Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Κουμπαράς, Εργόχειρο, Βραχιόλι....

Γειτονίτσα μου...... γεια σου

Μα, πέστε μου, μπορώ να μη δείξω αυτό το αριστούργημα; Η μανόλια που φύτεψα χρόνια πριν, ενάμισι μέτρο δεντράκι και περίμενα χρόνια να δω λουλούδι, τώρα, αφού έφυγα και ξαναγύρισα, μου χάρισε το πρώτο της και έχει ένα σωρό μπουμπούκια ακόμα!!!!!! Δεν είναι όνειρο;

Και τώρα, δημιουργίες! Εγώ, καλέ, γιατί να μη δείξω εργόχειρο μου απ' τα παλιά; Έκανα διάφορα πράγματα από πάντα, θα σας τα δείξω κι' εγώ σιγά σιγά, φτάνει να τα βρω!!!! (Ακόμα περιμένω τον γαμπρό μου να μου φέρει τους πίνακες με λάδι που είχα ζωγραφίσει το ΄75)!!!!!!!
Αυτό, λοιπόν είναι ένα σάλι που είχα πλέξει με βελονάκι -  κι' εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια πριν -  και όπως καταλαβαίνετε, το καταχάρηκα!!!! Πολύ πρακτικό, ζεστό και προπαντός, όμορφο! Τρίγωνο φυσικά, μαύρο και πολύ κολακευτικό!!!
Με τις "κροσσάρες" του, με τα όλα του......

Κουμπαράς Νο 2: Μία φιγούρα....
Άλλη φιγούρα.......
Να κι' άλλη μια.......
Εδώ, ρε παιδιά, πολύ σαρκώδη μου βγήκαν τα χείλη.... λες και είχε πάει για πλαστική η χταποδίνα!!!!!!
Εντάξει, οι χειροτεχνίες μου είναι "παιδικές", αλλά, πού θα πάει, θα φτάσουμε και σε πιο υψηλά επίπεδα κάποια στιγμή!!!!!!

Και επειδή έχω και την κόρη μου "Κάνε και κανένα κόσμημα για μένα", έφτιαξα ένα βραχιολάκι!!!!
Δεν της αρέσει, λέει, το προτιμάει με μόνο εκρού χάντρες και πιο μικρό!!!!!!!!
Τι να κάνω, θα το ξαναφτιάξω!!!!!!!!

Και τώρα, κάτι για τη Χαρά μας!!!!!! Θέλω να την ευχαριστήσω θερμά για τις οδηγίες και συμβουλές της σε ό,τι χρειαζόμουν και δεν ήξερα!!!! Από πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω....... Απ' τα γκατζετάκια που με συμβούλεψε να μη φορτώνω τη σελίδα μου γιατί γίνεται αργή.... απ' το Header που μου έβγαινε λοξό και μ' έμαθε πώς να το κεντράρω..... απ' τις σελίδες που με έμαθε να φτιάχνω.... και τι να πω που με εμψύχωσε σε κάποια φάση που είπα να το κλείσω το blogoσπιτάκι μου και τώρα είμαι μια ευτυχισμένη που σας έχω όλους γύρω μου και φίλους μου!!!!!! Χώρια που την αντιγράφω!!!!!!!!!!!
Κέρσορες, γκάτζετς και δε θυμάμαι τι άλλο.......   Τι να κάνω, αφού είναι μια Θεά!!!!!!    ΧΑΡΑ ΜΟΥ, Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!

Σας κούρασα; Όμως σας αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!





51 σχόλια:

  1. Καλημέρα!!!! Πολύ supper ο κουμπαράς σου!! Παιχνιδιάρικος και άκρος καλοκαιρινός!!!!
    Έτσι όπως το έκανες το βραχιόλι κάνει αντίθεση και είναι ωραίο.
    Πολλά πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!!!Χάρμα οφθαλμών η μανόλια σου και οι δημιουργίες σου super!Όλα πολύ όμορφα και καλοδουλεμένα!Ειδικά ο κουμπαράς σου πάρα πολύ γλυκούλης!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγο καιρό σε ξέρω εγώ Φιλία μου αλλά και εγώ σε αγαπώ πολύ.
    σου στέλνω πολλά φιλιά
    ΥΓ έχω και εγώ μιά ΄μανόλια βγάζει πολλά λουλούδια αυτή την εποχή αλλά τα φύλλα της δεν είναι τόσο ΄λαμπερά πράσινα σαν της δικιάς σου. Την έχω 6 χρόνια ήταν ένα μέτρο και τώρα είναι 1.3!!!!!!!!!!! νάνος μου βγήκε χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!δεν σ αντέχω...καλά δε χρειάζεται να με ευχαριστείς δημόσια...χαχαχαχα θα σε σκοτώσω μόλις σε δω απο κοντά!!!ΘΕΑ είσαι απο μόνη σου γι αυτό ο,τι κι αν κάνεις σ απολαμβάνω,και μ αρέσει που σε πειράζω και ανταποκρίνεσαι.
    ΑΝ ζούσε ο μακαριστός θάλεγε "ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ 1000!!!" και μην τολμήσεις να ξανασκεφτείς αναστολή της λειτουργίας σου...ΧΑΘΗΚΕΣ!
    Τώρα για τα εκθέματα, τι να πρωτοπώ; είναι και πλουσία η ανάρτηση!Θαυμάζω την μανόλια (έχει κι η μαμά μου παρόλο που ευδοκιμεί δύσκολα σε μας,κατάφορτη!)σ αντάμειψε για την επιστροφή, είδες;
    Μ αρεσε ο κουμπαράς και μ αρέσει αυτή η απιδικότητα γιατί βγάζει αθωότητα,όσο για το βραχιολάκι,περί ορέξεως...μπεζ...τι να κάνουμε;;;Γι αυτήν δεν το έφτιαξες; Εμένα πάντως μ άρεσε ο συνδυασμός και είναι πολύ καλοκαιρινό!
    Αααα παραλίγο να ξεχάσω το σάλι!Κι αυτό ωραία δημιουργία. Τα χρόνια εκείνα ήταν πολύ της μοδός.
    Φιλιά λοιπόν συνολικά και καλή συνέχεια, και μ αρέσει να σ ε πειράζω, ελπίζω να μην πειράζει εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μτφ αγνώστων λέξεων: απιδικότητα=ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ!
    Σόρρυ για την κατάχρηση του χώρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο βρε Χαρούλα μου, δεν την ήξερα τη λέξη, με απάλλαξες απ' το ψάξιμο στον Μπαμπινιώτη!!!!!!!!
      ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΑΝΤΑ!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Η σειρά που "βάζεις" τις φωτογραφίες δείχνει άνθρωπο ευαίσθητο χωρίς κομπορρημοσύνες!

    ΟΧΙ ΔΕΝ είμαι έξυπνη... μια φίλη γιατρός μου το έμαθε..

    Φιλία τα φιλιά μου και τον θαυμασμό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι τέλειο το σάλι!!!!!!!!!!να φανταστείς πήρα ένα από την Ισπανία σε άσπρο και καλά vintage!!!Το λατρεύωωωωω και σε μαύρο από ότι βλέπω τελικά!!Και ο κουμπαράς τέλειος!!!Και γιατί παρακαλώ να μην κάνει και η χταποδίνα πλαστική???Που ξέρεις ...μπορεί να χει ..πολλές κατακτήσεις!!!!Καλημέρααααααα και φιλάκιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα σου πανέμορφα Φιλία μου! Ακόμη και το βραχιολάκι και ας μην εκτιμήθηκε δεόντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ πολύ όμορφος ο κουμπαράς νο2. Εμένα πάλι το βραχιολάκι μου αρέσει έστι που κάνει αντίθεση και είμαι και του μεγάλου μεγέθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΛΙ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΥΡΟ!!!!
    ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΠΙΘΑΝΟΙ, ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ, Η ΜΑΝΟΛΙΑ ΣΟΥ !!!!!!!ΤΗΝ ΛΕΤΡΕΨΑ!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ!!!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ; Α!!!!!ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ!!!!ΤΟ ΣΑΛΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ!!!ΤΕΛΕΙΟ!!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ !!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αααα...αυτη σε παρεσυρε εεε?χαχαχα...κυνηγαω την χαρα για τα γκατζετακια ...θα κυνηγαω και σενα τωρα!!Δεν καθεστε φρονιμα λεω εγωωω...ξεσπαστε στις κατασκευες,οχι στον blogger!!!
    ....ασχετο...καλαααα το σαλι πολυυυυ μου αρεσε!!!!διαχρονικοτατο,πρακτικοτατο και υπεροχο!!...
    Και μην ξεχνιομαστεεεεε,επανερχομαι στο θεμα....εσυ κι η αλλη (ο εγκεφαλος)φρονιμα χαχαχαα
    φιλακιαααααααα (σε περιμενωωωω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σιγά μη μας κούρασες!!!
    Αυτό το σαλι σου....μούρλια!!! Και όλες οι κατασκεύες σου, απλά με το βελονάκι κάτι παθαίνω!!!
    Είδες τι είναι η Χαρουλίτα;;; Βοηθός όλων μας και απίστευτη φιλενάδα! Και εγώ την αγαπώ και ας μην την έχω γνωρίσει! Που θα πάει θα γίνει και αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ , ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ;
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ;
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!!!
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΤΕΝΕΚΑΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ!!!!!
    ΣΑΝ ΤΟ ΣΑΛΙ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!
    ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΛΕΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ!
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΩ!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ!
    ΜΗ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚΟΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ;
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ Η ΜΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!
    Η ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ!!!!
    ΠΟΛΑΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραία τα δημιουργήματά σου αλλά ο κουμπαράς έχει και πλάκα! Μου αρέσουν οι παιχνιδιάρικες φιγούρες του!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ όμορφα όλα. Το λουλουδάκι που με τον τρόπο του σου είπε "ευχαριστώ" γιατί το φύτεψες και το πρόσεχες. Το καλοφτιαγμένο σάλι, ο χαρούμενος κουμπαράς και το βραχιολάκι, που εμένα μου αρέσει με αυτά τα χρώματα. Όσο για τη Χαρά..... είναι αυτό που λέει και το όνομά της. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε καλώς το κορίτσι!!!Εδώ κάνεις την πρώτη σου εμφάνιση κορίτσι της πισίνας;Αλίμονο...οι ΒΠ ενωμένες!

      Διαγραφή
  17. Το σάλι είναι αυτοκρατορικό-υπέροχο!!! Μπράβο!
    Το βραχιολάκι καλέ γιατί δεν της άρεσε;; Πανέμορφο είναι!!! Και ο κουμπαράς καλοκαιρινότατος (αν μπορεί να σταθεί αυτό το επίθετο έτσι στο λόγο... χαχαχα)
    Φιλιά πολλά
    Βγάλε να δούμε όόόλα τα παλιά εργόχειρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κι εμάς έβγαλε για πρώτη φορά λουλούδι φέτος η μανόλια μας και το λάτρεψα... Είναι πανέμορφες όλες σου οι δημιουργίες!! Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ για τις ευχές σου!! Να είσαι πάντα καλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λοιπόν ,μανόλια + σάλι γράψε Χι (δήλαδή μία από τα ίδια).Και το ευχαριστήθηκα και εγώ εξίσου πολύ!!!Ο κουμπαράς όμορφος ,καλοκαιρινός και παιχνιδιάρικος!Για το βραχιολάκι τι να πω!!Περί ορέξεως....κολοκυθόπιτα!!!Και μη σκας έτσι κάνουν όλες οι κοράκλες!!!Προσωπικά μου αρέσει!!!
    Οσο για την έκφραση της αγάπης σου και της ευγνωμωσύνης προς την Χαρά , σε τιμά και σου αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!!Τα φιλιά μου Φιλία μου.Καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φιλία μου,πολύ όμορφες όλες οι φωτογραφίες σου.Εχω και εγώ 2 μεγάλες Μανόλιες,πανέμορφο λουλούδι,αλλά κρατάει τόοοοσο λίγο-(
    καλή συνέχεια ...φιλιά-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο κουμπαράς τέλειος, η μανόλια υπέροχη το ίδιο και η μπέρτα σου αλλά και το βραχιόλι της κόρης σου πανέμορφο! Μπράβο Φιλία μου χρυσοχέρα! Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι όμορφα πραγματάκια!!! και το σάλι σου, και ο κουμπαρας (η χταποδίνα με τις χειλαρες,και το δελφινακι!!) και το βραχιολάκι!ολα υπέροχα!μπραβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πως φαινόμαστε-οι περισσότερες - ότι είμαστε της ίδιας ...κλάσης.Όλες έχουμε από ένα παρόμοιο σάλι καταχωνιασμένο.Ο κουμπαράς είναι καλοκαιρινός. Την όμορφη,ανθισμένη μανόλια μπορείς να την φωτογραφίσεις, να την εκτυπώσεις και να την κάνεις decoupage.( Δεν φταίω εγώ που ότι βλέπω , το βλέπω με άλλο μάτι).Όσο για την Χαρά...είναι αυτή που είναι:"Μία για όλους"
    Φιλία , φιλιά.
    Και μην διανοηθείς ξανά να κάνεις τέτοιες σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΙΛΙΟΥΛΑ ΜΟΥ Η ΜΑΝΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΧΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ.ΤΟ ΣΑΛΙ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ !!!ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ Σ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΣΟ!!!ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ ΛΙΓΟ, ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ...ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
    ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΕΜΑΘΑ ΕΕΕ??῞...ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΕΕΕΕΡΕΙΣ!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΙΟΥΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λοιπόν......Μανόλια δεν έχω, τη θεωρώ δύσκολη....η δική σου υπέροχη. Από σάλια.....να φάνε και οι κότες (έχω παρόμοιο σε λευκό). Ο κουμπαράς και το βραχιολάκι ωραιότατα.....Βρες και τα υπόλοιπα κεντήματα....η Ρένα απειλεί ότι θα σκαρφαλώσει στα πατάρια να κατεβάσει και τα δικά της....χα χα χα.....φιλιά πολλά και συγχαρητήρια χρυσοχέρα μου (αλήθεια....αυτή η Χαρά είναι όντως εξπέρ στα κομπιουτερίστικα???....έχω κι εγώ κάποιες δυσκολίες χα χα χα...αλλά έλεγα να αποτανθώ στο άλλο το αστέρι...τη Μισιρλούκα μας...φιλάκια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι..........υπέροχα όλα!!!!!!!!!μπράβο σου!!!!!τι να πρωτοθαυμάσω!!!!φιλιά!!!καλό καλοκαίρι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Μανόλια άνθισε για να σε ευχαριστήσει που ξαναγύρισες κοντά της... ξέρεις παίζει και στα φυτά ρόλο η ψυχολογία!!!! Για τις δημιουργίες τι να πω???? ο κουμπαράς πολύ όμορφος και πολύ καλοκαιρινός!!!! Το σάλι θαύμα... ότι πρέπει για ένα δροσερό καλοκαιρινό βραδάκι... αλλά και το βραχιόλι της κόρης σου πολύ όμορφο!!!!!!!!! Όσο για την Χαρούλα τι να πω... μπράβο της που σε βοήθησε και έφτιαξες ένα υπέροχο μπλογκ!!!!! Πολλά φιλάκια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το λουλουδάκι σου σε περίμενε όπως βλέπεις...άπονη που το παράτησες τόσο καιρό...Βρε δεν σου είπα να πας εσύ στον γαμπρό σου να τα φωτογραφίσεις; Σιγά μη κουβαλάει ο άνθρωπος τα τελάρα...άσε που για να μη το κάνει τόσο καιρό...ξέχνα το.Μια χαρά είναι οι κατασκευές σου Φιλία μου!Να μη τα παρατήσεις γιατί σε θέλουμε στην παρέα μας...το είδες εξάλλου τον καιρό που έλειπες...Μπράβο και στην Χαρά ... Φαίνονται οι συμπάθειες παιδί μου...Εμένα δεν μου φτιάχνουν τίποτα...ούτε εκείνη ούτε η άλλη η φιλενάδα σου...η Χολολουλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απο πλάκα ξεκίνησε όλο αυτό και εξελίσσεται σε ύμνους στο guru της Τεχνολογίας!
    Οχι βρε κορίτσια μην υπερβάλλετε,αν ήξερα τόσα όσα νομίζετε θάφτιαχνα και το άβαταρ που είμαι ο άνθρωπος με το θαυμαστικό... Απλά απο πολλά παθήματα έμαθα 5 πράγματα και προσπαθώ να σώσω άλλους,άλλωστε η Φιλία έχει αποδείξει περίτρανα οτι δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια κανενός, όλο κάνει νάζια 'δε ξέρω" "δε μου κάθεται,δε μου στρώνει" και μετά εμφανίζει θαύματα!
    Εγω απλά θέλω να πω οτι τη γουστάρω τρελλά γιατί έχει χιούμορ ΚΑΙ όχι μόνο...και δεν διανοούμαι οτι δεν θάναι στην παρέα μας (μία παρουσίαση είπες να κάνεις και πάθαμε στερητικό σύνδρομο)
    Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.


    Υ.Γ. Οσο για κάάάποιες που εκδηλώνουν παραπονάκια, δε θα λύσουμε τα νιτερέσα μας σε ξένα σπίτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για το θαυμαστικό θα δεις στα Λευκώματα Ιστού Picasa στο άλμπουμ Blogger Pictures... πρέπει να έχεις έως και 6 φωτογραφίες του avatar σου, που τις χρησιμοποεί ο blogger ανάλογα τη χρήση: ανάρτηση, σχόλια, μέλος κλπ.

      Διαγραφή
    2. Σιγα μην δεν έμπαινα σφήνα σε οτι αφορα την Χαρά...
      Χαρά μου καλά τα λέει το κορίτσι...και μην κοκκινίζεις..την αλήθεια λέει...πλακα πλάκα μαθαίνουμε και εμείς οι άσχετες....καλά πάωωωωωωω στην σειρα μου μην φωναζεις ντέ;;;;;

      Διαγραφή
  30. Αχουουουουο..... μανούλαααααα..... Βαράτε... βαράτε κι' εμένα και η μια την άλλη...... τρελαίνομαι!!!!!!!!!!!!!
    Σας πάω ρε, σας πάω με 1000 (όπως έλεγε ο μακαριστός, έτσι Χαρά;) Ε, πιο ζωντανή γειτονιά, δεν είναι να ξαναγίνει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τρελλάθηκα με τη μανόλια! Υπέροχο λουλούδι! Το σάλι ωραιότατο (αν κι εγώ έχω πάρει διαζύγιο με το πλέξιμο !!)!
    Ο κουμπαράς όσο πρέπει παιδικός !!Ζουζουνιάρικος , χαρούμενος!
    Το βραχιολάκι minimal και καλαίσθητο! αλλά περί ορέξεως "κολοκυθόπιτα"!
    Οσο για τη βοήθεια που είχες από τη Χαρά, δύο μεγάλα "μπράβο": στη Χαρά που δίνει τα "φώτα " της και σε σένα, που με τόση ανωτερότητα, το αναφέρεις! Τα φιλάκια μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τέλειο λουλούδι, μοσχοβόλησε μέχρι εδώ!!!Το σάλι πανέμορφο επίσης!!Έχω ένα ίδιο σε λευκό, από την μαμά μου!!!Το λατρεύω!!!φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φιλια μου καλημερα!Η μανολια ειναι υπεροχο δεντρο,οσο για το σαλι ειναι φανταστικο!!!!Αυτα ολα τα αξεσουαρ τα θηλυκα με τρελλαινουν,οσα χρονια και να περασουν αυτονων η μοδα δεν πεφτει!!!!Ο κουμπαρας τελειος,να δουμε ομως με τι λεφτα θα γεμισουν ετσι που μας κανανε.Οσο για τη Χαρουλα ειναι ετσι οπως τα λες.Το βραχιολακι ειναι ομορφο κι ετσι αλλα μη χαλας και το χατηρι του παιδιου σου.
    Φιλια πολλα Φιλιτσα μου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έχω κι εγώ τέτοιο σάλι!!!!!!! Αααααα!!!! Πολύ χάρηκα!!!! Εγώ φυσικά το έχω από τη μανούλα μου και το χειμώνα με αυτό χουχουλιάζω!!!! Καλά για τη Μανόλια δεν έχω λόγια!!! Πανέμορφη!!!! Φιλάκια αγαπημένη μου Φιλία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τέλειο σάλι!Μοναδικό! Καλά κι ο κουμπαράς υπέροχος. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το σαλι ειναι τελειο διαχρονικο με βολευει να πω γιατι εγω ακομα τα φοραω!!!!Ο κουμπαρας και το βραχιολακι πανεμορφα!!!!Να εισαι καλα Φιλια μου!!!!Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είδα βελονάκι και έτρεξα... Τι όμορφη που είναι η βελονιά αράχνη σε μαύρο!!! ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ!!!
    Ξέχασες να πεις για τη γκιουζέλ Μανόλια (Μαν.Αγγελόπουλος) πόσο όμορφα μυρίζει...
    Ο κουμπαράς σου είναι ανάγλυφος πίνακας!!!
    Συμφωνώ με το Κατερινάκι για το βραχιόλι, μου αρέσουν τα μπομπάτα, πάνε με την προσωπικότητα...
    υ.γ.
    έκανα κατάχρηση του χώρου σου γράφοντας παραπάνω στην Χαρά αλλά νομίζω ότι βοήθησα.
    Πολλά φιλιά στην Φιλία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλημέρα, υπέροχα όλα...
    ΄Εχεις βραβείο!
    Φιλία φιλιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Φίλια μου γειά σου!
    Ηρθα και γω στο σπιτάκι σου να θαυμάσω τις δημιουργίες σου και τρελλάθηκα με την Μανόλια τι όμορφο λουλούδι !!
    Φαντάζομαι μυρωδιά ο κήπος σου!!!
    Το σάλι σου ειναι καταπληκτικό!!!!οι κουμπαραδες σου μαρεσουν παρα πολύ και εχω αδυναμίασε οτι εχει σκοινί!!μπράβο και για το βραχιόλι !!!καλη συνέχεια και στα επόμενα!!!!!!!!!!καλό καλοκαιράκι!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλά αν δεν με τρελανει το βελακι σου ....χι..χι.. το κακό ειναι ότι θελω να παίξω και δεν εχω πολύ χρονο στο ιντερνετ....τι μου κανεις!!!!! Φιλία μου η Μανώλια ειναι απο τα ωραιώτερα λουλουδόδεντρα..και απο τα δύσκολα τυχερή εισαι που την έχεις!!!!αλλά.. ο κουμπαράς σου....εεεεε τι να λέμε...τόσες πόζες πιά.....κούκλος ειναι... εμείς..(ειδες εμείς λέω) χι..χι.. ακόμα δεν αρχίσαμε....για κουμπαρα...να τελιώσει πρώτα ο Σμαραγδένιος αυτό που κανει....τελικά απο όλα ξερεις να κανεις...μηνξανακούσω παραπονα!!!!! εδώ θα μείνεις....δεν ακούω κουβέντα...σορυ αν αργώ να έρχομαι....φιλακια πολλα καλοκαιρινά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Excelentes trabalhos.
    Gostei muito da pulseira.
    Boa semana!
    Beijinhos.
    Brasil.
    ¸¸.º°❤♫♫♪¸¸.°
    °º✿⊱╮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κοριτσάρα μου κι εγώ σ΄ αγαπώ! Και επειδή με ξετρελαίνει ο τρόπος έκφρασής σου, θέλω να παίξεις το παιχνιδάκι με τις ερωτήσεις για να σε γνωρίσουμε καλύτερα.....Πολλά φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φιλία μου υπέροχα όλα!!!Ο κουμπαράς πανέμορφος και μου αρέσει που τον έχεις φωτογραφίσει από όλες τις πλευρές!!!Για το σάλι τι να πω διαχρονική αξία!!!Το βραχιόλι τέλειο πολύ ωραία χρώματα!!Θα περιμένουμε να παίξεις και το παιχνιδάκι να σε μάθουμε λίγο καλύτερα όχι πως δεν ξέρουμε τι ψυχούλα είσαι δηλαδή!!Φιλάκια και καλή εβδομάδα!!!
    Υ.Γ.Σου άρεσαν τα πραγματάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τι πανέμορφες δημιουργίες είναι αυτές;Το σάλι όλα τα λεφτά!!!
    Υπέροχη η επίδειξη του κουμπαρά....
    Και το βραχιόλι τέλειο!!Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι δηλαδή.... εγώ ασχολίαστη θα μείνω;;;