Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Επιτέλους... μου 'κοψε!!!!

Μούκοψε να ψάξω στα gadgets της google για να βρω και να προσθέσω όοοοολα τα ιστολόγια που παρακολουθώ.


Ρολόι τίγκα στο τριαντάφυλλο, με decoupage και πολυμερικό πηλό.

Πριν πολύ καιρό, η Μισιρλούκα μας, πάντα πρόθυμη κι' ευγενική, μου είχε φτιάξει ένα δεύτερο blog, μόνο για τα ιστολόγια αυτά. Όλα πήγαιναν ρολόι, μέχρι που κάποια στιγμή μου ήρθε η ιδέα να αλλάξω "φόρεμα" στη "Γειτονίτσα μου" (έτσι το είχα ονομάσει) και άλλαξα και το HTML code. Ε, έχασα τον μπούσουλα. Ούτε το ένα τρίτο των σπιτακίων σας δεν μου έδειχνε. Έψαχνα από δω ("Γειτονίτσα"), έψαχνα από κει (bloglovin), πουθενά εσείς! Ταλαιπωρία!

Ρολόι από παλιό CD με πολυμερικό πηλό.


Ώσπου πήρε στροφή το ακατοίκητο και δημιούργησα, ένα ολοκαίνουριο blogάκι πλήρες και με τα όλα του!!!! "To pareaki" - εις άπταιστον Greeklish (δεν μου άρεσε η Ελληνική γραμματοσειρά). Και τώρα σας έχω στο πιάτο που λένε!!!!

Τρία σημειωματάρια με πολυμερικό πηλό.


Έχω και μια τεμπελίτιδα που δυστυχώς δεν είναι οξεία. Χρόνια είναι, μην πω αυτοάνοση. Κάθομαι ολημερίς σ' εκείνο το δαιμονοκομπιούτερ, τη μια ψάχνω τα σπιτάκια σας, την άλλη εξωραΐζω το δικό μου... και από δημιουργία, ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό. Να δεις που απ' το καθισιό θα κάνω και "ψωμάκια" σ' αυτή την ηλικία.


 Με απασχολεί και το θέμα του Χιου, βρε παιδί μου. Σταμάτησε, λέει, το Play boy να δημοσιεύει γυμνά.Τα ψιλοέντυσε. Ποιο; Το"Play boy", αυτός ο ακοίμητος φρουρός της ανδρικής σεξουαλικότητας, που "ξελάσπωσε" καταστάσεις και καταστάσεις, καταθέτει τα όπλα μπροστά σ' αυτή τη λαίλαπα του τσάμπα γυμνού. Ποιος θα αγοράσει περιοδικό όταν έχει όπως και όποτε θέλει όσο γυμνό και ημίγυμνο τραβάει η όρεξη του;
Αχουουου.... για "Κλαίει boy" τον κόβω τον Χιού.....


Και παρηγοριέμαι με τη σκέψη πως δεν έχουμε μόνο εμείς προβλήματα λόγω κρίσης, έχουν και άλλοι και μάλιστα σοβαρότατα!!! Μ' αυτές τις φιλοσοφικές αναζητήσεις περνάω τη μέρα μου γιατί καλό το καθισιό... να μη φιλοσοφείς κιόλας; Νάτο το Αλτζχάϊμερ!!!

Βάλτε και λίγη πλάκα στη ζωή σας γιατί χανόμαστε.
Σας φιλώ πολύ πολύ

29 σχόλια:

  1. Καλημέρα Φιλία μου
    Οι δημιουργίες σου υπέροχες όπως πάντα, αλλά και οι προβληματισμοί σου και αν δεν βάλουμε και λίγη πλάκα στη ζωή μας, πάει χαθήκαμε.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα ναι πλάκα γιατί χανόμαστε !!!!
    Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου και ιδιαίτερες !!!!!
    Να είσαι καλά ... φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Φιλία μου με τα ωραία σου!!! Εντυπωσιακό το νέο σου... look, ακόμα πιο εντυπωσιακές οι δημιουργίες σου!! Πράγματι, είναι άξιο προβληματισμού και μάλιστα... σοβαρού, η αλλαγή του Playboy!!!! Γελάτε παίδες, γιατί χανόμαστε! Φιλιά και καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου... Δεν σε φοβάμαι για Αλτσχάϊμερ... ούτε για ψωμάκια, εσένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή σου μέρα
    Είναι πανέμορφες οι δημιουργιες σου με ζωηρα χρωματα
    Καλο τριημερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ έχω ένα θέμα με την παρακολούθηση των ιστολογίων που θέλω και δεν το έχω λύσει ακόμα...
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου και ιδιαίτερες !Καλο Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπέροχες δημιουργίες!
    καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α, λοιπόν εγώ από αυτά τα gadgets δε σκαμπάζω τίποτε και φοβάμαι να τα αγγίξω κιόλας. Η αδερφή μου που το έστησε το δικό μας μπλογκ όταν βρει χρόνο μπορεί και να αλλάξει και κάτι. Αλλά, θα αργήσει αυτό να συμβεί αφού έχει 2 μωρά να μεγαλώσει!!!!! Καταλαβαίνεις, θα πιάσουμε αράχνες! Τα δημιουγήματά σου φοβερά, ως συνήθως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανέμορφες οι δημιουργίες σου Φιλία μου!!!!Πάντα η πλάκα και το χιούμορ έχουν σώσει πολλές καταστάσεις!!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλώς την με τα ωραία της.
    Αυτό με το αλλο μπλογκ , δεν το κατάλαβα.
    Χρειάζεται αλλο μπλογκ για να μας παρακολουθείς, αυτό δε φτάνει.
    Ευτυχώς η Μισιρλουκα μας, μας εχει σωσει πολλές φορές.
    Οσο για τον Χιου, μια έννοια την έχω βρε παιδί μου.
    Τί θα απογινουμε Χωρίς Πλέι Μποι;
    Και τα κουνελακια, θα πανε σε κονικλοτροφειο;
    Μόλις μαθεις, πες μας να ησυχασουμε.
    Να είσαι καλά και να συνεχίσεις τις ωραίες σου δημιουργίες.
    Φιλακια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλία μου αγαπημένη στέκομαι με θαυμασμό στις δημιουργίες σου, πανέμορφο το τριανταφυλλένιο ρολόϊ αλλά καταπληκτικά και τα σημειωματάριά σου, δικαίως έγιναν ανάρπαστα στο FRONT...τα σχετικά με το άλλο μπλογκ που αναφέρεις δεν νομίζω να τα αντιλήφθηκα επαρκώς, γι΄αυτό δώσε περισσότερες εξηγήσεις όσο για τα γυμνά του Χιού, ουδόλως με απασχολούν, η έγνοια μου επικεντρώνεται στα δικά μας γυμνά που θα προκύψουνε όσον ούπω , ελέω κυβερνητικών μέτρων που θα μας ξεβρακώσουνε εντελώς και εκεί να δείς τσιτσίδωμα.....Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν το λες και τεμπελίτιδα αυτό, Φιλία ,με τόσο όμορφα πράγματα που έκανες αλλά και τόση λεπτοδουλειά που έχουν!!!!!!Καλό Σαββατοκύριακο,φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά είσαι φοβερό τυπάκι !
    Και μου αρέσεις τρελά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ σε αυτήν την γειτονιά και μου έφτιαξες την διάθεση!!!!! Πολύ γέλιο σε αυτή σου την ανάρτηση...... και εκτός από το γέλιο και υπέροχες δημιουργίες, τελείως ξεχωριστές όπως εσύ!!!! Φιλιά πολλά και ευχές για όμορφο Σαββατοκύριακο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλέ, τί μηδενικό και μάλιστα ολοστρόγγυλο μας λές, Φιλία μου??
    Εσύ έχεις κάνει τόσο όμορφες δημιουργίες, με την νέα σου αγάπη που είναι ο πολυμερικός πηλός!!! Χαίρομαι όμως που δεν ξεχνάς και το ντεκουπάζ...χαχαχα...το τριανταφυλλένιο σου ρολόϊ είναι σκέτη γλύκα!!! Πολύ όμορφα μοτίβα!!!!!
    Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!!

    Δεν ξέρω γιατί έχεις χωριστό ιστολόγιο για την παρακολούθηση των άλλων...θα μπορούσες κάλλιστα να μας έχεις σ'αυτό...εκτός εάν έχει και άλλη χρήση την οποία δεν κατάλαβα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το Pareaki δεν είναι για τους οθφαλμούς μας;;;το απέκρυψες;χαχαχαχα
    Ηθελα αν κάνω μία επιθεώρησις αν με συμπεριλαβατε...χαχαχχαα
    Πολύ καλά έκανες και το εξωράισες και το νοικοκύρεψες,διότι τα υπόλοιπα σου έκρυβαν πράγματα,εγω χωρις αυτό δε μπορώ. Οχι πως είμαι συνεπής και μ αυτό, τόχεις καταλάβει.
    Το αυτοανοσο,εκτός των άλλων αυτοάνοσων ,τόχω κολλήσιε κι εγω δυστυχώς τον τελευταίο καιρό,άλλα όλο και κάπου του ξεφεύγω και ρίχνω τη ματιά μου
    Λοιπόν όμορφη,αρκετά πολυλογήσαμε και δεν είμεθα και "κουνελάκια", πάω στην κούρνια μου,αφού αποκόμισα τόση ομορφιά στους οθφαλμούς μου!!! Κάνεις θαύματα καλή μου
    Φιλάκια μύρια
    Καλό ξημέρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γεια σου Φιλία μου με τα ωραία σου!!!!!!!!!
    Οι δημιουργίες σου όπως πάντα τέλειες!!!!!!!!!
    Φιλιά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε Φιλία μάλλον γέρασα και δεν πολυκαταλαβα τα περι νέου και παλαιού μπλόκ και παρακολουθήσεων....Δεν διαπίστωσα και πολύ τεμπελιά από τον ικανοποιητική σε αριθμό δημιουργικό οιστρο.Εγινες αυθεντία στον πολυμερικό πηλό και όλα όσα δημιουργείς συμπεριλαμβανομένου και του τριανταφυλλένιου ρολογιού είναι όμορφα και αψογα δουλεμένα!!! Εγώ να δείς από αυτό του αυτοάνοσο!! ουτε το φαντάζεται κανείς....... Φιλάκια πολλά και σε ευχαριστώ που είσαι και πάλι εδώ με όμορφες και ιδιαίτερες δημιουργίες και με χιουμορ τόσο όσο πρέπει !!!Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εντάξει τώρα δεν στροφάρω και πολύ , μας έγραψες στο παρεάκι λοιπόν !!!
    Εμείς πηγαίνουμε σε δασκάλα και καθόμαστε στο θρανίο για τον πηλό γενικώς !! Εσύ είσαι από μόνη σου δημιουργός και δτιάχνεις όμορφα και εκλεπτυσμένα πράγματα !!
    Να είσαι καλά με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. I do not understand the language which you use. But I reallylike your works

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι χαρούμενη ανάρτηση!!! αυτή η "πλάκα" που λες είναι που λείπει από την καθημερινότητά μας, και μας παίρνουν από κάτω όλα τα άσχημα!! Οσο για τις δημιουργίες σου, τι να πω !!! Πολυ πολύ όμορφες!! Να'σαι πάντα καλά, χαμογελαστή και δημιουργική, Φιλία μου!! Καλή εβδομάδα, πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ελπίζω να προστεθούμε κι εμείς στο pareaki σου,να τα λέμε!!
    κατά τα άλλα εύχομαι να μην βρει κανέναν μας τέτοιο κακό όπως τον Χιού,τον συμπονώ..τι τραβάνε και αυτοί οι πλούσιοι!
    καλησπέρα και τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλώς σε βρίσκω Φιλία!! Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη στο "σπιτάκι" μου και το όμορφο σχόλιο σου! Πολύ όμορφες και ξεχωριστές οι δημιουργίες σου!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΧ... τι καλα που ενφανιστηκες Φιλιώ μου αργεις αλλα δεν μας λησμονείς που λέει και μια παροιμια......αυτό το λεω και για μενα που δεν πηρα χαμΠαρι την αναρτηση αυτή ουτε και το καινουργιο σου ιστολογιο... θα τα λεμε δηλαδή εις διπλούν τωρα;...παντως μπορεί να λες οτΙ σε επιασε τεμπελίτιδα αλλα εγω βλέπω αλλα εδώ... τις προσεγμενες δημιουργίες σου...αυτο που κανεις στα σημιωματαρια το λατρευω αλλα και το ντεκουπαζ σου .. διχνει οτι κατεχεις καλα το αθλημα...χι..χι. αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως τα κανεις... ασχετη.. ειμαι .. .
    αλλα εικει που στεναχωρεθηκα .. ηταν για τον κακομοιρη τον Χιού.... βρε τι του μελε να παθει τωρα στα νιατα του.. Φιλιω μου ε; και εννοειτε οτι αν δεν χαμογελασουμε και λιγο ειμαστε χαμενοι. το χιουμορ δεν μας εβλαψε ποτε...
    ωαραιες και οι σκψεις της αγαπημενης Παπαδακης εδώ διπλα.. να περνας ομορφα οτι και να κανεις ακομη και να τεμεπελιαζεις...αν σου αρεσει.. φιλακιααααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καταπληκτικές οι δημιουργίες σου!!
    Κλαίω από τα γέλια με τον "κλαίει boy"
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  26. Lindas criações!
    Seus trabalhos são sempre lindos!

    Bom domingo! Ótima semana!
    Beijinhos.
    ❀ه° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να ΄ξερες πόοοοοοοοοοοοοοοοσο μου αρέσει το χιούμορ σου και πόσο πολύ μου φτιάχνεις την διάθεση!!! Εκτός από το χιούμορ σου μου αρέσουν φυσικά και οι δημιουργίες σου οι οποίες είναι φοβερές!!!! Να σαι πάντα καλά!!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Olá amiga, vim desejar-lhe um abençoado início de mês, e lindos dias
    de outono!!!
    Lindas inspirações!!!

    Doce abraço Marie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι δηλαδή.... εγώ ασχολίαστη θα μείνω;;;