Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Έπεσα στα πολύ βαθιά!!!!

Ναι, έπεσα στα πολύ βαθιά!!!!
Μιλάμε, έπιασα πάτο!!!!
Φίλοι, γιατροί, μου μίλησαν για τα ψυχοφάρμακα "Νέας Γενιάς" που ΔΕΝ βλάπτουν, ΔΕΝ προκαλούν εθισμό, είναι αθώα!
Και επειδή συμβαδίζω πάντα με τη "Νέα Γενιά", αποφάσισα να τα καταπιώ!!!!
Τα κατάπια!!!!!
Βοηθάνε, δε λέω..... αλλά σου δίνουν μια αίσθηση αδιαφορίας για τα πάντα. Εμένα όμως μ' ενδιέφεραν πάντα.... τα πάντα!!!!!
Τελικώς, είμαι σε μια κατάσταση ευφορίας, αδιαφορίας, άντε για να μην πω και τίποτα σόκιν και παρεξηγηθώ, μεγάλη γυναίκα!
Μέσα σ' αυτή την αδιαφορία - σύγχυση, αποφάσισα να κάνω αυτή την ανάρτηση, σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης με την γειτονιά που αγάπησα πολύ και - πραγματικά πιστεύω - πως με αγάπησε!!!!
Θέλω να ευχαριστήσω όοοοοολες τις αγαπημένες φίλες που ενδιαφέρθηκαν, ανησύχησαν για μένα και την κατάστασή μου!!!!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς, δεν ένοιωσα ΠΟΤΕ τόσο κοντά με τις προσωπικές μου επαφές!!!!!!!!!!!!!
Είστε απίστευτες και αξιολάτρευτες κι' ας μη γνωριζόμαστε!  ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!
Μέσα στη μαυρίλα που ζούσα.... δεν ξέρω πώς αλλά - και ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό - είχα διάθεση για δημιουργία! Μάλλον αυτό με κράτησε για να μην πάω στο "κάγκελο"!!!!!!
Χώθηκα στο YouTube, είδα τα χιλιάδες video, το μυαλό μου έγινε "κουρκούτι" που έλεγε κι' η μάνα μου και "εστίασα" στον πολυμερικό πηλό!!!! Μωρέ, λες να έχω κλίση στη γλυπτική;;;;;;;
Ξεκίνησα κάπως έτσι:
 Σκυλάκια. Το πρώτο "έργο" μου!

 Κουτάκια (σπιτάκι μάγισσας) 

Βαζάκια για την κουζίνα

Και συνεχίζω ακάθεκτη!!!

Μαγνητάκια κουκουβάγιες και μπουλντόγκ  

Μπρελόκ "Αθλητικό παπούτσι" Αυτό μου αρέσει πολύ. Η φωτό το αδικεί!

Θεατρικές μάσκες

 Ο ζωολογικός μου κήπος!

 Τα βιβλία μου

Καλαθάκια με λουλούδια και μωρουδιακά παπουτσάκια!

Το δεύτερο κολιέ μου. Το πρώτο δεν το δείχνω, δεν βλέπεται!!!!

 Τρίτο κολιέ...



Και τα μενταγιόν μου!!!

Αρκετά μεγάλη παραγωγή, έτσι;
Τώρα.....  Θες που μπήκε η άνοιξη - ημερολογιακά τουλάχιστον - θες που είδα ξαφνικά απ' το φινιστρίνι του εργαστηρίου μου τον τεράστιο προύνο μου ολάνθιστο....

..... θες το χαπάκωμα.......  Αισθάνομαι αρκετά καλύτερα και αισιόδοξη πως "περνάει κι' αυτό"!!!!

Να είστε καλά, γερές και χαρούμενες.
Τα φιλιά μου και την αγάπη μου



40 σχόλια:

  1. Tι να πρωτοθαυμάσω δε ξέρω! Τα έργα σου, που είναι καταπληκτικά; Το θάρρος σου ν' αντιμετωπίσεις τον ''πάτο''; Τη δύναμη να μιλήσεις γι 'αυτόν; Μπράβο Φιλία! Τα έχω πάρει και γω τα ''θαυματουργά'' χαπάκια, σε ανάλογη κατάσταση ''πάτου'' και ομολογώ ότι ήταν από τα πιο ήρεμα διαστήματα της ζωής μου. Μακάρι να είχα και τώρα την ίδια γαλήνη στη ψυχή μου! Εκμεταλλεύσου αυτό που σου δίνει γιατί είναι αυτό που χρειάζεσαι κι όταν δε θα το χρειάζεσαι άλλο.....το πετάς και τέλος! Δεν υπάρχει εθισμός σε τέτοιες περιπτώσεις. 'Αλλωστε, εσύ είσαι ήδη εθισμένη με τη ''δημιουργία''. Υπάρχει μεγαλύτερος εθισμός; Χα, χα! Φιλιά, καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλως το κοριτσι μας ολα καλα απο δω και μπρος μας ελειψες!!!!!!!!!!!
    Φιλια!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα περασει κι αυτο....και μη νομιζεις οτι εισαι η μονη .....πολλοι περνανε τη ιδια φαση...σημεια των καιρων μας.Η δημιουργια θα σε βοηθησει πολυ!Ειμαι αισιοδοξη γιατι το παλευεις...
    Οσο για τον πολυμερικο...νομιζω οτι πρεπει να συνεχισεις γιατι σου παει!εκαι χει απιστευτες δυνατοτητες σαν υλικο αλλα και εσυ σαν δημιουργος.
    Σε φιλωωωω και χαιρομαι πολυ για την επανεμφανιση σου!να σαι καλα Φιλια μουυυυ!και χαμογελααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς το μας!!! Βρε χαπακωμένο, πήρες τον πηλό και δεν σταματούσες! Όσο έχεις όρεξη για δημιουργία δεν σε φοβάμαι!!! Θα περάσει! Είμαι σίγουρη και γι'αυτό. Γενικώς έχω μια σιγουριά...χαχαχα. Χάρηκα πολύ που εμφανίστηκες και μη λείψεις ξανά τόσο πολύ. Πάρε ό,τι είναι να πάρεις... αλλά μετά πέτα τα και συνέχισε μόνη σου. Καλά είναι για να πάρεις μπρος... αλλά μη τα παντρευτούμε κιόλας...χαχαχα. Φιλιά πολλά κοριτσάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς το κορίτσι!!!!!!!!! Μην το ξανακάνεις και εξαφανιστείς..... πραγματικά μας έλειψες πολύ, εξάλλου νομίζω πως η μπλοκογειτονιά είναι το καλύτερο ψυχοφάρμακο και με δοκιμασμένα αποτελέσματα!!!!χα!χα!χα! Ο πολυμερικός πηλός μάλλον σου πάει πολύ.... συνέχισα περιμένουμε να δούμε κι άλλες υπέροχες δημιουργίες σου!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!
    ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ...ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ....ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε καλώς την είπα και εγώ δεν μπορεί κάπου θα εμφανιστεί δεν θα μας αφήσει έτσι!!Πάντως αν κρίνω από τις δημιουργίες σου Φιλία μου είσαι πολύ καλύτερα και όσο έχεις κέφι για νέα πράγματα μη φοβάσαι τίποτα!!Τα κοσμήματα είναι υπέροχα και αν αυτή είναι η πρώτη σου απόπειρα με τον πηλό βάζω με το νου μου τι θα ακολουθήσει!!!Προσπάθησε να είσαι κοντά στη μπλογκογειτονιά και μη χάνεσαι γιατί είσαι μέρος της αλυσίδας που μας δένει όλες και η μια παίρνει δύναμη από την άλλη!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλενάδα αν χαπακωμένη κάνεις τέτοια παραγωγή και μάλιστα καλαίσθητη και μπελαλίδικη, φαντάζομαι χωρίς τα χάπια,θα μεγαλουργήσεις!!!

    Νάξξξερες πόση χαρά μου έδωσε η σημερινή σου εμφάνιση,που εύχομαι νάχει διάρκεια και να μη μας στερήσεις περισσότερο την απρουσία σου και το χιούμορ σου.
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!
    ΦΙΛΙΑ ΑΠΕΙΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο χαίρομαι που είσαι κοντά μας Φίλια μου!!!!!
    Όλοι περνάμε κατά καιρούς από τον "πάτο", αλλά δε μένουμε για πολύ!!
    Έχουμε τόσο ωραία χόμπυ που μας φέρνουν στην επιφάνεια γρήγορα!!
    Πάνε και σε κανένα μάθημα να συναντήσεις κι άλλες φίλες, θα σου κάνει καλό!!!
    Αυτά που έφτιαξες είναι μικρά θαύματα, να συνεχίσεις!!!!!
    Μείνε κοντά μας!!!!
    Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aαααα, τι όμορφα όλα !!
    Το αθλητικό και εμένα μου έκανε κλικ.
    Και τα σκυλάκια-μουτράκια πολύ γλυκά !!!!!
    Πολλά φιλιά σου στέλνω με την ευχή να είσαι καλά και
    να μην ξαναχαθείς !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλώς την!!! Πόσο την περίμενα αυτή την επανεμφάνιση! Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα αργούσε περισσσότερο!!!! Χαίρομαι που είχες όρεξη για δημιουργία παρά το χαπάκωμα και η νέα σου υπερπαραγωγή είναι φανταστική!!!!
    Ούτε πιστεύω να απαρνήθηκες το ντεκουπάζ, χαχαχα!!! Με το καλό να μας ξαναδείξεις τα νέα σου έργα!
    Πολλά πολλά φιλάκια, Φιλία μου!!!!!
    ΥΓ. Πολύ χάρηκα που είδα την ανάρτησή σου λίγο πριν σβύσω το λάπτοπ και παρ'όλο που κουτουλάω από την νύστα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Welcome back.
    Ο πολυμερικός πηλός σου πάει!!! Είναι το ένα έργο καλύτερο από το άλλο.
    Περιμένουμε και άλλες δημιουργίες.
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλία καλημέρα Δεν μπορείς να φανταστείς τι χαρά πήρα μόλις είδα την ανάρτηση.Χαίρομαι που είσαι καλά. Οι δημιουργίες σου είναι όπως πάντα υπέροχες Μην τα παρατάς συνέχισε κάνε αυτό που σε ευχαριστεί Θα σε ξαναδούμε σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μια ζεστή, ζεστή αλλά πολύ ζεστή και χουχουλιάρικη αγκαλιά και ένα φιλί, ή δυο ή αμέτρητα... απο τη μια που δε σε αφήνεις, και πίστεψε με ξέρω τι δύναμη και συνεχή προσπάθεια θέλει όλο αυτό.. απο την άλλη τι ζουζουνιές είναι αυτές που φτιάχνεις στις μαύρες σου? δηλ στις άσπρες, κόκκινες, κίτρινες και μπλε τι θα δούμε? σα να μου φαίνεται ότι έχεις πολλά να μας δείξεις ακόμα.. εστιάσου σε αυτό αγάπη, και θα δεις θαύματα να συμβαίνουν!! ε, άλλο ένα φιλί! σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλα μας συμβαίνουν για κάποιο σκοπό στη ζωή και όπως έχω ξαναπεί όταν πιάνεις "πάτο" το μόνο που απομένει είναι να αρχίζεις να "σηκώνεσαι"... οπότε "όλοι εμείς" δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα παρά μόνο να περιμένουμε τα καλύτερα!!! Πολλά πολλά φιλιά και συγχαρητήρια για τις "αναβαθμισμένες" δημιουργίες σου!!! (Είδες? Μέχρι και αυτές "ανέβηκαν"!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φιλία μου χαίρομαι που είσαι και πάλι κοντά μας. Οι κατασκευές είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία και εσύ σε αυτό έχεις μεγάλο ταλέντο.
    Να μην μας αφήσεις ξανά.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εύχομαι από εδώ και πέρα να'σαι καλά και να φτιάχνεις πάντα τέτοιες υπέροχες κατασκευές όπως αυτές με τον πολυμερικό πηλό. Είμαι σίγουρη ότι έχεις κλίση στη γλυπτική. Φιλιά πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εύχομαι ολόψυχα όλα να περάσουν γρήγορα...και να΄ναι περαστικά κι αγύριστα!!!!
    Περνάω και ΄γω μια περιπέτεια με την υγεία μου τελευταία και σε συνδυασμό με άλλες στριμωγμένες καταστάσεις με έχει καταβάλλει και προσπαθώ να το παλέψω...Σε τέτοιες φάσεις της ζωής μου η έμπνευση δεν με επισκέπτεται και θαυμάζω που εσύ δημιουργείς μικρά θαύματα...Συνέχισε με τον πηλό σου ταιριάζει πολύ...
    Πολλές ευχές σου αφήνω...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ..Καλως το μου..αερααααααααααααααα..ετσι ειναι ο Στρατιωτης..στη Μαχη..το πιο δυνατο σου οπλο..ειναι το χιουμορ σου..γι αυτο ορμα..και θα πεσεις..θα σηκωθεις..και ξανα..και ξανα..μην αργησεις ομως..μου λειπεις πολυ..σε φιλω..ο Κυριος να ναι μαζι σου..στον Αγωνα σου..να σαι καλα ματια μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπημένη μου Φιλία!!!!
    Με έκανες και δάκρυσα!!
    Καλά έκανες που τα πήρες τα χάπια αυτά. Ευτυχώς που υπάρχουν.
    Η ομορφιά και η ευαισθησία της ψυχής σου, αντανακλά μέσα από τις δημιουργίες σου!!! Γι΄αυτό τα παθαίνεις αυτά.
    Η αγάπη που εισπράτεις, να ξέρεις είναι αληθινή. Είμαι σίγουρη, ότι όπως εγώ, έτσι και πολλές άλλες φίλες, θα σε έχουμε στην σκέψη και την προσευχή μας καθημερινά.
    Άντε τώρα με την Άνοιξη, πέταξε μακριά κάθε παγωνιά που σε ταλαιπωρούσε. Βάλε μέσα σου το άρωμα και την ομορφιά της άνοιξης. ΑΝΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!!!!
    Σου δίνω μια τεράααααααααστια αγκαλιά, και ένα ζουληχτό φιλί!!!!!
    Με την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαίρομαι που ξανάρθες και με τόσες ομορφιές μαζεμένες!
    Να είσαι καλά και να είναι όλα περαστικά!!....και μην ξεχνάς...η άνοιξη τα κάνει όλα πιο όμορφα!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φιλία μου καλησπέρα και από μένα !! Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω στη γειτονιά , να περάσει γρήγορα η μπόρα , να νιώθεις και να είσαι καλά .
    Το ταλέντο σου με τον πολυμερικό πηλό αναδείχθηκε και έκανες πανέμορφα πράγματα . Καλή συνέχεια .
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλώστηνε την πολυτάλαντη !!! Εσκασες μύτη στη γειτονιά που σε αποζητάει καιρό και μας κατέπληξες με τις δημιουργίες σου...Τι ομορφιές είναι αυτές, τι πρωτότυπα ζωάκια, κοσμήματα, κουτάκια, καπάκια,σπιτάκια....είναι δυνατόν αυτή η θεϊκή δύναμη δημιουργίας που έχεις μέσα σου να σε αφήσει στην αδράνεια και την αδιαφορία;;; Μας έλειψες και χαιρόμαστε αφάνταστα που ξεπέρασες τις δυσκολίες σου...
    Μελένια φιλιά και αγκαλιές !!!!♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φιλιά μου αυτή η δημιουργική πνοή μέσα σου είναι τόσο δυνατή, τόσο καταλυτική, τόσο υπέροχη που σε κάνει να ξεπερνάς τα πάντα !!!! Ο πολυμερικός πηλός στα χεράκια σου μεταμορφώθηκε σε μικρά θαύματα, τι έμπνευση !!! Καταπληκτικά όλα τα έργα σου, απίστευτες λεπτομέρειες !!!
    Σε φιλώ και ανυπομονώ για την επόμενη ανάρτησή σου, η γλυπτική σου ταιριάζει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μας έλειψες!Έκανες πάαααρα πολλά πραγματάκια και ωραία!Ανυπομονούμε για την επόμενη ανάρτησή σου!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φιλια μου,πολυ χαρηκα που προχωρας!!Τα εργα ,καταπληκτικα!!Εσυ ερασιτεχνις;;;Δε νομιζω ...Τακη!
    Σε φιλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φιλια μου ολες καπως το παλευουμε ....και με χαπια για ενα διαστημα ...λιγο να ηρεμησει ο οργανισμος και να παρει τα πανω του...ειμαι κι εγω σε δυσκολη ηλικια...φαση....51 γαρ...και νομιζω οτι σε καταλαβαινω ..ψυχοθεραπεια με κατασκευες , οτι σε τραβαει και ασκηση , περπατημα ,βαλτο στη ζωη σου ....ενα μισαωρο εξω σε κανει να δεις τα πραγματα αλλιως και σε κουραζει ευχαριστα και πεφτεις το βραδυ που συνηθως ειναι δυσκολο και κοιμασαι καλα, πολλα φιλια με αγαπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπορεί όπως λες να "έπεσες στα βαθειά", αλλά δεν το έβαλες κάτω!!
    Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε ξαναβλέπω στη γειτονιά μας και μάλιστα με τόσες διαφορετικές και γλυκές δημιουργίες!! Σου "παει" και ο πολυμερικός πηλός! Και είναι ιδιάιτερα ψυχο-ανεβαστική απασχόληση!!!!
    Να'σαι καλά, να αισθανθείς ακόμη καλύτερα και όλα θα είναι πιο φωτεινά!!
    Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φιλία καλώς ήρθες!!!η δημιουργία ειναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία!!βέβαια σε συνδυασμό με το χαπάκωμα εκανες σούπερ δουλεια !!τέλεια πραγματάκια!!!μπράβο για ...ολες τις προσπάθειες!!!να εισαι καλά και να δημιουργείς !!Καλή Κυριακή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι ωραία που είσαι εδώ!!!!!Και μάλιστα με τι ομορφιές γύρισες!!!!!!!!!!!Εξπέρ έγινες ,μπράβο!!!Περιμένουμε κι άλλα και με ακόμη καλύτερη διάθεση!!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Περίμενα με πολύ λαχτάρα την επανοδό σου!!! και χάρηκα αφάνταστα Φιλία μου την παρουσία σου με τόσα πολλά μικρά όμορφα δημιουργήματα!!!!Καλώς όρισες στην γειτονιά μας που δημιουργεί ασταμάτητα ομορφιές!!!!! Φιλάκια και μία μεγάλη αγκαλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σε περίμενα με τόση λαχτάρα και δεν ήμουν εδώ να σε υποδεχτώ!!!!!!!! Καλώς ήρθες αγαπημένη!!!!Για τις δημιουργίες δεν θα πω τίποτα...με προλάβαν όλοι!!!!!!Μια μεγάλη αγκαλιά...μην μου ξαναφύγεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πλάκα πλάκα μας έβαλες γυαλιά! τάχα λείπεις, τάχα κλείστηκες στον εαυτό σου,τάχα δεν αισθάνεσαι και πολύ καλά, τρίχες!!! όλα αυτά τα λες για να μας εντυπωσιάσεις με τα νέα σου δημιουργήματα, και το καινούργιο σου χόμπυ!!! αγαπητή μου πρέπει να το δεις αυτό με τη γλυπτική!!! άμα δεν ήσουν στα πάνω σου και έφτιαξες τέτοιο άλμπουμ σκέφτομαι τι θα κάνεις τώρα που συνέρχεσαι.....κι όχι τίποτα άλλο αλλά θα μας κολλήσεις και το μικρόβιο και θα ανοίξουμε και νέα μέτωπα δημιουργίας!!! χαίρομαι που σχολιάζω τη ΝΕΑ σου ανάρτηση ο πιο λαμπρός ήλιος έρχεται μετά την πιο βαριά καταιγίδα, άρα.............τρέχω να αγοράσω καινούργια γυαλιά ηλίου για να μη με στραβώσεις ....φιλάκια πολλά ,, σ' αγαπώ πολύ γλυκιά μου Φιλία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλησπέρα Φιλία μου αγαπημένη!!!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ!!!
    Σου στέλνω μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πέρασα οπως κάνω παντα στους φιλους για ν αφησω τις ευχες μου.Πασχαλινες δεχτείτε ευχες απο την καρδια βγαλμένες,ολες οι μέρες της ζωής σας να είναι αναστημένες.Καλη Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
    ░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆aπολυθηκα και γυρισα στη γειτονια Χαιρομαι που τωρα εισαι καλα και φτιαχνεις τετοιες ομορφιες.Ν ανοιξεις και το face :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φιλία μου γλυκιά... πέρασα να σου ευχηθώ Καλό Πάσχα γιατί πράγματι χαθήκαμε! Κι εγώ στον πλανήτη των προβλημάτων είμαι αλλά πού θα πάει;;;;Θα στρώσει η κατάσταση!!! Να φροντίζεις τον εαυτό σου!!!! Χαίρομαι που είσαι καλά και οι δημιουργίες σου είναι καταπληκτικές!!!!!
    Έχεις μια μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ..η λυπη της Σταυρωσης..Η χαρα της Αναστασης..ΗΑγια φλογα της λαμπαδας..Η ειδηση..Χριστος Ανεστη..να σε καλα ματια μου..ο Κυριος μαζι σου..να καιγεσαι απο Αγαπη γι Αυτον..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΙΑ..ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!
    ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι δηλαδή.... εγώ ασχολίαστη θα μείνω;;;