Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Έσκασε το σκασμένο!!!!

Ας μου επιτραπεί να χρησιμοποιήσω μια φράση της Χαράς από το tutorial για το κρακελέ....
Είμαι μια ευτυχισμένη!!!!!!
Είχα που λέτε κάτι παραπεταμένες και άθλιες ξύλινες πετσετοθήκες, μια πράσινη και μια κόκκινη και μόλις τις βρήκα είπα: Να, το κρακελέ μου!!!!!!
Τεμπέλα και ακαμάτρα καθώς είμαι, ΔΕΝ τις έξυσα, να τις ασταρώσω, να τις βάψω κλπ......
Πάνω στο παλιό χρώμα, έβαλα το υγρό για κρακελέ.  Σε είκοσι λεπτά περίπου, βάζω άσπρο.... Καλέ, δεν προλάβαινα να κάνω τη δεύτερη πινελιά και η πρώτη είχε σκάσει!!!!!! Βαγγελίστρα μου, ένα θαύμα ξετυλιγόταν μπροστά στα μάτια μου.......
Εκεί, "ξίφγα" γιατί μέναν κάτι κενά που ήθελαν χρώμα και ΔΕΝ μπορείς να το ξαναπεράσεις, γίνεται το έλα να δεις!!! Τέλος πάντων, επειδή πιο πολύ από περιέργεια για το υλικό τις έκανα παρά για να τις σουλουπώσω, δε μ' ένοιαξε και τόσο!
Συνέχισα ακάθεκτη, έκανα το decoupage μου, έβαλα τα βερνίκια μου και νά'τις!!!!
Τώρα, γιατί μου βγήκαν οι δυο φωτογραφίες σε τόννους ροζ, αυτό δεν το κατάλαβα!!!!!!
Την επόμενη φορά, υπόσχομαι να τα κάνω όλα "καθώς πρέπει"!

Και επειδή τις τελευταίες τρεις μέρες μ' έχει πιάσει ένας οίστρος δημιουργικότητας, "ξεπέταξα" και ένα καλαθάκι με εφημερίδες, έτσι, να υπάρχει!!!!
Αυτή τη φορά είναι παραλληλόγραμμο, σε πράσινο με λίγο ροζ και χρυσό!
Και μια σε τρουά καρ πόζα!!!  
Τι λέτε; Καλά πάω;;;;;;

Σήμερα γιορτάζει πολύυυυυυυς κόσμος!!!!
Χρόνια Πολλά και Καλά κι' Ευτυχισμένα σε όοοοοολες τις Σοφίες, including τη δικιά μου Θοφία, το Θοφάκι μου το λατρεμένο που της αρέσει να τρώει "Γκριάμ" και "Κουραθάν"!!!! Θε μου, τι γλώσσα έχει αυτό το παιδί......Και δεν κωλώνει, παιδί μου, με τίποτα. Τα πετάει στο άνετο και δεν πα να γελάς, να ξεκαρδίζεσαι......
Σας φιλώ πολύ πολύ



51 σχόλια:

  1. Φιλία μου μια χαρά τα πας!!!να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου ...μα δεν είναι φοβερές οι κουβεντούλες τους; Εγώ τρελαίνομαι να ακούω το δικό μου!!!!!Τέλειες οι θήκες σου αλλά και το καλαθάκι!!!!Πολλά πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρονια πολλα !! να χαίρεσαι την κορούλα σου! Πολυ ωραίες οι θήκες και το καλαθάκι σου! φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα από όλα να χαίρεσαι το "θΟΦΆΚΙ" σου!
    Χρόνια καλά και ευτυχισμένη στράτα να έχει!
    Τα έργα σου με μάγεψαν...ειδικά το καλαθάκι απίστευτο!!!!
    Με εφημερίδες;;;;;
    Αχ, εσείς προκομμένα και ευφάνταστα κορίτσια μου!
    Θα έρθω να φέρω "κουραθάν" .. να παίξω με την μικρή και να μου μάθεις τις ..εφημερίδες!

    Φιλώ σε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά γιά τό κοριτσάκι σου Φιλία!Νά τό χαίρεστε!Γέλαγα καθώς διάβαζα τήν πολύ όμορφη ανάρτησή σου!Πολύ μού αρέσης!!έγιναν όλα πανέμορφα!Μού αρέσουν πολύ!Προχώρα ακάθεκτη,μήν σταματάς!Πόσες φορές δέν έσκασε τό κρακελέ!Αλλά σκασίλα μου!!Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά για την Θοφία σου, να την χαίρεσαι. Μου αρέσει πολύ να βλέπω τους ανθρώπους που δημιουργούν να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι με αυτά που κάνουν. Αυτό είναι ψυχοθεραπεία, άλλοι τα πληρώνουν σε συνεδρίες!!!! Πολύ όμορφα όλα!!! με το δίκιο σου είσαι ευτυχισμένη, φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλία μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, χρόνια του πολλά, είναι συνονόματη με τη δική μου κόρη.
    Οι δημιουργίες σου είναι καταπληκτικές!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έσκασε!!!!!!!!!!Γιούπι!!!!!!!Βρε τι αγωνία έχω κι εγώ μ'αυτά τα κρακελέ σας...χαχα.Να την χαίρεστε τη Θοφούλα θαθ!Ένα φιλί μεγάλο από μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και έσκασε και πολύ όμορφο έγινε!!!!! Μα και το καλαθάκι... από εφημερίδες καταπληκτικό!!!! Χρόνια πολλά στο Θοφάκι σου να το χαίρεσαι πάντα να είναι γερό και χαρούμενο... και φυσικά να μην κωλώνει ποτέ!!!!!!!! (αλήθεια μήπως μοιάζει λίγο στην γιαγιά του αυτό το παιδάκι????) Φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια πολλά για τη Σοφούλα σου. Νατην χαιρόσαστε!!!!!1
    Εμένα μου άρεσε πολύ το εφημεριδοκαλαθάκι αλλά και το κρακελέ στις θήκες για χαρτοπετσέτες έγινε πολύ ωραίο. Θα δοκιμάσω και γω το κρακελέ. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Εγω κάνω ντεκουπαζ ακάθεκτη. Εχω μια προτίμηση στα καδράκια που τα αγοράζω έξι έξι απο γνωστό μαγαζί και τα δωρίζω. Γίνονται τελικά πολύ όμορφα.
    καλό απόγευμα Φιλία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλία μου, να χαίρεσαι την εγγόνα σου.....τα έργα σου περίφημα. Το καλαθάκι καταπληκτικό. Με εφημερίδες ή σελίδες περιοδικών που είναι πιο σκληρές και ιλουστρασιόν???? Εχω μπόλικα από δαύτα και σκέφτομαι ν' αρχίσω το ξεφύλλισμα (και το ξεφτίλισμα χα χα χα). Συνέχισε ακάθεκτη....φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλία μου γλυκιά, μόλις ξεμπέρδεψα και έτρεξα με λαχτάρα στην γειτονίτσα μας!!!Είδα φως στο σπιτάκι σου μπήκα και όπως είχα αρκετό καιρό νάρθω στρογγυλοκάθησα για να θαυμάσω τα έργα σου και την όμορφη θέα από το μπαλκόνι σου!!!!!
    Δεν σε ενόχλησα , αφού ήσουν απασχολημένη καθώς μαζί με το στεφάνι σου αλληλοπερνούσατε στα χέρια σας τα παξιμαδοβραχιολάκια!!!!Αμ τι νόμισες δεν θα τάβλεπα???
    Αλλά και το κρακελέ έσκασε από το κακό του και ομόρφυνε τις άχαρες προ του καλωπισμού με μπόλικο μέϊκ απ , decoupage,ήθελα να πω, πετσεττοθήκες !!!Κουκλίτσες τις έκανες!!!
    Τι θα γίνει όμως με την φίλη σου θα σ' αφήσει να σταυρώσεις κανένα εφημεριδοκαλαθάκι????Τέλεια τα έκανες !!!
    Να χαίρεστε το Θοφάκι θαθ!!!!Φαντάζομαι ότι όταν ανοίγει το στοματάκι του θα σούρχεται να το ρουφήξεις στα φιλιά!!!!
    Φιλάκια και από μένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατ΄αρχάθ, Χρόνια Πολλά Πολλά στη Θοφούλα θαθ !!! Και εύχομαι να πάρει και από το ταλέντο θου !!! Οι πετσετοθήκες τέλειεθθθ !!! Τί να πει κανείθ για το κρακελέ !!! Αλλά, να θου πω βρε κοπελιά : Πωθ κθεπετάς έτσι το καλαθάκι με τιθ εφημερίδεθθθθ ;;; Λεθ και είναι το πιό απλό πράγμα θτον κόθμο ;;; θα μαθ τρελάνειθθθ ;;;;;
    Θα πρέπει να είναι μεγάλη προσωπικότης το Σοφάκι, έτσι ;;;
    Να είστε όλοι σας πάντα καλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να χαίρεσαι το Θοφάκι σου Φιλία!!!! Να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!!!! Τέλειο το κρακελέ...αγνώριστες οι πετσετοθήκες!!!! Συμφωνώ με την προλαλήσασα για το καλαθάκι με τις εφημερίδες...αφού διάβαζα εφημερίδες έβλεπα την φωτογραφία και σκέφτομουν "δεν μπορεί κάτι δεν μου πάει καλά...που είναι οι εφημερίδες οέο;;;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οχι μονο εσκασε αλλα εγινε και πολυ ομορφο.Το πανερακι στην αρχη νομιζα οτι ειναι ψαθινο,τελειο.Καλως σε βρηκα και χρονια πολλα στο κοριτσακι σου, να ειναι πολυχρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά έκανες,άστο να βρίσκεται (το καλάθι λέω!)
    Όσο για τις χαρτοπετσετοθήκες μια χαρά γίνανε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρώτα, Χρόνια Πολλά στο Θοφάκι! Να'ναι πάντα με υγεία, χαρούμενη, ευτυχισμένη ! Οσο για τις δημιουργίες, αυτές που έπρεπε να σκάσουν, έσκασαν και με απόλυτη επιτυχία! Αυτό το καλαθάκι είναι πολύ όμορφο και καλόγουστο! Να'σαι καλά! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να ζήσει η Θοφούλα!!!!!!!
    Τέλεια και τα πετσετοιηκάκια αλλά και το καλάθι μοναδικό.... Θέλουμε tutorial.... :)
    Φιλιά
    Καλή εβδομάδα
    www.katidikomou.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αρχίζω με τα χρόνια πολλά στην μικρή Σοφία που της αρέσουν τα κρουαθάν.Πολύχρονη με υγεία και ευτυχία, να χαίρεται την γιαγιά της την χρυσοχέρα και πολυτεχνίτισσα.
    Το εφημεριδοκαλαθάκι ,σού έγινε όμορφο, συν του ότι είναι και μοναδικό ,επειδή κανείς άλλος δεν έχει όμοιο ή τουλάχιστον παρόμοιο.Τώρα για το κρακελέ, δεν έχω να πω τίποτα. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.
    Φιλία, φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να χαίρεσαι τη Σοφούλα σου!!!!Πανέμορφες έγιναν και οι πετσετοθήκες και το καλαθάκι!!!Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλέ Φιλία μου;;; τι χαρά θα κάνανε οι παραπεταμενες και άθλιες χατροπετσετοθήκες έτσι που τις μεταμόρφωσες;;;; άλλο που δεν θέλανε... και ειναι και δύο ..παρεα θα κάνουνε η μια στην άλλη..αλλα και το καλαθακι σου;;; μια χαρα ειναι ..εγώ πότε θα μαθω να κανω ντεκουπάζ;;;;σνίφφφφφ..
    Να χαίρεσαι κούκλα μου το Σοφάκι σου..να το καμαρώνεις και να το αφήνεις να λεει τα δικά του..ειναι τρέλλα να τα ακούς ...το τι κατεβάζει το κεφαλακι στους....Χρονια του πολλα και δώστης ενα σβουριχτό φιλάκι ...ελα μην μου ζηλευεις..και σε σένα φιλακια... πολλα..
    να φιλακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρόνια πολλά για τη Σοφούλα!!! Ωραία έσκασε το σκασμένο. Γεια στα χέρια σου......κουκλιά έγιναν οι πετσετοθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το καλαθάκι ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!
    και οι πετσετοθήκες,εννοείται-))
    να χαίρεσαι την Σοφία σου-)))
    να είναι γερή και τυχερή στη ζωή της-))
    πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τώρα εγώ από κρακελέ δεν καταλαβαίνω τίποτα,
    το αποτέλεσμα, όμως, μου αρέσει πολύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κι εγώ σαν τη Σοφία από πάνω δεν έχω ιδέα από κρακελέ αλλά φαίνονται πολύ όμορφα! Χρόνια πολλά στη δική σας Σοφία! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. xronia ths polla!!!!!!!!!!!!!! me ygeia xara kai agaph.ola poly omorfa kai to krakele!!!!!!!!!!!!!!sygnvmh gia ta grammata alla ex problhma ston upologisth.....kalo xeimvna filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φιλία μου ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!Ειλικρινά τα χάζεψα!!! Θα ήθελα τοσο να κανω κατι αντίστοιχο....σου βγήκαν τέλεια γλυκιά μου!!!!Αλλα και το καλαθακι απο εφημεριδες εκπληκτικο...τυφλα να εχουν τα αγοραστα!!! Πανεμορφα ολα !!!! Μπράβο σου!!! Σε ευχαριστω και για τα κολακευτικα σου σχόλια στο blog μου!!!!!!Καλη εβδομάδα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Xρονια πολλα στο κοριτσακισου Φιλια μου!!!Πανεμορφες οι πετσετοθηκες και το καλαθακι υπεροχο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για το κρακελε δε μιλω γιατι δε κατεχω,καταλαβα ομως οτι πολλες φορες ειναι..οοολως τυχαιο!!Και σενα σουκατσε με τη πρωτη??Για το καλαθακι παλι,εγω νομισα οτι ηταν για εφημεριδες απο καποιο ..ευγενες υλικο και οχι απο εφημεριδες(παρολο που ειχα διαβασει τα καλοκαιρινα σου)!Το δεσιμο με το κορδονι πολυ μου αρεσε!
    Πολλες ευχες για την εγγονουλα!Παιζει κι αυτη με το κενσορα οπως εγω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οταν λέω οτι έπαψα πια να σε πιστεύω και να ανησυχώ για σένα το εννοώ.
    Τι να γραψω που ΚΑΙ το βλέπεις τ αποτέλεσμα και ορθώς το περιέγραψες ΚΑΙ το βλέπουν κι όλες οι υπόλοιπες.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν σκασμένη μου φιλενάδα και να χαίρεσαι το Σοφάκι σου, έστω και με καθυστέρηση μιας ημέρας.Οι ευχές παραμένουν ευχές κι ευλογία όποτε κι αν δίνονται αφού είναι απο καρδιάς
    Φιλάκια πολλά και στη γυψόγαζα τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το κρακελέ σου βγήκε υπέροχο και τώρα οι πετσετοθήκες φιγουράρουν ως οι πιο ωραίες της γειτονιάς!Και γω θέλω να κάνω κρακελέ αλλά διστάζω!Μου αρέσει πολύ και το καλαθάκι αλλά δεν έχω υπομονή!Να χαίρεσαι το Σοφάκι σου και τα "Κουραθάν" του!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να χαίρεσαι το Θοφάκι σου!!!!τέλειο το κρακελέ σου αλλά και το καλαθάκι... είναι πανέμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. να χαιρεσαι τη Θοφια θου Φιλια μου!!! να τη δεις οπως επιθυμεις!
    αν και απο κρακελε δε σκαμπαζω γρι, μου αρεσαν ολα οσα μας εδειξες...
    φιλακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το κρακελέ πέτυχε 100%επειδή τα δούλεψες άφοβα και δούλευες σταθερά..Γίνανε δύο όμορφες πετσετοθήκες που ροζίσανε ελαφρώς από ντροπή την ώρα που τις φωτογράφιζες επειδή είχανε μάθει να είναι άχαρες και παραπεταμένες...Υπέροχο το χαρτοκαλάθι σου,μου φαίνεται αρκετά δύσκολη κατασκευή...Να χαίρεσαι την γλυκιά σας Σοφία και νάναι γερή και χαρούμενη σ΄όλη της τηνζωή.Τα απογευματινοβραδινά φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φιλίααααα, ΣΚΑΩ στα γέλια κάθε φορά που το διαβάζω !!! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την τρίτη πράξη !!!!! ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κατάλαβες για ποίο πράγμα μιλάω, βέβαια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φιλιά μου όλα μου αρέσουν!!!!!!!
    Το καλαθάκι απίθανο με το χαρτί!!!!!!!
    Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σε είχα διαβάσει από το κινητό και δεν μπορούσα να αφήσω σχόλιο. Σήμερα όμως που έκανα ένα κρακελέ (θα το δείτε προσεχώς) θυμήθηκα τον τίτλο αυτής της ανάρτησης κι έσκασα στα γέλια μόλις έσκασε κι αυτό. Και μου έγινε και μένα πολύ ωραίο (δεν το πετυχαίνω πάντα !).
    Και το καλαθάκι σου μου άρεσε πολύ. Να χαίρεσαι και το Σοφάκι!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ξέχασα να σου πώ ότι 1) οι θήκες έγιναν πολύ όμορφες και 2) και εγώ σε παλιά βαμμένα αντικείμενα έχει τύχει να περνάω το κρακελέ χωρίς να τα τρίψω, αρκεί η επιφάνεια να είναι καθαρή και λεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ειμαστε μεσα στις 40 μερες αρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη Σοφουλα σου!!
    Να σου πω την αληθεια εγω ειμαι τοσο ανυπομονη που πιανω το πιστολακι και το κανω το κρακελαρισμα τσακ μπαμ (οχι οτι ειναι οτι καλυτερο βεβαια)αλλα τετοια αγωνια δεν την αντεχω..!!
    Φιλακια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πανέμορφα!!!Μπράβο σου!!! φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πολύ πολύ όμορφες οι πετσετοθήκες σου μα και το καλαθάκι δεν πάει πίσω!!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτό το ... "ξεπέταξα" που γράφεις, με κάνει και αναστενάζω. Εγώ για να "ξεπετάξω" κάτι, με κάνει 2-3 ώρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φιλία μου, παρόλο που δεν καταλαβαίνω από τεχνικές, εμένα μου άρεσαν πάααρα πολύ αυτά που έφτιαξες. Είναι πολύ όμορφες οι πετσετοθήκες σου!!! Μα και το καλαθάκι σου. Δύσκολο πρέπει να είναι όλο αυτό. Μπράβο σου!!
    Να το χαίρεσαι το Θοφάκι σου, να είναι πολύχρονο και ευτυχισμένο στη ζωή του, με υγεία!!! Τις κουβεντούλες του να τις φυλάξεις μέσα σου, είναι θησαυρός ανεκτίμητης αξίας.
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. º°♫♪º°
    Peças encantadoras, mas o dom artístico para a beleza poucas pessoas tem... você tem essa sensibilidade!!!
    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    Brasil
    ♫♪♪¸.•°`❤彡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Είσαι στη σκέψη μου και είπα να πω ένα γρήγορο γεια, δυστυχώς μηδέν χρόνος για σχόλιο.. Ένα φιλί & μια αγκαλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. να κανεις παρεα με την Ζαργανα μου!!!να περιμενω και στις 2 ποτε θα σκασει το κρακελε χαχαχαα!!
    Συνεχισε ακαθεκτη φιλια μου γιατι ο επιμενων...νικα!
    Να δημιουργεις και να εισαι αισιοδοξεις!πολλα φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλά Φιλία μου εμένα μου αρέσουν υπερβολικά οι δημιουργίες σου ...μακάρι να μπορούσα να τις φτιάξω κι εγώ!!
    Χρόνια πολλά και στο Σοφάκι σου να το χαίρεσαι και να είστε καλά!
    Καλή Κυριακή, καλή εβδομάδα και φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Φιλία μου πρωτη φορά το κρακελέ σου και είναι παρα πολύ πετυχημένο!!!!Μπράβο που τολμησες χωρίς τα βασικα βήματα και γω βιαστικη είμαι και σαν εσενα θα έκανα για να δω το αποτέλεσμα....αντε μου δινεις κουράγιο!!!!!!Και το καλαθάκι ειναι πανέμορφο!!!Να χαίρεστε την μικρούλα σας!!!!!!!φιλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Να ρωτήσω κάτι η άσχετη: Όταν σκάει κάνει θόρυβο?
    Αστειεύομαι Φίλια, δεν ξέρω βέβαια από κρακελέ αλλά ευελπιστώ ότι θα μάθω κάποτε!
    Να χαίρεσαι την Θοφούλα σου να ζήσει γερή και δυνατή πάντα!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι δηλαδή.... εγώ ασχολίαστη θα μείνω;;;