέσουν πολύ οι δημιουργίες σου!Όλες με μεράκι!Χαίρομαι που σου άρεσε το δωράκι μου!Καλές γιορτές και θα δεις ότι σύντομα με ένα κλικ όλα θα πάρουν την πάνω βόλτα!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρόνια Πολλά. Η γέννηση του Χριστού να φέρει αγάπη στις καρδιές όλων
    Πολύ όμορφα όλα όσα έφτιαξες...Να χαρείς το όμορφο δώρο της Πινέλιας
    εύχομαι να ξεπεράσεις αυτο που σε απασχολεί
    και μια καλή χρονιά ευτυχισμένη με υγεία και αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρόνια πολλά, Φιλία! Καλές γιορτές και ένα χαρούμενο 2014 να σου χτυπήσει την πόρτα!
    Οσο για τα άλλα, διώξε μακριά τις ασχήμιες και κράτα τις ομορφιές, όπως όλα αυτά που μας δείχνεις τόσο καιρό τώρα!
    Εύχομαι όλα να πάνε καλα΄! Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φιλία μου είσαι ενας δυνατός και ιδιαίτερα ευπρόσδεκτος κρίκος της αλυσιδογειτονιάς μας .Μείνε μαζί μας με το όμορφο και διακριτικό χιούμορ και χάρισέ μας τις καλοδουλεμένες δημιουργίες!!!Σου εύχομαι χρόνια πολλά υγεία και ευτυχία Καλή χρονιά με πολλές πολλές στιγμές γέλιου χαράς και δημιουργίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ξαναπερνώ να δω αν ...είσαι καλύτερα!! δεν μπορεί, τόσες φιλες εδώ, τόσες ευχές, πρέπει να πιάσουν τόπο! σε 2,5 μερες φευγει το 2013 με τα καλά του και με τα πιο δυσκολα! γιατι δεν πρεπει να είμαστε αχάριστες! ήταν ενας χρόνος της ζωής μας!και για μένα., ήταν ο χρόνος που γνώρισα τις περισσότερες απο εσάς!ΚΑΙ ΓΙΑ ΄ΣΕΝΑ, ηταν ένας χρόνος που έγραψες με τη καρδιά σου, ως χθες, 22 φορες! μην το ξεχνας! το 2014 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!ΦΙΛΙΑ!!!ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!σε περιμένουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!

    ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλη χρονιαααα!Ευχομαι απο την καρδια μου να ειμαστε οοοολοιιι υγιεις,να δημιουργουμε και να ονειρευομαστε!!!!φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλή χρονιά,Φιλία μου, με υγεία και χαρά για σένα και τους αγαπημένους σου! Και γρήγορα κοντά μας και πάλι, εύχομαι!!!!
    Φιλάκια πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φιλία μου η κατάθλιψη είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια από την οποία δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε μόνοι μας. Εύχομαι να μιλάς απλά για μια κακή διάθεση περαστική. Με τα λίγα που ξέρω για σένα και με το θάρρος της αμοιβαίας συμπάθειάς μας. θα σου πω μόνο το εξής: Αν πέρασες το μεγαλύτερο μέρος της ως τώρα ζωή σου δημιουργώντας όλα όσα βίαια μας απέσπασαν, μη τους χαρίσεις και το υπόλοιπο. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να μας πάρουν και είναι αυτά τα ουσιαστικά της ζωής. Καλή χρονιά από καρδιάς γλυκιά μου Φιλία. Με την ευχή να νιώσεις σύντομα καλύτερα και να σ'έχουμε ξανά στην παρέα μας. Μας γέμιζες πολλά χαμόγελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλή μου Φιλία!!Θα το ξεπεράσεις και όταν θα θυμάσαι και θα διαβάζεις αυτήν την ανάρτηση,θα λες μα τι στο καλό με είχε πιάσει και ένιωθα έτσι?
    Θέλει δύναμη και το καταλαβαίνω αλλά όλα τα μπορούμε!Να είσαι καλά και η νέα χρονιά να είναι για σ'ένα μια καινούρια αρχή,που θα είσαι πιο δυνατή,αποφασιστική,πιο αισιόδοξη !Να έρχεσαι πιο συχνά εδώ μέσα,θα σου κάνει καλό!!Πολλά πολλά φιλιά σου στέλνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Φιλία μου!!
    Εύχομαι όλα τα άσχημα που σε ταλαιπωρούσαν, να έχουν παρασυρθεί μακρυά, μαζί με τη χρονιά που έφυγε.
    Εύχομαι ακόμη Φιλία μου, η καινούρια χρονιά, να είναι για σένα και για την οικογένειά σου ευλογημένη, γεμάτη μόνο με καλά:αγάπη, χαρά, γαλήνη, μα πάνω απ' όλα υγεία.
    Φιλιά πολλά αγαπημένη μου!!!
    Την αγάπη μου σου στέλνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Uεέ μου δός της δύναμη,
    όλα να τ΄αψηφίσει
    να ξαναρθεί στη γειτονιά
    γιατί μας έχει λείψει !!!!

    Καλή κι ευλογημένη η νέα χρονιά
    με υγεία, αγάπη, υπομονή και
    δύναμη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σου εύχομαι να βρίσκεις καθημερινά την δύναμη που χρειάζεται για να αντιμετωπίζεις αυτό που σε απασχολεί. Μέσα από τη δημιουργία εύχομαι να ξεπεράσεις αυτήν τη δύσκολη περίοδο και γρήγορα η μπλοκογειτονιά να γεμίσει με την παρουσία σου. Σου στέλνω τα φιλιά μου.Καλή χρονιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. καλη χρονια φιλεναδα αυτό ειναι ενα κερασμα που σου χρωσταω πέρνα μια βολτα http://starsandicicles.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Άτιμη κατάθλιψη, μας κούρασες κι εσύ ...
    Τί λες, βρε Φιλιάκι, θα την παλέψουμε τη δουλειά να την στείλουμε από κει που ΄ρθε ;;; Πες της να πάει καμιά βόλτα, άλλωστε ξέρει πού θα μας βρει ...
    Σε φιλώ πολύ πολύ και σου εύχομαι η νέα χρονιά να είναι απαλλαγμένη από τέτοια μαυριδερά βαρίδια ! Λέμε τωρα ... χαχα
    Εύχομαι να πάρουμε τα πάνω μας, γιατί τα κάτω μας τα βαρεθήκαμε !
    (οι κατασκευές πάντως μούρλια !!!)
    ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ακομα να καταλαβεις πως σε θελουμε εδω βρε φιλεναδα!!!!!!!!!
    Βρες τη δυναμη να ξεπερασεις τα δυσκολα με τοσες φιλες κοντα σου να σου στελνουμε την αγαπη μας θα τα καταφερεις!!!!!!!!!Φιλια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φιλία μου γλυκιά, καλή χρονιά κι ευτυχισμένη!!!
    Τι όμορφα τα δημιουργήματα σου!!! Συγχαρητήρια!!!
    Διάβασα πως είσαι θλιμμένη...Ανθρώπινο είναι. Σιγά σιγά θα περάσει. Κάνε ο,τι νομίζεις, μόνο να σ΄ευχαριστεί.
    Εγώ σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Άργησα να σου γράψω Φιλία μου, ένεκα ο άτιμος μπλογκερ που κάνει διακρίσεις ποιά μπλογκ θα ανοίξει!!!!
    Εύχομαι κι ελπίζω να είσαι καλύτερα!!!
    Σε χρειαζόμαστε όλες μας!!!!!!
    Όλες έχουμε προβλήματα μικρά η μεγάλα, μη το βάζεις κάτω!!!
    Μας λείπει το χιούμορ σου και οι ωραίες σου αναρτήσεις!!!!
    Παίρνουμε κουράγιο η μία από την άλλη, μη σπας την αλυσίδα!!!!!
    Σου στέλνω την αγαάπη μου και τα φιλιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σε βρήκα και εγώ!!!!!!!!! καινούρια φίλη Χα χα !!!!!!! Εύχομαι ότι καλύτερο με την νέα χρονιά ψυχική και σωματική υγεία. Θα χαρώ να τα λέμε σε περιμένω και από μένα. Φιλιά πολλά.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αγαπημένη μου φιλία, καλησπέρα!!!!
    Σου στέλνω την αγάπη μου, και μια πολύ μεγάλη αγκαλιά!!!!
    Πολλά πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σε ευχαριστώ Φιλια μου για την συμμετοχή σου στο χριστουγεννιάτικο πανηγύρι του stars and icicles περιμένω την διεύθυνση σου στο email katitimou@gmail.com για να σου στείλω το αναμνηστικό δωράκι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ¸.•°♡♡♫° ·.

    Passei para uma visita.
    Boa semana!
    °º✿♫ Beijinhos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Φιλία μου ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΗΝΑ αγάπη μου!!!!
    Πέρασε από το σπιτάκι μου όποτε μπορέσεις για να παραλάβεις ένα βραβείο.
    Σου στέλνω την αγάπη μου, και μια τεράστια αγκαλιά!!!!
    Φιλάκια αμέτρητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ένας ιός με κράτησε μακριά από το σπιτάκι σου...δεν ήθελα να το μολύνω...Περίμενα όμως ότι γυρνώντας θα σε έβρισκα εδώ...Λείπεις και δεν μπορώ να περιμένω το Πάσχα για να γυρίσεις...δεν είναι το πανηγύρι...η δράση ... είμαστε εμείς που σε θέλουμε κοντά μας...για όλα όσα μας έδινες διαβάζοντάς σε....Γύρνα γρήγορα....σε παρακαλώ...μην μας αφήνεις απέξω!!! Μια μεγάλη αγκαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ξανάρθα για να σου θυμίσω κάτι που θυμήθηκα φεύγοντας....
    "Ούτε τα email μου δεν είδα ακόμα, έτρεξα να σας γράψω μπας και με ξεχάσατε και να σας πω πως σας λατρεύω, αλήθεια, είστε ό,τι με κρατάει ζωντανή και κεφάτη. Blogoγειτονιά, ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!"
    Τα θυμάσαι????Λόγια δικά σου...τα μεταφέρω αυτούσια από τότε που έλειπες με την μετακόμιση...
    Σου ξαναθυμίζω και το προφίλ σου.....που πάντα θεωρούσα ότι με καλύπτει..."Οι χειροτεχνίες λειτουργούν σαν... Lexotanil σε μένα. Με ηρεμούν και με χαλαρώνουν! Η επικοινωνία με την blogoγειτονιά, σαν αναβολικό!!! Με ανεβάζει."
    Γύρνα λοιπόν....για να ανέβεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλή εβδομάδα αγαπημένη μου!!!!
    Σου γράφω κι εδώ το μέηλ μου: rodouserd@gmail.com
    Φιλάκια πολλά
    Καλή εβδομάδα να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Δε θα σου πω ότι είναι χαζό , ότι είναι περιττό, ότι δεν το περίμενα από σένα και τέτοια...Θα σου πω μόνο ότι σ' αγαπώ με του Θεού την απέραντη αγάπη, και ότι μου λείπεις. μόνο αυτό. θα προσευχηθώ για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ...Καλημερα..Ξυπνα βρε αδερφε..φτανει..ποσο η ψυχη σου θα ειναι μαυρη..ποσο θα σε τραβα πισω..που ειναι η Δυναμη σου..εισαι Στρατιωτης..που πολεμα..αγωνιζεται..πεφτει στη Μαχη για Κεινον..ζητα του τη βοηθεια σου..και να δεις θα λαφρωσει η ψυχουλα σου..ο Κυριος να ναι παντα Μαζι σου..σε φιλω..μου λειπεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. τα χέρια σου είναι αυτά που θα σε λυτρώσουν καλή μου Φιλία... είτε δημιουργώντας, είτε ανοίγοντας τη πόρτα που για δικούς σου λόγους έκλεισες... όπως και να χει, ξέρεις το πόσο αγαπητή είσαι, και όχι μόνο αυτό, αλλά ακόμα και σε ανθρώπους που ούτε καν σε γνωρίζουν.. πόσο καταπληκτικό είναι αυτό απο μόνο του, αλήθεια? σε ότι και αν κάνεις, να μας προσέχεσαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αγαπημένη μου Φιλία πέρασα να αφήσω τις ευχές μου για μια όμορφη εβδομάδα!!!
    Πώς είσαι; Μη νομίζεις ότι σε ξεχνώ. Σε έχω πάντα στο μυαλό μου.
    Σου στέλνω την αγάπη μου, και πολλά πολλά πολλά φιλάκια!!!
    Καλή και ευλογημένη εβδομάδα να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Φιλία μου μη νομίζεις πως σε ξέχασα σε έχω πάντα στη σκέψη μου και στην καρδιά μου!!!Μας λείπεις......η γειτονιά μας είναι μια μεγάλη αγκαλιά μπες μέσα και να είσαι σίγουρη πως θα νιώσεις ζεστασιά και αγάπη!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι δηλαδή.... εγώ ασχολίαστη θα μείνω;;;