Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Και κάτι για μένα!!!

Γειτονιά μου αγαπημένη,  Καλημέρα
Κάτι ο μουντός καιρός, κάτι το χάος που επικρατεί κι' αυτή η "απειλή" του "αύριο και τι θα μας ξημερώσει" - βλέπεις, το σήμερα μάθαμε να το καταπίνουμε αμάσητο - δεν είμαι και στα καλύτερα μου!!!! Ένα νταούνιασμα, ένα "κουρκούτιασμα" στο μυαλό μου, που έλεγε κι' η γιαγιά μου, μ' έχουν ρίξει στα τάρταρα τελευταία. Προσπαθώ - και το ψιλοκαταφέρνω - να "κρατηθώ" από τις κατασκευές.

Τώρα που έστειλα τα πακέτα μου στα παζάρια, μ' όλη μου την αγάπη και τις ευχές να έχουν επιτυχία και ηρέμησα κάπως, είπα να φτιάξω και κάτι για μένα!

Είχα ένα δισκάκι για  ψωμί, κράκερς κλπ που το αγόρασα ούτε θυμάμαι πότε και το είχα αφήσει όπως ήταν και του έβαζα ένα άσπρο κεντητό πετσετάκι για να κρύβω τον πάτο του.

Αυτό:  (Εδώ, το έχω γυαλοχαρτάρει και περάσει με Primer)

Μιας και το σχήμα του είναι νόστιμο, είπα να το καλλωπίσω  και του έκανα παλαίωση και decoupage με ρυζόχαρτο:

Χαριτωμένο δεν έγινε;


Και επειδή πίνουμε και κανένα τσιπουράκι και υπάρχει στο τραπέζι της κουζίνας μας μονίμως ένα μπουκάλι, σκέφτηκα να φτιάξω με το ίδιο ρυζόχαρτο μια φιάλη κρασιού που είχα κρατήσει επειδή είχε ωραίο λεπτό σχήμα:
Μ' αρέσει να βάζω "κολιεδάκια" στα μπουκάλια!!!
(Δεν καταλαβαίνω γιατί στη φωτό κάνει αυτό το ροζ... Στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι!)


Επιτέλους, έκανα κάτι και για τη δική μου κουζίνα!
Έχω στολίσει τραπέζια, κουζίνες και μπάνια των θυγατέρων μου... εκτός απ' τα δικά μου!!!  (Στα παραμέσα δωμάτια δεν έχω τολμήσει να "μπω" ακόμα, όταν βελτιωθώ θα πάω και προς τα 'κει)!!!!!!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν "οσονούπω" και οι κόρες μου θέλουν τα χιλιάδες ρόδια (αυτά που έφτιαξα πέρσι), κουτιά για χαρτομάνδηλα, κρεμαστρούλες....... Τρέχα Φιλία!!!

Για άλλη μια φορά ένα μεγάλο Ευχαριστώ για τις επισκέψεις σας και τα γλυκά σας λογάκια!
Σας αφήνω με την ελπίδα στην επόμενη ανάρτηση να έχω πάρει κάπως τ' απάνω μου!!!!!
Φιλιά Πολλά...............

39 σχόλια:

  1. Καλημέρα Φιλία μου!!!
    Μακάρι ο θαυμασμός μου για το δισκάκι και το μπουκάλι σου που τόσο όμορφα έχεις στολίσει, να σου φτιάξει έστω για μια στιγμή το κέφι.
    Συμφωνώ ότι οι δημιουργικές κατασκευές και οτιδήποτε κάνουμε με ευχαρίστηση, μας φτιάχνουν τη διάθεση. Γι' αυτό να μην αφήνουμε (όσο μπορούμε) κανέναν και τίποτα να μας χαλάει το χρόνο που διαθέτουμε για ότι μας γεμίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλία μου καλημέρα
    Πολύ όμορφες οι κατασκευές σου, εύχομαι να τις κοιτάζεις και να σου φτιάχνουν το κέφι...να τις κοιτάζεις είπαμε μην μου πιεις όλο το τσίπουρο του μπουκαλιού...
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλία μου καλημέρα!!!Τι βλέπω ακεφιές; Μη γράφεις και πολλά γιατί κακό στον εαυτό σου κάνεις.Προσπάθησε να ξεφεύγεις με τις κατασκευές σου λίγο οι οποίες είναι καταπληκτικές!!!!Έχεις κάνει τεράστια πρόοδο πραγματικά σε καμαρώνω!!!Εμείς έχουμε μάθει μια Φιλία με το κέφι της το χιούμορ της, μη μας τα στερείς αυτά γιατί και εμείς μη νομίζεις από κάτι τέτοια παίρνουμε δύναμη να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και δυστυχώς είναι πολλά τα αναθεματισμένα και δεν τα βλέπω πρόθυμα να βρουν και τις λύσεις τους και να φύγουν από δω μας θρονιάστηκαν πάνω στο κεφάλι χα χα χα!!!Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα!
    Φιλία μου, βρέχει κιόλας, ίσως για αυτό είσαι έτσι.....
    Οι νέες σου δημιουργίες μου αρέσουν πολύ!!!!!!Το λευκό χρώμα στο φόντο αναδεικνύει τα όμορφα μοτίβα που στόλισες!!!!!!!!!
    Πολλά φιλάκια, σε αγαπάμε πολύ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ λέω τα εξής. Να βάλεις τα κριτσινάκια στο ομορφο σου δίσκο και το τσιπουράκι στο ομορφο σου μπουκάλι και να τα απολαύσεις με αυτούς που αγαπάς ή και μόνη (εγώ τα κάνω κάτι τέτοια...).
    Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό...όλοι είμαστε στην ίδια διάθεση. Μείνε αισιοδόξη!
    Καλημέρες!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα κοριτσι..Εφακι καλημερα..μμμμ τι ομορφιες ειναι αυτες..τελοια..να σαι καλα ματια μου..να περνας ομορφα..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφα...και τα κολιεδάκια στα μπουκάλια δίνουν έναν επιπλέον ρομαντισμό!!!Καλή συνέχεια σε όλα όσα σου αναθέσουν οι κορούλες σου!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ ομορφα και τα δυο!! παλαίωση δεν έχω κάνει ποτέ...και η αληθεια ειναι οτι την ζηλευω! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όχι απλά χαριτωμένη...τέλεια δουλειά!να σκέφτεσαι θετθκά κ να τα βλεπεις ολα με χιούμορ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι όμορφες δημιουργίες!Μου αρέσουν πάρα πολύ!Γεια στα χέρια σου για άλλη μια φορά!Όσο για την εποχή,δεν πρέπει να χάνουμε το χαμόγελό μας γιατί μετά χαθήκαμε!φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άλλαξε τελείως μα τελείως....
    Υπέροχο ρομαντικό γλυκό και φίνο και το μπουκάλι και το δισκάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχ κατι μου θυμιζει αυτο που γινεσαι θυσια για τις κορες σου!!!! τη δικη μου μαμα!!!
    Να τις χαιρεσαι και να τους χαριζεις οσο πιο πολλες και ομορφες κατασκευες σαν αυτες που μας εδειξες!
    Φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eγιναν τέλεια,χρώματα,οι σκιές,το ρυζόχαρτο που διάλεξες,είναι όλα υπέροχα!!!!!!!!!!
    Αντε να ανεβαίνουμε σιγά σιγά!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαι fan σου!!! Μου αρέσει ότι κάνεις .... σε χειροτεχνία δηλαδή... υπέροχα και τα δύο...καλή ευκολία πολύ φαντασία και άφθονο κέφι στις νέες σου δημιουργίες.....Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φιλία μου ,μία από τά ίδια καί εγώ!!Δέν μού αφήνουν τίποτα!Μού αρέση πολύ ο δίσκος,αλλά καί τό μπουκάλι έγινε φανταστικό!Ωραία μοτίβα!Καλό βράδυ!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε Φιλιώ μου ..τι ακούω;;;; χι..χι. έεε οχι και ακούς θα μου πείς.... και θα έχεις δίκιο.....πως να σε ακούσω.....αν το έκανα αυτό θα ήμουν ήδη κοντα να πίνουμε μαζί τα τσιπουρα ...τις ρακές μας..χι..χι.. στον όμορφο δίσκο που έφιαξες... μια χουφτα σταφίδες και δυό αμύγδαλα ...θα μας κάνανε να ξεχάσουμε για λίγο τι μας συνβαίνει ... αλλα δεν θελω να το βάζω κατω...οοοοοοχι... ειπαμε δεν θα τους κανουμε το χατίρι...αυτό θελουνε ...να ειμαστε με κατεβασμενο το κεφάλι ...βρε Φιλιώ μου ....να φιαχνεις ....οτι σε φιάχνει καλήτερα....φιλακια,,,,,πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν σε παρηγορεί, δεν είσαι η μόνη...άκεφη!!! Πώς θα μπορούσες, άλλωστε, με αυτά που βιώνουμε καθημερινά! Ας είναι καλά οι χειροτεχνίες στις οποίες βρίσκουμε μια εποικοδομητική ασχολία, ένα όμορφο δημιουργικό hobby.
    Εγινε πολύ χαριτωμένη η ψωμιέρα, χωρίς να υστερεί σε τίποτα και το μπουκάλι! Να'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μία από τα ίδια Φιλίτσα μου!Δεν είσαι μόνη!!Το άγνωστο αύριο που φαντάζει όμως ζοφερό και μας το επιβάλουν άλλοι με τρελαίνει!!!! Δυστυχώς !!!
    Τέλος πάντων!!
    Το δισκάκι το απογείωσες!!Αυτό το ριζόχαρτο το λατρεύω για τα λεπτά του σχέδια και τα υπέροχα χρώματα!!!Και το μπουκαλάκι το ίδιο όμορφο και κομψό!!!Αντε στην υγειά μας , να πάνε κάτω τα φαρμάκια!!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αστέρι έχεις γίνει Φιλία μας.Βρε μη σκας και ψυχοπλακώνεσαι. Στο τέλος θα μας ρίξουν στη κατάθλιψη όλους.Πρέπει να είμαστε χαμογελαστοί για να τους σπάμε τα νεύρα.Τέλειο το σετάκι. Φιλιά κούκλα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σου Φιλία μου....πανέμορφα και τα δύο έργα για την κουζίνα σου.....και μη στενοχωριέσαι βρε....άσε να στενοχωριούνται οι άλλοι που όχι μόνο βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα με τα χεράκια τους....αλλά ξημεροβραδιάζονται βλέποντας ειδήσεις....κομμένα αυτά....εμείς στον πάγκο μας και στις δημιουργίες μας....φιλιά πολλά και ψηλά το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εξαιρετικά και τα δυο έργα σου!!! Κι όσο για τη στεναχώρια...ευτυχώς που δημιουργούμε, γιατί αλλιώς τη βάψαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ! Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πω πω, αγνώριστος έγινε ο δίσκος! Σκέτη ζωγραφιά! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τον ερωτεύτικα το δίσκο σου πανέμορφος!!!Συνέχισε να φτιάχνεις όμορφα πράγματα και μη το βάζεις κάτω αρκεί να υπάρχει υγεία και όλα θα φτιάξουν!!!Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο παπουτσης ξυπολυτος,ο ραφτης μπαλωμενος και η Φιλιω η καλλιτεχνις, χωρις ντεκουπαρισμενο χρηστικο εργο στο σπιτι της
    να το χαιρεται η ιδια;;!!Αντε να ...προσεξουμε λιγο τον εαυτο μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ουίιιι....πρίν και μετά!!!Τον έκανες αγνώριστο τον δίσκο!!!Στέλνω τα συγχαρητήριά μου,για το μαγικό αποτέλεσμα-)))
    πολλά φιλιάαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φιλία μου, ο δίσκος σου έγινε πανέμορφος. Όπως και το μπουκάλι. Μου άρεσαν καιτα δυο πάρα πολύ!!! Είναι τόσο ρομαντικά και καλόγουστα!! Μπράβο σου!!!
    Εύχομαι μέχρι την επόμενη ανάρτηση, η ψυχολογία σου να φτιάξει. Έτσι είναι αυτά, αλλά το παλεύουμε και ξανα ανεβαίνουμε.
    Πολλά φιλιά!!!
    Και την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φιλενάδα....κόντρα στην βρομοδιάθεση..που απότι βλέπω..έχουμε όλοι...συνέχισε να δημιουργείς...είναι το μυστικό....Τα καταφέρνεις περίφημα....Φιλάκια...δεν σας ξεχνάω μωρέ αλλά δεν προλαβαίνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!
    ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΙΝΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ!!
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΝΤΑΟΥΝΙΕΣ!!!!!!!
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!
    ΤΙΝΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΟΥ , ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. αχ βρε παιδάκι μου αυτά τα αντριώτικα πως με τρελλαίνουν ε.ιναι υπεροχα για άλλη μια φορά τα έργα σου σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπημένη μου Φιλία
    Έχεις μαγικά χέρια, μεταμόρφωσες απλά καθημερινά αντικείμενα, σε αριστουργήματα!!!
    Συγχαρητήρια!!!
    Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για το τόσο εγκάρδιο σχόλιο σου!
    Σου εύχομαι να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να καμαρώσεις τα παιδάκια σου όπως ονειρεύεσαι!
    Και μην μελαγχολείς.Αρκεί που έχουμε την υγεία μας. Κάποτε οι άνθρωποι δεν είχαν ούτε τα στοιχειώδη και ήταν ευτυχισμένοι.
    Εγώ πάντα έχω ένα εργόχειρο στο χέρι και είμαι μια χαρά!
    Σου εύχομαι καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αμαν κανουν και παραγγελιες; Ετσι οι μανουλες πρωτα για τα παιδια. Παντως αν τελειωσεις ελα να βοηθησεις και την πρωταρα. Εχω καμμια 30 φλουδες δεντρου για κηροπηγια να γινουν για το παζαρι μας,κουτακια , πιατα ,κουκουναρια , γλυκα κτλ. Θα παρω πτυχιο με ταχυρυθμα στις κατασκευες μεχρι τις γιορτες!Αλλα μ'αρεσει. Αμα τελειωσουν ολα θα βαλω στο ματι και τον δικο μου δισκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Wow beautiful work!!!
    Have a wonderful weekend! and my G+ for you...

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πάρα πολύ όμορφο! Πλήρης μεταμόρφωση! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. πωπω!!!τι απίθανες δημιουργίες!!!ο δίσκος με ξετρέλανε!!τον έκανες απίθανο!!!!!!!!!χίλια μπράβο!!!!!!!!!! πάρα πολλά γατοφιλάκια απο τον Μπέμπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όχι μόνο χαριτωμένες, μα υπέροχες έγιναν οι δημιουργίες σου. Ιδιαίτερα το δισκάκι, τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μωρέ Φιλία μου, τί φτιάχνεις βρε κοριτσάκι μου !!! Ειδικά ο δίσκος είναι blog-buster !!! Πωπωωωωω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι δηλαδή.... εγώ ασχολίαστη θα μείνω;;;