Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Καλύβια Βου!!!

Blogoγειτονίτσα αγαπημένη,

Τώρα που πήρα το κολάι, λέω να κάνω τα "Καλύβια Βου"!!!! Τα δικά μου βέβαια θα είναι καλύβια καλύβια.... και όχι οι βιλάρες των Καλυβίων Αα!!!!
Οι κύλινδροι των χαρτιών υγείας και των χαρτιών κουζίνας σε συνδυασμό με γυψόγαζα  και πηλό, κάνουν δημιουργίες Άλφα Άλφα! Εντάξει, δεν διεκδικώ κανένα βραβείο, αλλά μ' αρέσουν τα καλύβια μου!!!!  Έβαλα όση φαντασία διαθέτω, όσο ταλέντο και δεξιοτεχνία (αυτά είναι βρε παιδιά, μην περιμένετε περισσότερα) και δημιούργησα κουμπαράδες για την Πάτρα!!!!
Είπαμε, δεν είμαι η Ποδηλάτισσα, τέσσερις είναι όλοι κι' όλοι αλλά τους έφτιαξα με αγάπη και μεγάλη διάθεση για προσφορά!!!! Και ελπίζω να βάλω κι' εγώ ένα λιθαράκι σ' αυτή την ευγενική προσπάθεια!!!!

Άλλες δύο καλύβες λοιπόν με μηνύματα:

Η μία έχει το motto που έχω υιοθετήσει, αγαπώ και με αντιπροσωπεύει:
"Ο άνθρωπος δημιουργήθηκε για ν' αγαπιέται.
Τα πράγματα δημιουργήθηκαν για να χρησιμοποιούνται.
Ο λόγος που βρισκόμαστε στο ΧΑΟΣ είναι γιατί:
Τα πράγματα αγαπήθηκαν.... και
Ο άνθρωπος χρησιμοποιήθηκε."      (Άγνωστος)



Και η δεύτερη ένα άλλο γνωμικό που μου αρέσει:
"Μη φοβάσαι ότι η ζωή θα τελειώσει...
Να φοβάσαι ότι δεν θ' αρχίσει ποτέ!"       (Cardinal Newman)

Και τα "Καλύβια Βου" όλα μαζί, στο τραπέζι της κουζίνας μου


Τις πεταλουδίτσες στα δύο καινούρια τις παρατηρήσατε; Ε, μ' έχει ξετρελάνει αυτή η τεχνική "χαρτοσακούλα μανάβη, ατλακόλ, φλόγα" και έχω πέσει με τα μούτρα να φτιάχνω διάφορα. Είναι ακριβώς σαν παλαιωμένο μέταλλο.

Κοιτάξτε, δεν είναι φανταστικές;;;;


Έλαβα δωράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απ' την αγαπημένη μας Ελένη Φλογερά (http://stamonopatiatisfantasias.blogspot.gr/), έλαβα μια απ' τις υπέροχες πεταλούδες της (μαγνητάκι) μαζί με ένα ολόγλυκο σημείωμα!!!!


Ελένη μου σ' ευχαριστώ πολύ! Πήρε ήδη τη θέση της και στολίζει το ψυγείο μου!!!!

Να σας προσφέρω και ένα μπουκετάκι απ' την πασχαλιά μου, μέσα στο ντεκουπαρισμένο και κρακελαρισμένο (επιτυχώς) ανθοδοχείο μου:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πάααααααρα πολύ για τα γλυκά σχόλια σας....
Πάω να επισκεφτώ τα σπιτάκια σας γιατί έλειπα αυτές τις μέρες και έχω χάσει επεισόδια!!!!!!
Φιλάκιαααααααααααααααααα....

Μα τι χαζοβιόλα είμαι...... Αφού έστειλα το link με το βιντεάκι για τις πεταλούδες σε όλες όσες μου το ζήτησαν, μόλις τώρα σκέφτηκα να το συμπληρώσω στην ανάρτηση!!!!  Ιδού λοιπόν:
http://youtu.be/gyuTyTG2gJs

Σημ. Φίλη της μπλογκογειτονιάς μας το είχε δημοσιεύσει παλιά αλλά, δυστυχώς, δεν θυμάμαι ποια!!!
Όποια και νάναι, την ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξε τα μάτια!!!! Είναι πολύ διασκεδαστική τεχνική και πολύ έξυπνη.... Θα τη χαρείτε!!!!!!!! 

50 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!
    ΤΙ ΒΙΛΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ;
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΙΛΕΣ!!!!
    ΤΑ ΔΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΑ;
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα,όμορφη!Τριγυρνάς,τριγυρνάς αλλά κάθε που θα γυρίσεις έχεις ανάρτηση με καλλιτεχνίες!!!!Και τι καλλιτεχνίες!!!!!!Υπέροχες οι καλύβες,τέλειες οι πεταλούδες και ,συμφωνώ με τη Ρένα,για την τεχνική χαρτοσακούλας!Φιλιά και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ονειρο τα σπιτοκαλυβοπαλατακια σου φιλεναδα και οι πεταλουδες μαγευτικες μοσχομυρισε η πασχαλια σου καικαλοριζικη η ανοιξιατικη πεταλουδα φίλεμα της Ελενης μας σε φιλω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλία,πού είσαι παιδί μου!Σου έφερα βραβείο και λείπεις?ε,πέρνα να το πάρεις ότι ώρα γυρίσεις!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλία μου, τα καλυβάκια σου είναι γλύκα!!!!! Πολύ μου άρεσαν! Οι πεταλούδες σου είναι φανταστικές! Θυμάμαι ότι κάποια μας είχε δείξει την τεχνική....ά, μήπως ήταν η Κατερίνα? πάω να δώ στο μπλόγκ της....εκτός αν μας την θυμίσεις εσύ!!! Το ίδιο όμορφη είναι και της Ελένης μας! Όσο για την πασχαλιά, την λατρεύω, αλλά φέτος έχω στενοχωρηθεί πολύ γιατί το ένα μου δέντρο ξεράθηκε, δεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο, παρ'όλο που πετάει ένα σωρό παραφυάδες, και το άλλο το μικρότερο έβγαλε μόνο ένα λουλουδάκι και τα φύλλα του είναι καχεκτικά! Μήπως είναι κακή χρονιά γενικά για τις πασχαλιές?
    Φιλάκια πολλά, φιλενάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να και η Ποδηλάτισσα.... ήρθε να θαυμάσει τις καλύβες σου που μάλλον είναι "Καλύβες ΒΠ" γιατί βλέπω γκαζόν... ακριβά κουφώματα... υπέροχους φράχτες και φανταστικά γλυπτά στις αυλές τους!!!! Οι πεταλούδες καταπήκτικές (περιμένουμε την τεχνική)... και τα βαζάκι σου υπέροχο!!! όσο για την πασχαλιά... ,έχρι εδώ έφτασε το άρωμά της!!! Φιλιά πολλά και ευχές για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να 'ταν τέτοια τα καλύβια.....καλά θα ήταν. Πολυτελέστατα bagalows τα βρήκα εγώ και άσε τα "ψόφια". Την τεχνική της πεταλούδας παρακαλώ θέλω οπωσδήποτε. Μη τυχόν και μου ξεφύγει κι αυτή.....κι απ'ό,τι είδα την τεχνική τη ζητά μετ'επιτάσεως και ο υπόλοιπος λαός. Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλεια τα καλυβάκια , μου άρεσαν πολύ οι μπρονζέ πεταλουδίτσες, δείξε μας πώς τις κάνεις, είμαι νέα blogger και ζήλεψα και την μπλογκογειτονιά σας, εγώ πλέκω, μαγειρεύω, ράβω και άλλα πολλά, φιλιά Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι βίλες σου είναι τέλειες!!!! Κι άσε τις μετριοφροσύνες! Θέλω κι εγώ να φτιάξω αλλά λες και τα φοβάμαι.Καλή είμαι κι εγώ . Θα με φάνε τα σπιτάκια? Απλά δεν τολμώ αλλά πρέπει.Την τεχνική κάπου την είχα δει αλλά και εγώ δεν την πολυθυμάμαι.Θα πεξουμε όλες μαζί που ν το που ν το το δαχτυλιδι. χαχα Πάντως το αποτέλεσμα της πεταλούδας είναι τέλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα καλυβακια σου Φιλια μου ειναι καλυτερα και απο βιλες!!!Οι πεταλουδες σου υπεροχες!!!!!Να εισαι καλα γλυκια μου!!!!!Φιλακια πολλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλία μου, οι καλύβες σου είναι υπέροχες,
    οι πεταλουδίτσες πανέμορφες και το βαζάκι σου
    με την πασχαλιά μου αρέσει επίσης πάρα πολύ...
    Σου εύχομαι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γεμάτο
    χαρά και έμπνευση.. Σε φιλώ γλυκά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι καλύβες σου είναι φοβερές και οι πεταλούδες επίσης!!!
    Από ότι βλέπω η έμπνευση δίνει και πέρνει!! Καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το χωριό σου τέλειο (πρέπει να του δώσεις όνομα). Σοφά τα γνωμικά.Η πασχαλιά σου μύρισε ως εδώ. Οι πεταλούδες;;;; πως τις έκανες;;;Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απ'ότι κατάλαβες, τα σπιτάκια σου όχι μόνο μάς άρεσαν αλλά ξετρελλαθήκαμε!!! Και όχι μόνον με αυτά, αλλά και με τις πεταλούδες για τις οποίες θέλουμε ομαδικό ιντερνετικό σεμινάριο!!
    Το άρωμα από τις πασχαλιές έφτασε ως εδώ!!!
    Να'σαι πάντα καλά, με όμορφες και καλαίσθητες δημιουργίες!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα!!!!
    Πολύ όμορφα όλα!!!
    Το χαρτί το κόβεις το περνάς με κόλλα και μετά το καις με φωτιά? Είναι πολύ ωραίες. Μπράβο!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητη Φιλια ομορφα τα καλυβακια σου κι ας ειναι λιγα (παντα θα ειναι λιγα μπροστα στην παραγωγη της ποδηλατισσας χαχαχαχαχαα).Να σαι καλα,να δημιουργεις και να μας ομορφαινεις τις μερες στην μπλογκογειτονια μας!φιλακιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ όμορφα και τα καλυβάκια και τα μηνύματα...
    Σε καλή μεριά θα πάνε...αυτό είναι σίγουρο.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τι τέλεια καλυβάκιαααααααααααααααααααααα!!!!Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για ταινία!!!!!!!!!1.000 μπράβο Φιλία μου
    Καλό ΣΚ-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γεια σου!!!
    Υπέροχες όλες οι κατασκευές που έφτιαξες...Να 'σαι καλά....Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η συνοικία των Καλυβίων Α και Βου.
    Όμορφα καλυβάκια και πανέμορφες πεταλούδες.
    Το δε κλαδάκι της πασχαλιάς μας ......έσπασε την μύτη.
    Φιλία, φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λοιπόν εδώ και μισή ωρα Φιλιώ μου.. τριγυρναω εδώ μεσα..βλεπω τις αναρτήσεις σου που δεν τις ειχα δεί.. καλά ασυνχώρητη ειμαι... κατι δουλίτσες βιαστικες με κανανε να αργήσω να περασω .. αλλά και εσύ βρε παιδί μου τι οργαμός δημιουργικότητας σε έχει πιασει πως να σε προλαβω η γυναικα;....χι.χι.. τι να πρωτοθαυμασω...δεν ξερω... απο τους τους πολυτελείς ..χι.χι. (τι κατοικος....β. π. θα ήσουν αν δεν τους εφτιαχνες)πολυτελείς..χι.χιχ. καλυβοκουμπαράδες σου.. μεχρι τα μπουκαλια σου... μεχρι τις πεταλουδες δωρακια σου . και εκείνη που είναι απο χαρτοσακουλα .. εεε δεν το καταλαβα.. και απο οτι είδα εβαλες λίνκ... οχι οτι ποτέ θα τολμούσα να τις κανω.. αλλα απο περιεργεια.. θα το εβλεπα...χι.χι..
    τα δε λουλουδια της πασχαλιας στο κρακαλέ βάζο σου... μοσχομύρισαν την γειτονια... οπως και το βραβειο με τις απαντησεις σου... αυτά παθαινω .. οταν θελω να σχολιάσω σε μια αναρτηση και αλλες τρείς... σιγουρα θα εχω ξεχασει πολλα.. αλλα .. βρε Φιλιώ μου ...μην μου θυμωσεις..πλιζζζζζζ!!!!ουτε σε προσφορα
    δεν το κανουνε... χι.χι.. στις τρεις η μια δώρο..χιχ.χι.. οτι θελω λέω η γυναικα ... τω αρ ομως θα σε φιλήσω και θα φυγω... αναρτηση κοντεψα να κανω.. χι.χιχ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όμορφες όπως πάντα άλλωστε οι δημιουργίες σου Φιλία μου που τις κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστές τα λόγια σου!!! Να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εμείς το ρίξαμε στους κουκουβαγιοκουμπαράδες κι εσύ στους καλυβοκουμπαράδες υψηλών προδιαγραφών και υψηλότερου αιθητικού αποτελέσματος !!! Χάρμα είναι με τα πορτοπαράθυρά τους, τις κωνικές στέγες τους, τους φράχτες και τις απίθανες πεταλούδες !!! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση είδαμε το σχετικό βίντεο και θα γίνει άμεση εφαρμογή !!! Το βαζο σου με το υπέροχο κρακελέ και την πασχαλιά, μιά ανοιξιάτικη μυρωδάτη ζωγραφιά !!! Λατρέψαμε και τα μηνύματά σου !!! Φιλιά απο όλες μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τέλειοι οι κουμπαράδες,αλλά και τα μηνύματα που τους συνοδεύουν φανταστικά! Μπράβο για τις υπέροχες δημιουργίες σου!Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλύβια; ή ιδιόμορφες κατοικίες με όλες τις εωτερικές ανέσεις!! υπέροχα κατασκευασμένες με πολύ λεπτομέρεια και όρεξη και δημιουργία !!! Οι όμορφες πεταλουδίτσες στολίζουν τις *καλυβίτσες* και η εικαστική τους παρέμβαση τις απογειώνει!! Χαρούμενη Κυριακή και πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Kαλημέρα Φιλία μου!!Τί νά πρωτοθαυμάσω!!!Τά καλυβάκια σου,μέ ξετρέλλαναν!!Αψογα φτιαγμένα καί μέ πολύ γούστο!!Πολύ όμορφα καί τά μηνύματα πού τά συνοδεύουν!!Οι πεταλουδίτσες σκέτη γλύκα!!Παρακολούθησα τό βίντεο μέ πολύ ενδιαφέρον!!Τί πανέμορφες οι πασχαλιές σου!!Τίς λάτρεψα!!Καλή Κυριακή!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πανέμορφα τα σπιτάκια!!!! Όλα όμορφα!!! Οι πεταλουδίτσες δε, άπαιχτες!!! Τι εννοείς χαρτοσακούλα, ατλακόλ, φλόγα;;;;; Θέλω κι εγώώώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι όμορφο κουμπαραδοχωριό που έφτιαξες!!!!
    Οι πεταλουδίτσες όνειρο,τρέχω να δω το βιντεάκι,σε ευχαριστούμε!!!
    Καλή βδομάδα!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τέλεια η ...καλυβοπολιτεία σου!!!!!Τις πεταλουδίτσες τις σταμπάραμε μόλις είδαμε το πρώτο σπιτάκι και νομίσαμε πραγματικά ότι είναι από μέταλλο!!!Πάμε για το βιντεάκι !!Καλή βδομάδα να'χεις,πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φιλία μου τα καλυβάκια σου εγιναν πανέμορφα!!!σε συνδιασμο με τις πεταλούδες και τα μηνύματα ειναι τελεια!!σίγουρα θα γινουν ανάρπαστα!μεγεια το όμορφο δωράκι!!καλή εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι όμορφα τα καλυβάκια, αλλά και τα μηνύματα που τα συνοδεύουν!
    Αν κατάλαβα καλά, οι πεταλούδες είναι από χαρτοσακούλα;;; Άψογες φαίνονται! Μπράβο σου για όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. As casinhas são muito graciosas e bem elaboradas.

    ♪♫ Boa semana!
    ღ° Beijinhos do Brasil ღ
    ¸.•°♡♡⊱彡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΄Ηρθα και εγώ.....
    Καμιά σχέση με τις βίλες των Καλυβίων,
    τα δικά σου έχουν προσωπικότητα, κάντρυ στυλ,
    είναι υπέροχα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ax, Filia, den stamatas na mas ekpliseis(den kserw pws grafete auth h leksi..xaxa..)me tis dimiourgies sou!
    filakia para polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φιλία μου, ΥΠΕΡΟΧΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!!!!
    Ξέρεις πόση ώρα κάθομαι και τα χαζεύω; Πάνω από πέντε λεπτά!! Παρατηρώ τα πάντα στα σπουδαία καλυβάκια σου!!! Μπράβο σου. Μπράβο σου, για αυτά που δημιούργησες, αλλά και για το λόγο που τα δημιούργησες!!!
    Όσο για τις πεταλούδες σου, είναι πάρα πολύ όμορφες και πράγματι, μοιάζουν σαν παλαιωμένο μέταλλο. Πολύ ωραίες!!!
    Και το δωράκι σου ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Να το χαίρεσαι, σου αξίζει Φιλία μου!!
    Και... φυσικά ενθουσιάστηκα με την Πασχαλιά που μας προσφέρεις. Μυρίζει υπέροχα αυτό το φυτό, είναι απίστευτο το άρωμά της!!! Μου αρέσει πάαααρα πολύ. Μόλις το είδα, σκέφτηκα! "Δεν την πιστεύω. Λες και ξέρει πόσο πολύ μου αρέσει"!!!
    Να είσαι πάντα καλά Φιλία μου, να δημιουργείς και να προσφέρεις!!!
    Φιλιά πολλά πολλά!!!
    Με την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φιλία μου καλή εχω πολύ καιρό να περάσω και εδώ και ωρα χαζεύω τις δημιουργίες σου.Οι καλυβούλες σου είναι πραγματικά υπέροχες!!!!Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που τις έφτιαξες και τις διακόσμησες ξεχειλίζουν απο αγάπη.Το βαζάκι επίσης πολύ όμορφο και με ξετρέλαναν και τα κασκολάκια πως τα κατάφερες σε 20β λεπτά θέλω κι εγώ να μάθω να φτιάχνω τέτοια.Να είσαι πάντα καλά κι ευχαριστούμε πολύ για το όμορφο μπουκετάκι που μας χαρίζεις!!!!Πολλά πολλά φιλάκια παω να δώ το βιντεάκι τέλεις οι πεταλούδες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μα τι καλύβια υπερπαραγωγες είναι αυτα!! Και με αυλή και με πεταλουδες και με τα ολα τους! Μου άρεσαν πολυ Φιλια μου.
    Ζηλεψα τις πεταλουδες αλλα το λινκ δεν μου βγαίνει. Σε παρακαλω μπορεις να μου το στείλεις και εμενα?!!!! Ευχαριστω
    Φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ελα μου βγηκε τελικα!!! Μην το στείλεις.
    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πανέμορφα και αυτά!! Τι να πω? Είναι να μη καταπιαστείς με κάτι τελικά!! Πολλά πολλά μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χαίρεται! Πως είστε ωραία μου κυρία?Ευχαρίστως θα πήγαινα να μείνω σε κάποιο απο τα υπέροχα καλύβια!Ειδικά τώρα που έρχεται το καλοκαίρι!!!!Είναι πανέμορφα. Οι πεταλούδες είναι τέλειες. θα επιστρέψω να δω πως φτιάχνονται!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Α, εγώ είχα χάσει τα καλύβια Α και τώρα ευκαιρία να τα θαυμάσω όλα μαζί. Εξαιρετική καλυβοτεχνική! Μπράβο βρε Φιλία μου. Είδες πόσα πράγματα φτιάχνεις!!! Απίστευτη έχεις γίνει. Εκείνη η τεχνική του μανάβη, πως την είπες, φαίνεται καταπληκτική! Μέχρι και να το κάνω σκέφτηκα...χαχα... θα βάλω πεταλούδες παντού! Καλά δεν είμαι χαζή, κατάλαβα... μπορώ να φτιάξω και άλλα θέματα, δεν είναι μόνο για πεταλούδες...χαχαχα.Μπράβο Φιλία μου!Κατέβα βρε από τα βουνά καμιά μέρα να σε δούμε!Καλοκαίριασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τα καλυβάκια σου είναι υπέροχα!!! όσο για τις πεταλουδίτσες εγώ την έχω υιοθετήσει από πέρυσι την τεχνική και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλά δωράκια!!!Αν δεν κάνω λάθος έχω παρουσιάσει πέρυσι το video γιατί είχα κάνει μια πεταλούδα στην περσινή λαμπάδα της βαφτιστήρας μου αλλά και λίγους μήνες νωρίτερα ένα δωράκι σε giveaway... Όσο για την πασχαλιά θα πω ότι φέτος έκανα ολόκληρο ταξίδι για να βρώ να κόψω ένα μπουκέτο που υποσχέθηκε η μικρή μου στην κυρία της...από τον κήπο μας...ξέροντας όμως ότι δεν έχουμε!!! Να εκθέσω την μικρή??? ίσως και να έπρεπε!! Του χρόνου όμως θα έχω μιας και φύτεψα!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΣΟΥ,ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΕΠΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ.Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ,ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑ,ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΑΣΠΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ,ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΥΚΟΛΗ.Η ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΟ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΛΟΓΩ ΚΡΥΟΥ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πολύ όμορφα τα καλυβάκια!!!
    Καλό πάσχα Φιλία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πολύ όμορφο το χωριό σου από τα σπιτάκια σου!Ειλικρινά τα ζήλεψα!Θα δοκιμάσω, όταν έχω χρόνο(μ...μ...αυτό το "θα έχω χρόνο", δεν ξέρω πότε θα έρθει, αλλά είναι σίγουρο ότι έχω να δοκιμάσω τόσα πολλά, απ όσα βλέπω σε όλες σας).
    Μια όμορφη πεταλούδα πέταξε και σε μένα από την Ελένη μας, μαζί με ένα επίσης ολόγλυκο σημείωμα, τι όμορφο να λαμβάνεις αγάπη.
    Ευχαριστούμε για τον σύνδεσμο.Πολύ σικάτο το ανθοδοχείο σου!Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Φιλία μου οι καλύβες είναι υπέροχες όπως και τα μηνύματα. Οι πεταλούδες σου φανταστικές και αυτό το παιχνιδιάρικο "F" πολύ μου αρέσει.
    Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σίπτι μου σπιτάκι μου και φτωχοκαλυβάκι μου!!! Φιλία μου το χωριό σου έγινε απίθανο και οι συνοδεία τους είναι ακόμα πιο γλυκιά και όμορφη!!!! Οι πεταλούδες είναι όντως εξαιρετικές και φυσικά ευχαριστούμε για το link που νομίζω ότι θα αξιοποιηθεί δεόντως!!!! Φιλιά πολλά πολλά και καλή Μ. Εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι δηλαδή.... εγώ ασχολίαστη θα μείνω;;;