Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Το χρονικό ενός blog!

   
                                               

Υπότιτλος:  Βαγγελίστρα μου, τι αμαρτίες πληρώνω!!!

Σημ. Τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι εντελώς φανταστικά. Κάθε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα, παρακαλώ να εκληφθεί ως εντελώς συμπτωματική.


      Σε κάποια φάση της ζωής μου, δούλευα εθελοντικά σ' ένα γραφείο. Με είχε προτείνει ένας φίλος για να τον βοηθήσω. Η δουλειά όμως, απαιτούσε γνώσεις, έστω και στοιχειώδεις, χειρισμού υπολογιστή. Εγώ πάλι,  ψάρι!
Μου έδειξε ο καλός μου φίλος τα πολύ πολύ βασικά, να γράφω κείμενο, να το αποθηκεύω, να το ταξινομώ. Εκείνος ήταν ικανοποιημένος με την απόδοσή μου, δεν είχε και περισσότερες απαιτήσεις. Έλα όμως που εμένα μου άρεσε το "παιχνιδάκι"!! Όλο και το έψαχνα, όλο και κάποιες καινούριες δυνατότητές του ανακάλυπτα... μ' έπιασε ένας ενθουσιασμός με δαύτο, άλλο πράμα. Όλο και χωνόμουνα πιο βαθιά και να μην τα πολυλογώ, κατέληξα να γίνω η μόνη γυναίκα της παρέας "expert" στην τεχνολογία!!! Πήρα laptop από τα πρώτα που βγήκανε και το βρήκα σε προσφορά, σε κάποιο χορό κέρδισα και το πρώτο μου μεγάλο computer...ήμουν πολύ περήφανη για τα επιτεύγματά μου, γιατί στην ουσία τα είχα καταφέρει ΜΟΝΗ ΜΟΥ. Πήρα προγράμματα, πχ  φωτογραφίας - έκανα θαύματα μ' αυτό -, παιχνίδια, εγγραφές cd, dvd και ένα σωρό άλλα. Ο "δάσκαλός" μου πολύ με θαύμαζε!
                                                     --------------------------------------
       Όταν ψιλογέρασα, εκεί που έψαχνα για χειροτεχνίες που μου αρέσουν πολύ, μπας και περνάνε όπως όπως οι ατέλειωτες ώρες της μούγκας, ανακάλυψα μια blogoγειτονιά!  Ω, μάνα, τι 'ταν τούτο!!! Ενθουσιάστηκα. Λέω "θα φτιάξω κι' εγώ ένα blog και θα τους κουφάνω όλους". Με τις ικανότητές μου, θα το κάνω "The best".
Ώσπου ένα καυτό απογευματάκι του Ιουλίου, με τον ανεμιστήρα στη μούρη, κάθισα η καλή σου και έφτιαξα το πολυπόθητο blog. Έγραψα ένα κειμενάκι για να συστηθώ, δεν είχα ιδέα από λειτουργία του blogger, αλλά ήμουνα σίγουρη πως θα τα βρω όλα. Έκλεισα το κομπιούτερ μου και έφυγα για Σύρο. Δεν πειράζει, είπα, θα τους κουφάνω όταν γυρίσω.
      Κατά Σεπτέμβρη μεριά, επιστροφή στα καθ' ημάς και πρεμούρα να μάθω τις λειτουργίες του blogger.  Κάνω αναρτήσεις, γράφομαι μέλος σε άλλα blog.... ανωνύμως - αντιπαθώ, βλέπεις, τη δημοσιότητα (!!!) άσε που δεν ήξερα τι εννοούσε ο ποιητής - γράφω σχόλια, εξωραϊζω το σπιτάκι μου και περιμένω.      Βρε περιμένω, περιμένω......

Εδώ πάει το "Βαγγελίστρα μου..."  βλέπε "υπότιτλος".

      Κάποια στιγμή, μαθαίνω απ' τη φίλη Μαριάνθη που έχει και το ίδιο όνομα με τη μάνα μου, πως δεν είμαι μέλος του blog της. Λέω δεν είναι δυνατόν και αρχίζω να το ψάχνω. Βρε τι έψαχνα, έψαχνα... πού να βρω την πατάτα. Τέλος πάντων, εντελώς τυχαία - όλα τυχαία είναι σ' αυτή τη ζωή -  το βρήκα το κέρατο το "Ανωνύμως" και μόλις τότε κατάλαβα τι εννοούσε ο ποιητής. Το διορθώνω.

Άντε άλλη ανάρτηση, περιμένω, περιμένω.....

      Έχω, λοιπόν, μια φίλη τη Dyo...dyo...dyo... που με βρήκε από το αίνιγμα που είχε βάλει και ήμουν η "νικήτρια" και μου έγραψε πως ΔΕΝ βλέπει τις αναρτήσεις μου στο σπιτάκι της. Το ψιλοαγνόησα, λέω κάτι θα έχει ρυθμίσει λάθος, η άσχετη.

Καινούρια ανάρτηση, περιμένω, περιμένω....

Η φίλη Dyo... dyo... dyo... όμως, είναι και επίμονη! "Φιλία, σου ξαναείπα, ΔΕΝ βλέπω τις αναρτήσεις σου, τυχαία περνάω. Τι πείραξες, μαρήηηηη; Κάνε κάτι μη σε αποκεφαλίσω".  Μου μπήκαν ψύλοι!

Και μέσ' τη σύγχυση, όσοι περνούσαν τυχαία απ' το σπίτι μου, μου παραπονιόντουσαν για τη λεκτική επαλήθευση στα σχόλια (μέχρι και η Para-doxos μου είπε "Γιατί, κούκλα μου, μας ταλαιπωρείς;") Ούτε και που καταλάβαινα τι εννοούσαν. Το κατάλαβα όταν την είδα και σε άλλα blog. Με συμβουλεύανε: "Πίνακας ελέγχου - Ρυθμίσεις - Σχόλια - κουτάκι με ΟΧΙ". Τίποτα εγώ, δεν το έβρισκα πουθενά λέμε.

      Καπάκι, με παίρνει τηλέφωνο η γλυκύτατη Μαριάνθη.  Θα μιλούσαμε και πάνω από ώρα!!!!
Με τα κομπιούτερ μας ανοιχτά, να προσπαθούμε να βρούμε που στην οργή έχω το λάθος. Ας είναι καλά η γυναίκα, κόντεψα να την τρελάνω. Να μου λέει "είσαι στον πίνακα ελέγχου;"  "Ναι, βέβαια" να απαντάω εγώ (έτσι έλεγε πάνω πάνω αριστερά).  "Μα, πώς είναι δυνατόν να μη βλέπουμε τα ίδια πράγματα;"  "Ιδέα δεν έχω" να λέω εγώ. Κλείνουμε το τηλέφωνο με το σαράκι του κουτακίου με το ΟΧΙ να μου τρώει τα σωθικά.
Ξαφνικά, πέφτει το μάτι μου επάνω δεξιά που έλεγε "Επιστροφή". Λέω δεν το πατάω....
Και, ω του θαύματος, Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ!   Αυτό που έβλεπα δεν ήταν παρά μια σελίδα του.
Σαν να μου χάρισαν τον κόσμο ολόκληρο! (εμείς οι bloggers έχουμε μια ευαισθησία σ' αυτά!!!!).
Αναγάλλιασα  η γυναίκα, βρήκα το "τιμημένο" το κουτάκι, έγραψα ΟΧΙ.

Άντε πάλι η Dyo...dyo...dyo που ο Θεός να την έχει καλά: "Φιλία, κάνε κάτι με τις αναρτήσεις σου, δε φαίνονται, ακούς τι σου λέω, μαρή;".

Όχι, αποκλείεται, δεν ξαναπαίρνω τη Μαριάνθη να την ενοχλήσω πάλι με τις βλακείες μου. Κάνει και ψηφιδωτό η γυναίκα, έχει δουλειά full time! Θα πάρω τη Χονολουλού - Χονολουλού μιας και μου λένε όλοι πως σ' αυτά είναι αστέρι.
Με την πρέπουσα σεμνότητα και πολύ διστακτικά, καλώ το νούμερο  "Γεια σου, γλυκιά μου, δε θέλω να σ' ενοχλώ αλλά έχω πρόβλημα..."  "Έλα, ρε, μην κωλώνεις".

Λες κι' ανοίξαν οι ουρανοί! Αναθάρρησα η γυναίκα και είπα να της ανοίξω την ψυχή μου.  Μαζί  τσεκάραμε όλο τον ανεγκέφαλο, κάναμε παραλληλισμούς, μου έμαθε πράματα και ξαφνικά........

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΓΑΠΗΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ.  Σχόλια, σχόλια.... που τα βρήκα ΠΑΛΙ εντελώς τυχαία γιατί ενώ με συμβούλεψε η Χονολουλού - Χονολουλού να βάλω να ελέγχονται τα σχόλια - πες, ρε παιδί μου, πως κάποιος άσχετος για να κάνει πλάκα, σου στέλνει μια τσόντα και δημοσιεύεται, δεν είναι ξευτίλα;  Εγώ, η Φιλία, τσόντα; Αν είναι δυνατόν! - γράφω "να ελέγχονται" - ΔΕΝ τη ρώτησα όμως, το βούρλο, πού θα τα βρω για να τα διαβάσω και να επιτρέψω τη δημοσίευσή τους.  Τα βρήκα όμως... τι τα βρήκα δηλαδή, αυτά με βρήκανε.

ΚΑΙ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!

Τώρα, αν με ρωτήσεις πώς μέσα στα τόσα τσεκαρίσματα που κάναμε με τη Χονολουλού - Χονολουλού και ποιο απ' όλα επέτρεψε να δημοσιεύονται επιτέλους οι αναρτήσεις μου....ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!!!!!!!   Σας ορκίζομαι. Σ' ευχαριστώ, Χονολουλούκα μου,  ALOHA!!!


Η Οδύσσεια είναι εντελώς - τελείως (!!!) βιωμένη. Αν σας κούρασα, συγχωρέστε με, ήθελα κάπου να πω τον πόνο μου σαν κοπέλα κι' εγώ.

Viva  la  blogoγειτονιά

Σας αγαπώ πολύ





















22 σχόλια:

  1. Viva Filia!!!!! Την ωραιότερη ανάρτηση έκανες!!! Ξεκαρδιστική!!!!!Όλες λίγο πολύ τα ίδια κάναμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    να σαι καλα βρε φιλια !!!! μ εκανες παλι και γελασα!!!!!(καταπλητικο το βαπτισμα χονολουλου!!!!)
    φιλακια πολλα και καλο ΣΚ!!!!!!!misirlou k maria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Filia...γραφεις κ α τ α π λ η κ τ ι κ α!
    Φιλιά και καλό Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έπιτέλους επιτέλους τα καταφέραμε????Άντε καλές επισκέψεις....φιλεναδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό με τη χονολουλου όντως ήταν πολύ καλό!Δεν ξέρω πως αλλά όλοι νομίζω πως καταλάβαμε ποια είναι!!! Για του λόγου το αληθές το επιβεβαίωσαν τα κορίτσια! Πραγματικά είναι πολλά πράγματα που πρέπει να μάθεις και τα πιο πολλά τα βρίσκεις κάνοντας λάθη.Όλοι στο ψάξιμο είμαστε.Τώρα πρέπει να είσαι σε καλή φάση πάντως.Άντε καλό βράδυ και καλές αναρτήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΑΦΑΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΕΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ DYO ...DYO...ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΣ!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΣ ΟΛΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΙΩΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΞΙΚΑ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΠΕΙΣΜΩΝΑ ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΑ....ΕΓΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΛΕΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΠΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΔΥΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΦΟΥΛΑΣ .ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΛΕΕΙ Η ΧΑΡΑ ΟΤΙ Η ΕΦΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΥΜΕΝΗ Η ΕΦΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΠΩΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙ ΛΕΣ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ;;;ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΓΕΙΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ;;;;;ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α,ρε φιλενάδα!μη κωλώνεις κάπως έτσι αρχίσαμε όλες οι εξπέρ(!)Ας είναι καλά η Χονολουλού που εκεί δε πάει η τρέλλα δε πάει αλλού και έρχεται λίγο (ως πολύ) και προς εμάς και μας ξεστραβώνει!
    Εχω χάσει απο template μέχρι ανάρτηση με σχόλια!!
    Μεγαλείο σου λέω!
    Αλλά στραβάδι-στραβάδι μπορεί να παραδεχθεί η Χονολολού οτι έχει μάθει κι απο εμένα πραγματάκια...τι τσάμπα φτάνω στο γκρεμό και ξαναγυρίζω;
    Φιλάκια πολλά γι αυτό είμαστε όλες ένα μουρλοκομείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο, άλλους λιγότερο κ άλλους περισσότερο, μας αντιπροσωπεύει αυτή σου η εξομολόγηση, δε λέγεται!!! Το καταευχαριστήθηκα!!!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΗ ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ...ΚΑΛΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ! ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ! ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ! ΝΑΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ!!!!
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΕΥΡΙΑΖΩ! ΚΑΛΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΑΠΤΟΠ. ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΥΝΙΖΕΙ.ΟΥΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ. ΘΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΩ; Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ!
    ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ!
    ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑΔΕ ΕΦΗ, ΕΦΗ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΣΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ. ΕΒΛΕΠΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΓΧΩΘΕΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΝ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΑΜΑ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ(προσπαθω να πεισω κι εμενα τωρα) xi xi xi!!!τι ωραια τα λεω μονη μου εεε ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπημένες μου,
    Σας ευχαριστώ πολύ που με επισκεφτήκατε και χαίρομαι ακόμα περισσότερο αν σας έκανα να χαμογελάσετε λίγο. Τελευταία μας λείπει τόσο το χαμόγελο!!!
    Καλή, γλυκιά και πάνω απ' όλα ήρεμη εβδομάδα να έχουμε όλοι.
    Σας φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλία απ' ότι κατάλαβες οι περισσότερες αναγνωρίσαμε τον εαυτό μας!!!!Είδες??Τι σούλεγα?Πάρε τη χονολουλού.Θα λυθεί αμέσως το πρόβλημά σου!!!Οπερ και εγένετο!!!!Καλή εβδομάδα νονά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΧΑ!Μ'έκανες και γέλασα νομίζω ότι κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλες οι άσχετες του είδους και μη νομίζεις εγώ προσωπικά κάθε που κάνει αλλαγές ο blogger ξανά μανά απ' την αρχή,αλλά έτσι είναι αν δε πάθεις δεν θα μάθεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρυσανθάκι, ξέρεις ποια είναι η πλάκα; Όντως, αυτό είναι το όνομα της μαμάς μου!!!!!!!

    Ρένα μου, χαίρομαι που γέλασες, το θέμα είναι πως εγώ παθαίνω αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι μαθαίνω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα!!! μου άρεσε πολύ το blog και αποφάσισα να γίνω και εγώ αναγνώστης. Σε προσκαλώ στο blog μου.Θα χαρώ να γίνεις αναγνώστης μου. Γεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξέρεις κάτι? ΚΙ ΕΜΕΙΣ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ!!! Δεν ήξερα όμως ότι είμαστε και συνονόματες, έμαθα ότι σε φωνάζουν μαρήηη.. χα χα χα!!!! καλό ε??? Φιλάκια πολλά!!! Ματς μουτς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Η COSMOTE ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ!
    ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΗ Η ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!
    ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΤΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΑ ΧΑ Με εκανες και γελασα!!!! Και εγω τα ιδια παθαινω αλλα και γω δεν μαθαινω!!!Κερναω μαρτινακι περνα μια βολτα απο το σπιτακι μου!!!!!Φιλακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μία υπέροχη ανάρτηση κοριτσάκι μου λυπάμαι που λόγω προβλήματος μου με τον blogger δεν μπορώ προς το παρόν να μπω στη παρακολούθηση σου.. κι εγώ έτσι κάπως μπήκα στα μπλογκ πριν πολλά χρόνια..ψάχνοντας, μαθαίνοντας ..μόνη μου..πήρα πολλά ..βρήκα πολλά , έδωσα άλλα τόσα..δεν μετάνοιωσα ποτέ και είμαι η..γιαγιά της μπλοκογειτονιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Potpouri καλή μου, σου έγραψα...

    Marie, ναι καλέ, η Μια με βάφτισε!!!!

    Ρενάκι, δεν κάνω την πάπια, απλώς βασανίζομαι!!

    Κατερινάκι, σου έγραψα

    Αχτίδα μου, σ' ευχαριστώ πολύ και μη σκας για την παρακολούθηση. Σε παρακολουθώ εγώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φιλία μόλις διάβασα την ανάρτηση και ξεκαρδίστηκα.... ο τρόπος που γράφεις είναι απολαυστικός...φαντάσου ότι εγώ ασχολούμαι χρόνια με τους υπολογιστές αλλά με το blog κι εγώ δυσκολεύτηκα έως ότου να καταλάβω τι γίνεται...πάντως επιμένω αυτή την λεκτική επαλήθευση δεν μπορώ να τη βρώ για να την απενεργοποιήσω....τα νεύρα μου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φιλία μου είσαι σκέτη απόλαυση και πόσο μου θυμίζεις εμένα!!!Συνέχεια!!!Εντελώς άσχετη με τους υπολογιστές και έφτιαξα και μπλόκ !!!Ε!!!αφού και γω τα κατάφερα όλοι μπορούν να το κάνουν!!!!...φτάνει να κάθονται με τις ώώώώρες και να ψάχνουν γενικώς !!!!Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι δηλαδή.... εγώ ασχολίαστη θα μείνω;;;