Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Με τη Νέα Χρονιά....

Και να που έλαβα ένα απίστευτο Χριστουγεννιάτικο - Πρωτοχρονιάτικο δώρο, σταλμένο μάλλον κατ' ευθείαν απ' την Παναγιά!!! Πάντα μου στέλνει κάτι πολύ όμορφο σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής μου, που δεν το περιμένω. Φαίνεται πως είμαι καλό κορίτσι, δεν εξηγείται αλλιώς.
Μετά από ταλαιπωρία μηνών και αφού είχα δει όλα τα διαμερίσματα προς πώληση της περιοχής, από "σκουπίδια" έως "ανεκτά" (θέλαμε εδώ γύρω, κοντά στη μεγάλη μας κόρη και κοντά στα χρήματα που διαθέταμε που ήταν λίγα), μου στάλθηκε από τον ουρανό ετούτο εδώ!
ΤΟ φωτεινό...... ΤΟ χαρούμενο!!!!
Ψάχναμε για τρεις κρεβατοκάμαρες (για τη μικρή κόρη, που έχει δυο παιδιά και της οποίας το σπίτι πουλήσαμε)...... έχει δύο. Τι να κάνουμε, σε τέτοιες δύσκολες φάσεις της ζωής σου κάνεις υποχωρήσεις.
Έχω όμως και:
Θέα απ' το σαλόνι μου "τον Παράδεισο επί της γης". Όλη η Πάρνηθα, οι Θρακομακεδόνες, το Τατόι, τα Κιούρκα και η Εθνική οδός, στα πόδια μου, καθισμένη στον καναπέ μου. Χώρια το πράσινο που με περιτριγυρίζει. Επειδή δε είναι και ισόγειο, έχω και ιδιόχρηστο  κήπο 80 τμ. στις κρεβατοκάμαρες. Απίστευτο;;;;;
Εντάξει, πούλησα 231 τμ. στη μισή του αξία και αγόρασα 134 τμ. πάλι στη μισή του αξία. Καμιά φορά όμως, τέτοιες "χειρουργικές" κινήσεις σου βγαίνουν σε καλό. Και χαίρομαι που την έκανα.
Καινούρια φάση ζωής.... Χα χα.... Είμαι μια ευτυχισμένη!!!!
Το κυριότερο όμως είναι πως ΟΛΗ η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη μ' αυτήν την αγορά.
Να σας πω και για το εργαστήρι μου; Είναι ένα δωμάτιο "υπηρεσίας" που δεν χωράει υπηρεσία εκτός αν είναι Φιλιππινέζα και μάλιστα πινέζα (1.87 Χ1.85 οι διαστάσεις του). Το γέμισα ράφια, συρταριέρες ΙΚΕΑ και πάγκο όσο μου επέτρεπε και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου. Ίσα που κάθομαι στην καρέκλα μου και γυρίζοντας "περισκοπικά", τα φτάνω όλα!!!!

Θέλω να πιστεύω, πως ετούτη η χρονιά θα είναι πραγματικά χαρούμενη, γιατί το λάτρεψα τούτο το σπίτι και προσβλέπω σε καλύτερα χρόνια από δω και πέρα. Μακάρι!!!!

Και εδώ, θέλω να παρουσιάσω το δώρο της "μαθήτριάς" μου, της κολλητής μου Λίλης, που νομίζω πως ξεπέρασε τη δασκάλα (η προσδοκία κάθε δάσκαλου).
Το πρώτο πράγμα που κρέμασα στο εργαστήρι μου!  Το ρολόι της!


Δεν είναι φανταστικό;;;;;
Την έχω πρήξει να δημιουργήσει ένα blog - φτιάχνει υπέροχα πράγματα - αλλά δεν το αποφασίζει.

Εδώ, μία σελίδα στο "mixed media journal" μου, που θα μπορούσε να γίνει εξώφυλλο σε "Note book":



Και.....αυτές τις μέρες κατάφερα να τελειώσω ένα mini album, που έχω δει τόσα πολλά και πάντα λαχταρούσα να φτιάξω ένα.
Είναι το τέταρτο που αρχίζω και επιτέλους τελείωσα.... τα τρία πρώτα τα πέταξα στα σκουπίδια.


Φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από μένα, με χαρτιά....




Κάθε σελίδα έχει "τσέπες" για αναμνηστικά....



Και κάθε φύλο έχει κι' αυτό "τσέπη" με tags για φωτογραφίες.



Ένα μεγάλο, ένα τεράστιο "Ευχαριστώ" για το ενδιαφέρον σας και την συμπαράστασή σας σ' αυτή την κακή περίοδο της ζωής μου και, ναι, αυτή η γειτονιά είναι για μένα μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά.
Σίγουρα, πολλές θα νιώθετε έτσι.

Σας γλυκοφιλώ

60 σχόλια:

  1. Πόσο χαίρομαι Φιλία μου που είσαι και πάλι εδώ, χαίρομαι ακόμη που τακτοποιήθηκες και που έχει φτιάξει και πάλι το εργαστήρι σου και φτιάχνεις μοναδικά υπέροχα πράγματα!!!! Το δώρο της μαθήτριας σου καταπληκτικό.... άξια μαθήτρια μιας υπέροχης δασκάλας!!!! Πολλά πολλά φιλιά αγαπημένη μου και πολλές ευχές για να είναι πράγματι η χρονιά σου χαρούμενη γεμάτη υγεία για όλους σας και πολλές όμορφες δημιουργίες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλία μου χαίρομαι για σένα εύχομαι να από εδώ και μπρος να είναι όλα ρόδινα για σένα!!!!!! Οι δημιουργίες σου όπως πάντα υπέροχες μακάρι να σε είχα δασκάλα!!!! Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις!!!!! Φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι πολύ που τελικά είσαι εδώ Φιλία μου και μάλιστα μείνατε όλοι ικανοποιημένοι από το μέο σας σπίτι !!! Νέα αρχή λοιπόν με υπέροχες δημιουργίες από τα χεράκια σου !!! Σου εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι χαρούμενη , με υγεία !! Την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς το μας ξανα κοντα μας χαρουμενη και ευτιχισμενη παντα να είσαι Φιλιώ μου οταν βρισκουμε αυτο που ζηταμε στην ζωή μας τότε μας κανει χαρουμενους φιλεναδα.. τι ωραια που εισαιπαλι κντα μας μας ελειψες...ευχομαι απο εδώ και πέρα όλα καλα για ειναι για σενα και την οικογενια σου... ωραιο το δωρακι της μαθητρια σου αλλα και και το δικο σου αλμπουμ απο τα χερακια σου φωναζει .. ειμαι όμορφο δείτε με..!!
    Να έχεις μια ομορφη και χαρούμενη χρονια φέτος Φιλιώ μου μονο χαρες απο εδώ και περα στο καινουργιο σας σπιτι ... την αγαπη μου και τα φιλια μου σου αφηνω..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ χαίρομαι που μετά από τόσους μήνες αυτό που έμεινε είναι ένα όμορφο αίσθημα χαράς κι αισιοδοξίας για τα νέα πράγματα που έρχονται!!! Μπορεί ν' ακούγεται βαρετό πολλές φορές, αλλά την υγειά μας να έχουμε κι όλα παίρνουν αργά ή γρήγορα το δρόμο τους. Κι ο κήπος στο νέο σπίτι ακούγεται κάτι ανεπανάληπτο για τα αθηναϊκά δεδομένα! Πολύ όμορφα και τα έργα, μπράβο σε δασκάλα και μαθήτρια!!! Φιλιά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς το κορίτσι μας!!!
    Φυσικά μας έλειψες και νοιαζόμαστε για σένα, αλλά είχαμε επαναπαυθεί οτι έψαχνες και δεν έτρεχε κάτι άλλο...
    ΧΑΡΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ & ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!1
    Θα περιμένουμε λοιπόν νέα παραγωγή απο το νέο εργαστήρι ;)
    Φιλάκια πάμπολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι ωραία νέα!!!
    εύχομαι το νέο σπίτι να γεμισει ευτυχισμένες στιγμές!
    συγχαρητηρια για τα όμορφα αλμπουμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς μας ήρθες πάλι φιλενάδα! Πολύ χαίρομαι που επι τέλους βρήκες κάτι που σε ικανοποιεί τόσο κι εσένα και τους δικούς σου! Οσο για το εργαστήρι σου, δεν πειράζει που είναι μικρό αφού το έφτιαξες τόσο βολικό και ήδη βλέπω το τιμάς ιδιαίτερα με τόσα που φτιάχνεις!! Το σημειωματάριό σου είναι απίθανο, όπως και το αλμπουμ σου!! Να χαίρεσαι και το δώρο της καλής σου της μαθήτριας, πολύ όμορφο!!!! Καλή χρονιά λοιπόν, με υγεία και χαρά στο νέο σου σπιτικό!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπημένη μου , τα νέα σου με γεμίσανε χαρά....επιτέλους μετά τους μήνες της στενοχώριας, της αγωνίας, των αναζητήσεων βρέθηκε το κατάλληλο σπίτι , με τη θέα του, τον κήπο του και το κουκλίστικο εργαστήριο...!!! Όλα καλά λοιπόν, καλή χρονιά με υγεία, χαρές και δημιουργίες στο νέο σπιτικό !!! Μας έλειψες !!! Πολλά φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χάρηκα !!!!!!!!!!!!! Χάρηκα για όλα τα καλά νέα που διάβασα στη ανάρτησή σου,μέσα από την καρδιά μου σου ευχομαι να γνωρίσεις πολλές πολλές χαρούμενες στιγμες με του αγαπημένους σου!! το μικρό αλλα λειτουργικό εργαστήρι σου θα σε βοηθήσει να ταξιδεύεις στην θαυμαστη χώρα της δημιουργίας και της χαράς Σου εύχομαι τα καλύτερα και η παρουσία σου στην γειτονιά μας ομορφαίνει την καθημερινότητα των crafters!!! Φιλάκια χαράς πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλωσόρισες Φιλία μου.
    Πολύ χαίρομαι που τακτοποιηθηκες επιτέλους κι έχεις και εργαστήριο.
    Σε σκεφτόμουν πολλές φορές,αλλά δίσταζα να σου στείλω μήνυμα .
    Με γειά το δωράκι σου, να το χαρείς στο καινούργιο σου εργαστήρι.
    Το δε άλμπουμ, όλα τα λεφτά.
    Άντε τώρα να σε βλέπουμε συχνά.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς όρισες απ τον καινούργιο σου χώρο που θα είναι σίγουρα υπέροχος !!! Το ρολόι της άξιας μαθήτριας πανέμορφο και το άλμπουμ που έφτιαξες πραγματικά το λάτρεψα γιατί μου αρέσουν πολύ κι εμένα και θέλω να το επιχειρήσω .... Καλές δημιουργίες στο νέο σου εργαστήρι και φιλιά πολλά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλορίζικο το νέο σας σπίτι !
    Να το χαρείς το εργαστήριο σου Φιλία μου και
    από εκεί μέσα να βγούν οι ωραιότερες δημιουργίες σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλάκι μου αγαπημένο,

    Επιτέλους, ανάρτηση, ύστερα από τόσο καιρό.
    Αισθάνομαι πολύ τυχερή και προνομιούχα που όλα όσα γράφεις τάχω βιώσει από κοντά, το φωτεινό, specious και υπέροχο σπίτι σου με την αχόρταστη θέα. Και το εργαστήρι σου, βωμός τέχνης και καλαισθησίας μ όλα τα χρειαζούμενα (κι ειναι πολλά, πάρα πολλά, αμετρητα) να τα βρίσκεις καθιστή, με μια κίνηση. Η οργάνωση στη κορύφωσή της.

    Σ ευχαριστώ για όλα τα καλά που γράφεις για μένα. Οποτεδήποτε ασχολούμαι με decoupage κλπ, (δυστυχώς αραιά και που λόγω άλλων υποχρεώσεων-αγγαρειών, ξέρεις εσύ) ομολογώ πως σε κοπιάρω. Πάντα κάπου σκαλώνω και με βοηθάς με τις συμβουλές σου και τις αναρτήσεις σου των περασμένων ετών. Και ασφαλώς πολύ απέχω από το να φθάσω τη δασκάλα μου (αν ειναι ποτέ δυνατόν), πόσο μάλλον να την ξεπεράσω

    Να εισαι πάντα καλά και όμορφη όπως όλα τούτα τα χρόνια που σ αγαπώ, γεμάτη κέφι και δύναμη για μοναδικές δημιουργίες.
    Και να χαμογελάς συνέχεια και πολύ γιατί το χαμόγελό σου ειναι το πιο γλυκό πούχω δεί ποτέ, ειναι μοναδικό.

    Λίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλορίζικο καλορίζικο!!!!
    Επιτέλους μια αισιόδοξη ανάρτηση πόσο χαρηκα με τα νέα σου έχω καιρό να ακούσω καλά νέα από κάποιον και χαίρομαι πραγματικά!!!
    Ελπίζω να μας το δείξεις κάποια στιγμή τα εργαστήριάκι σου να το απόλαυσουμε κι εμείς!!!
    Ολά καλά να ειναι από δω και έρα σου εύχομαι!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ετσι να είσαι πάντα Φιλιούλα μου ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ!!!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλορίζικο το νέο σου εργαστήρι. Εύχομαι πάντα να είναι γεμάτο με χαρούμενες και όμορφες δημιουργίες. Πολλά φιλιά και την αγάπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΈΣΤΗ!!!(αύριο είναι 40 μέρες από το Πάσχα),
    και σε εχυαριστώ που πέρασες από την καινούργια...γιαγιά!!!καλώς σας βρίσκω στο παρεάκι σας!ομορφες οι αρχικές εικόνες στο άλλο blog!
    Χαίρομαι που όλα είναι καλά, και όχι μόνο μου άρεσαν αυτά που είδα, αλλά...πήρα ιδέα!!!την αγάπη μου !!να είσαι καλά!!!να χαίρεσαι την οικογένειά σου και τη Λίλη!είναι υπέροχη!και να έχουμε υγεία να γιορτάσουμε Ανάσταση και του χρόνου!φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αυτον τον καιρο όλο και ερχοσουν στον νου μου και όλο ελεγα να σε παρω .. να τα πουμε... μετα απο αυτην την αναρτηση ειναι αλήθεια φιλιω μου πως περνουσα να δώ μηπως φανεις και μας βαλεις καμια φωτο με την ωραία θεα σου... χαρηκα που σε (ειδα ) και καποια στιγμή θα τα πουμε ναι; ελπίζω όλα καλα να είναι... φιλακιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλορίζικο!!! Κι εγώ είμαι νέα στη μπλογκογειτονιά. Εύχομαι υγεία και καλές δημιουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μια πολύ όμορφη καινούρια αρχή σε περιμένει, προσπάθησε μονάχα αυτό να σκέφτεσαι, όσο δύσκολο κι αν είναι.
    Κουράγιο, υπομονή!
    ผลบอล

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Περασα να σε ευχαριστήσω για τα τόσο ομορφα σχόλια σου στο μπλοκ μου Φιλιω μου...ελπίζω η ζωή σου να είναι γεματη χαμόγελα γιατί φιλη μου εμεις είμαστε εκεινοι που θα κανουμε ευκολη την ζωή μας για να νιωθουμε καλα .. να περνας όμορφα οτι και να κανεις...μακαρι να τα πουμε και απο κοντα καποια φορα.. καλο φθινόπωρο..! φιλακιααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ήρθα ξανά για να σου πω πόσο χαίρομαι που πέρασες από το μπλογκοσπιτάκι μου. Να περνάς όμορφα στο νέο σου σπιτικό, Φιλιώ μου. Θα είμαστε σε επαφή. Να είσαι πάντα καλά, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. I very much like your pattern it's beautiful,thank for sharing good i dea !

    Animation

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σε εχω στην ενοια μου τι να κανεις Φιλιω μου..ελπιζω να περνας ομορφα στον παραδεισο σου..καλο Φθινοπωρο καλή μου ...φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  26. Υστερα απο πολυυυυ καιρο περασα απο εδω για να αφησω τις ευχες μου .ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεια και ολα τα καλα.Να εισαι παντα καλα!!!!🌟🎄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  39. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Congratulations on your article, it was very helpful and successful. 9ff9305c91b111dd3d0a5b84f1e8ff37
    sms onay
    website kurma
    numara onay

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Thank you for your explanation, very good content. 9254cd1600c3372e0872ea157e14eff3
    altın dedektörü

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. I very much like your pattern it's beautiful,thank for sharing good i dea !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι δηλαδή.... εγώ ασχολίαστη θα μείνω;;;