Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Αγάπες μουουουουουουου........


Αν σας πω πως πριν από δέκα λεπτά άρχισα να ξαναζώ, θα με πιστέψετε;
Σχεδόν μήνα τώρα έχω να επικοινωνήσω μαζί σας και κόντεψα να τρελαθώ! Και μόλις πριν 10 λεπτά είδα το "λατρεμένο" φωτάκι του rooter να ανάβει!!!!!! ΕΧΩ INTERNET!!!!!!!!!!!!
Και τώρα.... τι να πω! Για να σας προλάβω, αποκλείεται! Τόσο καιρό που έχω να σας μιλήσω, έχω χάσει και ΤΑ επεισόδια!!!!!  Ούτε για την έκθεση με τα συρτάρια δεν ξέρω!!!! Ούτε τα email μου δεν είδα ακόμα, έτρεξα να σας γράψω μπας και με ξεχάσατε και να σας πω πως σας λατρεύω, αλήθεια, είστε ό,τι με κρατάει ζωντανή και κεφάτη. Blogoγειτονιά, ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!

Πολύ πολύ σύντομα θα σας πω τι έγινε αυτές τις μέρες: ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ!!!!!
Η μετακόμιση έγινε στις 13 και 14 του μηνός, η ομιλία μετετέθη από τις 11 στις 18, μέσα στην κούτα και στο χώμα εγώ, να έχω να βρω ρούχα και κέφι για να μιλήσω, τα βρήκα και μίλησα καταπληκτικά!!!!  Όχι που να το παινευτώ δηλαδή, αλλά όλοι μου έδωσαν συγχαρητήρια και με ρωτούσαν γιατί δεν "γράφω", ένας μάλιστα με ρώτησε αν είμαι κι' εγώ συγγραφέας!!!!!! Άκου, παιδί μου!
Όλο το θέμα ήταν γραμμένο στο δικό μου στιλ του αυτοσαρκασμού και της αισιοδοξίας και όταν άκουγα να γελάνε στα σημεία που έπρεπε, έλεγα "για κοίτα, το χιούμορ μου αρέσει και το καταλαβαίνουν όλοι" και καμάρωνα!
Αν σας ενδιαφέρει, μπορώ να την αναρτήσω. Όπως ξέρετε, είναι για τις γυναίκες που γερνούν!

Για τη μετακόμιση, τι να πω.... όλοι λίγο πολύ ξέρετε απ' αυτά! Έχω τακτοποιήσει τις κρεβατοκάμαρες για να ζούμε αξιοπρεπώς, τα μπάνια και την κουζίνα, αλλά τον χώρο υποδοχής τον έχω ακόμα με κούτες και τυλιγμένους πίνακες. Αλλά, τι με νοιάζει..... ξαναβρήκα τη γειτονίτσα μας και δε δίνω δεκάρα!

Τι θα γίνει με τις εκλογές πάλι; Το κόμμα που ψήφισα δεν μπήκε στη βουλή, την πάτησα! Και τώρα τι γίνεται; Θα καταλήξουμε πάλι στον δικομματισμό;  Δώστε καμιά ιδέα....

Θέλω να πω ένα τεράστιο "ευχαριστώ" για τα σχόλια που μου λέγανε πως με θυμάστε και σας λείπω...
Mε συγκίνησαν πάρα πολύ και να σας παρακαλέσω να μου γράψετε, να νιώσω πως σας έχω και πάλι γύρω μου, κοντά μου......
Τα χιλιάδες φιλιά σε όλους σας!

37 σχόλια:

  1. Καλώς όρισες πίσω στη γειτονιά μας! Μας έλειψες κι εσυ και οι όμορφες δημιουργίες σου! Εντάξει και το χιούμορ σου, δεν το συζητώ! Όσο για την μετακόμοιση... σε νιώθω. Κλείσαμε ένα μήνα στο καινούριο μας σπιτικό και μόλις που μοιάζει κατοικίσιμο...! Καλή συνέχεια εύχομαι και περιμένουμε σύντομα την επόμενη ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλώς όρισες και πάλι....!!!!!!!!!!!!Φυσικά μας έλειψες πολύ ......στην παρουσίαση ήμουν σίγουρη πως θα τα πας περίφημα...ήταν ποτέ δυνατό να μην μιλήσεις καταπληκτικά????Πολύ θα ήθελα να σε διαβάσω....αν το επιθυμούν και οι υπόλοιπες ....κάνε τον κόπο...και ανάρτησέ την....Όσο για την μετακόμιση...έχω ζήσει 4 και σε καταλαβαίνω....όλα θα μπούνε όμως στην θέση τους...σιγά σιγά....Για τις εκλογές...τι να πω...τίποτα...Καλώς ήρθες ξανά κοντά μας!!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλία;Δεν μου λέει κάτι...για βοήθησέ με!!!χι χι χι........
    Καλώς όρισες και πάλι στην τρελομπλογκογειτονιά!

    Καλό κουράγιο με το σπίτι......
    Εμένα θα μ'ενδιέφερε ν'αναρτήσεις τον λόγο σου.....
    Τα εκλογικά αποτελέσματα,ήταν αποτελέσματα του θυμού και της αγανάκτησής μας.Τόσο γρήγορα πέρασαν όλα, ώστε να καταλήξουμε πάλι στο δικομματισμό;;;;;;;!!!!!!!!
    Φιλάαααακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλία... Φιλία... ούτε μένα μου λέει κάτι το όνομα χα χα χα !!!!Παραπονιάρα είναι δυνατόν βρε να σε ξεχάσουμε;Και έλεγα που χάθηκε τόσο καιρό αυτή η ψυχή!!!Μετακόμιση ακούω και μου σηκώνεται η τρίχα!!!Καλωσόρισες και σε περιμένουμε ανανεωμένη και κεφάτη όπως πάντα!!!Φιλάκια και καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς ήλθες πίσω!!Καλή διαμονή,καλή ξεκούραση!!!φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε βρε Φιλία!!!Επιτέλους!!!Μην αγχώνεσαι...θα σε ενημερώσουμε για όλα.Μπες να δεις...έχουμε πολλές φωτό από την έκθεση κι όχι μόνο...το ρίξαμε και λίγο έξω στη Σαλονίκη...Άντε καλώς μας ήρθες και ποιος μας πιάνει τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Μια μέρα είχαμε 13 ώρες διακοπή ΔΕΗ και κοιμήθηκα από τις 10.00 το βράδυ για να ξεχάσω τον πόνο μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμάν ρε Φιλία!!!!!! μας έλειψες... αλλά μην φοβάσαι δεν πάμε πουθενά θα προλάβεις να μας επισκεφτείς όλες!!!!!! Συγχαρητήρια για την ομιλία..... δεν είχαμε αμφιβολία ότι θα τα πήγαινες τέλεια!!!!! Περιμένουμε την ανάρτησή της!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ! ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΝΑΜΕ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ........
    ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ......ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλώς το κορίτσι μου! Τώρα αν σου πω πως μου έλειψες πάαααρα πολύ ίσως το θεωρήσεις υπερβολή και θα σε δικαιολογήσω γιατί δεν με ξέρεις. Όταν έφτιαξα το δικό μου σπιτάκι το έφτιαξα γι αυτόν ακριβώς το λόγο ...να περνάω καλά με τις καινούργιες μου φίλες και να μοιράζομαι μαζί τους τις τρέλλες μου! και εσύ είσαι μια από αυτές. και συνήθισα να μπαινω να σε βλέπω και να περιμένω τα σχόλιά σου και να γελάω με το χιούμορ σου και .......................ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΠΟΛΥ!
    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξέχασα να σου πω πως εννοείται πως θέλω αναρτημένη την ομιλία! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μωρε δεν γλυτώνεις εύκολα από εμάς και να ήθελες,εδώ είμαστε σε περιμέναμε!!!!!
    Οσο για την ομιλία δεν την θέλουμε απλώς την απαιτούμε!!!!!!
    Χάρηκα πολύ που σε ξαναείδα στη γειτονιά μας!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλωςτην καλώς την ...ξεμπέρδεψες...άντε καλή διαμονή στο καινούργιο σπίτι...καλησπέρα Φιλία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλώς την! Αυτο θέλουμε κι εμείς: να'σαι καλά! Και θα τα μάθεις όλα σιγά σιγά! Τι, φίλες είμαστε , Φιλία μου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ.....ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ....ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φιλίααααααααααααα.......εγώ πίστεψα ότι πήγες στην Αστραλία (που έλεγε και η αξέχαστη Βασιλειάδου) για να βρεις καμιά δουλειά. Μετά θυμήθηκα ότι είσαι περίπου της "κλάσης" μου και ότι σε περίμενε μετακόμιση...χα χα χα ....πλάκα σου κάνω. Καλή διαμονή στο νέο σπιτικό......ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ....καλή δύναμη για τα υπόλοιπα....φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εννοειται ..πρωτα οτι μας έλειψες..και δευτερον τι ειναι η όμιλια;;;; εχω χασει επισόδειο;;; και βέβαια θελουμε λεπτομέρειες...και η φαση Φιλία μου....ήρθες εσύ....και φευγω εγώ..... όχι μην χαίρεσαι δεν ..θα με ξεφορτωθείς τόσο ευκολα!!!!! απλώς δεν θα εχω ίντερεντ απο το Σάββαατο και εγώ για 25 μέρες περίπου...και σε καταλαβένω απολητα...μονο όσοι το έχουν πάθει καταλαβένουνε την στέρησή μας.....χι..χι..καλως μας ήρθες ...καλως σας φεύγω...χι..χι.. φιλακια καλωσορίσματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλώς μας βρήκες, όπως μας άφησες.Σε περιμέναμε να τακτοποιηθείς και να επικοινωνησεις μαζί μας. Καλορίζικη η νέα κατοικία και τις κούτες να τις ανοίξεις με την ησυχία σου.Πρώτα θα κοιτάξεις να κάνεις ανάρτηση και μετά να νοικοκυρευτείς πλήρως.
    Και εγώ θέλω την ομιλία.Δεν έχουμε σχέση με το θέμα βέβαια, αλλά θέλουμε να είμαστε ενημερωμένες. χα χα χα.Καλό σου βράδυ.
    Φιλία, φιλιά.
    Μας έλειψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θυμάμαι πως σε πρωτογνώρισα και πρωτοεπικοινωνήσαμε και τη σημερινή ανάρτηση...ετσι σε θέλω,να μην κάνεις μακρυά μας όπως κι εμείς χωρίς εσένα!
    Σήμερα σκεπτόμουν να σου στείλω μέιλ: "Ρε Φιλία εσύ θα συγγράψεις πια; μια παρουσίαση είπες να κάνεις όχι να χαθείς απο προσώπου γης"(αυτό) και "διάφορες" μπορούν να σου επιβεβαιώσουν την αναζήτησή μου,αλλά δε σε νοιάζουν αυτά...
    Τώρα όσο για την παρουσίαση... κάάάντην ανάρτηση για όσες ενδιαφέρονται,εμένα είναι εκτός του πεδίου ενδιαφέροντός μου...έδώ ετοιμάζουμε βαφτίσια του μπέμπη,τι να με νοιάζει για τις γυναίκες που γερνούν;
    Είμαι σίγουρη οτι θάσουν απολαυστική και απορώ που τώρα τ ανακάλυψες κι εσύ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ!!!
    ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Φιλίαααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΜΑΣ!!!ΛΟΓΟ! ΛΟΓΟ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Α!!!!!ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΝΕΣ.ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλως τηνε κιας αργησε!Τι αργησες δηλαδη,που σε περιμεναμε οπως ο γαμπρος τη νυφη εξω απο την εκκλησια!Τετοια αγωνια!Μετακομισε η
    Φιλια,εκανε τη παρουσιαση η Φιλια?Λοιπον θελουμε λό..γό,λό..γό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γλυκές μου φιλενάδες....
    Νάσαστε πάλι μία μία με καλωσορίζετε και χαίρεται η ψυχή μου!
    Στην Αστραλία δεν πήγα ακόμα, Ελένη, αλλά, αν με ξαναμετακινήσουν τα κ…παιδά μου, θα πάω.
    Ξέρετε, εδώ ζούσα από το ’94 ως το 2009 αλλά επειδή το έχουμε δώσει στη μικρή μου κόρη και με το δεύτερο παιδί και κοπέλα ήθελε μεγάλο σπίτι, έφυγα και «πήγα στο νοίκι», σε μικρότερο αλλά πολύ βολικό και αγαπησιάρικο. Στη συνέχεια, δεν τη βόλεψε τη μαντάμ και έφυγε, νοίκιασε διαμέρισμα στο Ν. Ψυχικό και ετούτο το νοίκιασε σε μια κυρία με το γιο της. Η ενοικιάστρια με την κρίση δεν είχε να πληρώνει και έφυγε, η δε κόρη μου μου δήλωσε πως αν δεν πάω εγώ, χωρίς ενοίκιο αλλά με την προϋπόθεση να το συντηρώ, θα το πουλήσει όσο όσο!!!!!!!!!!!!!!! Και επειδή αυτά τα ακίνητα κτίστηκαν με αίμα, με βόλευε κιόλας το «τζάμπα», γιατί η κρίση μας χτυπάει αλύπητα…. ξαναγύρισα! Σας τάπα και ξαλάφρωσα!
    "Δημιουργία" μην περιμένετε γιατί ακόμα δεν έχω ανακαλύψει σε ποιες κούτες βρίσκονται τα υλικά μου και τα εργαλεία μου!!!!!
    Την ομιλία μου θα την αναρτήσω προσεχώς, αφού τη θέλετε....
    Φιλάκια πολλά και γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλως το κοριτσι μας σε περιμεναμε!!!!Αντε να σε εχουμε παλι στη γειτονια!!!Περιμενω και το λογο καλη δηναμη και πολλααααα φιλακια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλώς ήρθες!!!Μας έλειψες!Καλό κουράγιο σου εύχομαι με τη μετακόμιση και καλή δύναμη!Όσο για τις εκλογές, ούτε αυτό που ψήφισα εγώ μπήκε στη βουλή,πήρε πολύ μικρά ποσοστά,οπότε τώρα λέω να ψηφίσω κάτι άλλο για να μην βγούνε πάλι τα ίδια κόμματα που μας έφεραν ως εδώ.Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλώς επέστρεψες Φιλία μου !!!!! Καλή ξεκούραση από την μετακόμιση κι εμείς εδώ είμαστε, θα περιμένουμε να χαρούμε και τις αναρτήσεις σου !
    Φιλάκια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ.ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ,,ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλώς ήρθες πίσω...(άσχετο ,καινούρια blogger είμαι ..γενικότερα...αλλά το θεώρησα ντροπή και αγένεια να μην το πω και εγώ!).Διαβάζω εδώ και μισή ώρα τα posts σου από την αρχή και έχω ξεσκιστεί στο γέλιο..δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι,ούτε και με νοιάζει ,σου μιλάω είχα να γελάσω τόσο από τότε που άρχισε η οικονομική κρίση!Ξύπνησα τον άντρα μου λέμε από τα χαχανητά!!Και μπράβο για τα πράγματα που φτιάχνεις,έχω πάθει πλάκα!!Προσπαθώ και εγώ ...και παιδεύομαιιιιι αλλά το καταφχαριστιέμαι!!φιλιά και περιμένω post μέχρι το βράδυ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλώς την!!
    Καλά, διαβαζω ότι δεν είχες ίντερνετ τόσο καιρό και ανατριχιάζω! Πόσο εθισμένες είμαστε τελικα;; Σκεφτομαι ότι συντομα ίσως να μη μπορούμε να το πληρώνουμε και ψαχνω να βρω τι άλλο μπορω να κόψω ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟ! Χα,χα! Αλκοολικες!
    Κουραγιο με τη μετακόμιση,είναι μεγαλο ζορι, αλλά είναι και δημιουργικο/ανανεωτικο ταυτοχρονα!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πράγματι μας έλειψες Φιλία μου!!!!!!
    Καλως ήρθες!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. μου ελειψες κοριτσι..να σε καλα..καλο και Ευλογημενο μηνα..να περνας ομορφα..παμε παλι απο την αρχη..σε φιλω γλυκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΗ ΟΜΙΛΙΑΑΑΑΑ!
    ΑΝΤΕ ΗΡΕΜΗΣΕ ,ΒΡΕΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑΑΑΑΑΑ...ΣΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ....ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΡΜΑΑΑΑΑΑ!ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τι καλα που εισαι εδω ξανα μαζι μας....
    Σε φιλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΦΙΛΙΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ!!!!ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΜΑΣ!!!ΕΙΣΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλώς μας ήρθες και πάλι φιλία!!
    Καλό μήνα και καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι δηλαδή.... εγώ ασχολίαστη θα μείνω;;;