Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Νέα αριστουργήματα!!!

Γειτονίτσα  Καλημέρα και  ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!

Και αφού φάγαμε το "Κουφόπουλο στο ρούφνο"  και ήπιαμε και το Βόσπορο, ας δούμε άλλα τρία αριστουργήματα (!)  που βγήκαν απ' τα χεράκια μου!


Αυτό ήταν ένα βάζο σε μαύρο και χρυσό (χτυπητό χρυσό) που μου είχε κάνει δώρο μια απερίγραπτη... αφού νόμιζα πως με μισούσε! Τελικώς δε με μισούσε, υπέθεσε πως θα ξετρελαθώ..... Δεν ξετρελάθηκα και του άλλαξα τον αδόξαστο! Καλά δεν έκανα; Έγινε συμπαθές!!!!

Κρακελέ, Decoupage


Σαν ευσυνείδητη ντεκουπατζού, έφτιαξα κι' εγώ το ξύλο κοπής μου!!!!   (Ημερολόγιο).

Κρακελέ, Decoupage


Και ένα κασπώ, με τεχνική παλαίωσης, χαρτοπετσέτα και πατίνες


Σε προσεχή ανάρτηση θα μοιράσω όλα αυτά τα πραγματάκια στα bazaar!

Σας αφήνω με την ευχή να έχετε ένα Υπέροχο Νοέμβριο. Αρχίστε να μετράτε τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα (καιρός είναι) γιατί δεν προλαβαίνουμε!!!!!!  Προσωπικώς, δεν τις συμπαθώ τις γιορτές..... έχουν πολλά "πρέπει" και μου πέφτουν κομματάκι βαριά!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ

36 σχόλια:

  1. Φιλία καλό μήνα
    Αν κάτι θεωρείς εσύ ότι χρειάζεται αλλαγή, καλά κάνεις και του αλλάζεις τον αδόξαστο. Πάντως έγιναν όμορφα και το βάζο και όλα τα άλλα.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλό μήνα κορίτσι!!! ομορφιές είδα και σήμερα, μπράβο.
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Φιλία μου!Καλό μήνα! Καλά έκανες και του ξηγήθηκες έτσι του βάζου...και τα υπόλοιπα είναι πολύ όμορφα!Είσαι το νέο αστέρι του ντεκουπάζ!!!Εγώ έβγαλα τα ''πρέπει'' και μου έμεινε μόνο η χαρά των γιορτών...χαχα. Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ξέχασα! Θυμάσαι που με ρώταγες πριν καιρό, πως μπορείς να βοηθήσεις στις δράσεις κλπ; Είδες που σου έλεγα θα βρεθεί τρόπος;Βρέθηκε! Περιμένουμε τα δικά μας...χαχα...

      Διαγραφή
  5. Μωρέ έγινε απίθανο με τους ήλιους που του ντεκουπάρισες!!!!!!!
    Το ημερολ. πολύ όμορφο!!!!!!!!!!!!!
    Καλό μήνα , Φιλία μου , πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όντως αριστουργήματα τα νέα σου Φιλία! Αααχ αυτά τα πρέπει των γορτών που μου φαίνεται ότι όσο παιρνάν τα χρόνια γίνονται περισσότερα!! Ααααχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά με την τεχνική αυτή τα πραγματάκια γίνονται πανέμορφα!!!
    Καλό μήνα :Ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα decouparισμένα αντικείμενά σου υπέροχα. Μου αρέσει ιδιαίτερα το κρακελέ στο decoupage αλλά και τα κάστανα πολύ επίκαιρα πάνω τους σαν διακόσμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε πολύ μεγάλο ταλέντο έχεις εξελιχθεί!!!!!!! Στο βάζο ευτυχώς που του άλλαξες τα φώτα!!! τώρα μπορεί να σταθεί κάπου με καμάρι!!!! Ημερολόγιο και κασπό είναι θαύμα!!!!!!!! Φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το βάζο έπαθε μια ταραχή που λέει και ο ΛΕΠΑ!Όλες σου οι δημιουργίες είναι πανέμορφες, με ταλέντο και μεράκι...!Το ημερολόγιο είναι τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαχαχαχα! Πράγματι δεν είναι μερικά δώρα που πιστευεις οτι δεν σε ξέρουν καθόλου ή οτι σε μισούν?
    Ενταξει όμως εσυ έδωσες πράγματι άλλη διάσταση σε ολα τα αριστουργήματα σου!
    Αντε μπράβο και καλό μηνα!
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα όμορφα, το ημερολόγιο μου άρεσε περισσότερο!Καλό μήνα,γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλό μήνα!!!!!Έγραψες πάλι!!!!Πολύ όμορφες οι αλλαγές(πολύ καλά έκανες που τα άλλαξες),αδυναμία μας το κασπό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλο μηνα και καλως σε βρηκα!Το βαζακι μου αρεσε παρα πολυ.Καλαλ εκανε ς και το αλλαξες.Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αααααααα!!!!! Κυρία μου η εξέλιξη σου είναι φοβερή και αξιοθαύμαστη!!!! Συγχααρητήρια!!!! Το βάζο το βλέπω σε περίοπτη θεσούλα!!! Χα χα χα!!! Μπράβο σου Φιλία μου!!! Καλό μήνα σου εύχομαι, φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μ αρεσει που πειραματιζοσουν κιολας?Παιδι μου, εσυ τη κατεκτησες τη τεχνικη, την απογειωσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χίκ...χίκ...αυτό μου έχει μείνει απο την προηγούμενη αναρτησή σου...τα λένε αυτά απο την αρχή.. πρόσεχε παιδί μου όχι απότομα το ουισκυ!!!!χικ...χικ.. αυτό επαθα που εχασα.. την συνταγή ..καλα να παθω....και τωρα πως θα δώ ξεμέθυστη με καθαρό ματι αυτά που έκανες;;χι..χι..τέλως παντων..Φιλιώ μου...κατι ξεκαθαρίζω ...ενα βαζο που ήθελες... να το πεταξεις;; κατι παντως του έκανες και εγινε κουκλα..χι..χι..
    το ξύλο κοπής τελειο....έεε το ξερεις σνίφφφφφ το αποθημενο μου....και το κασπό σου ακομα καλύτερο....αχ!!! ντεκουπατσού μου εσύ!!!!!!φιλιά...ΦΙλιώ μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν ξέρω πώς ηταν το βάζο πριν, αλλά αυτό που βλέπω τωρα μου αρέσει πάααρα πολύ!!! Το ημερολόγιο και το κασπώ είναι απίθανα! Απιαστη στο decoupage!! Καλό μήνα να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. KAΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ!!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..!
    ΣΕ ΦΙΛΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλό μήνα να έχεις με πολλή έμπνευση και δημιουργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλο μηνα Φιλια μου και καλες δημιουργιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χαχαχα, μου θύμισες τα δύο κινέζικα βάζα που μεταμόρφωσα με ντεκουπάζ αφού τα είχα για πολλά χρόνια καταχωνιασμένα!!!!! Συμπαθέστατο έγινε το δικό σου! Μου άρεσε πολύ το ξύλο κοπής αλλά και το Herbal calendar που του κόλλησες (πού το βρήκες αυτό ?). Στο κασπώ μιά χαρά παλαίωση τους έκανες ! Έχεις γίνει ξεφτέρι σέ όλες τις τεχνικές Φιλία μου!
    Καλό μήνα και πολλά φιλάκια !

    ΥΓ. για το κουφόπουλο στο ρούφνο δεν μπόρεσα να σου αφήσω σχόλιο γιατί είχα γίνει σκνίπα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλό μήνα ! Όμορφες οι δημιουργίες σου ...Φιλία μου φιλιά από μια φίλη...πο πο πο ! τι εύηχο! φιλάκια γλυκιά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λοιπόν , κατά τύχη είχα κοτόπουλο και ουίσκυ!!Μαγιονέζα γιοκ!!!Είπα δεν πειράζει ας ξεκινήσω την εκτέλεση!!!Γ@@@το, έκανα το λάθος να μην διαβάσω ολόκληρη την συνταγή , αλλά να εκτελώ βήμα-βήμα!!!Αμ δε !!Στο δεύτερο με πήγαν σηκωτή στο κρεββάτι!!!Φιλίτσα μου γελάω ακόμα με δάκρυα!!!!Γι'αυτό μετά βίας διακρίνω τα αριστουργήματά σου!!!χαχαχα!!!!Χλυσορεχα μου!!!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημέρα και καλό και δημιουργικό μήνα σου εύχομαι!!!Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!!!Ειδικά το ξύλο κοπής είναι η αδυναμία μου!!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ουίιιιιιιιιιι...τι όμορφο βάζο!!!!
    ε....και το ημερολόγιο...δεν το συζητώ....είναι τέλειο!!!!Το ξύλο κοπής,πάντα το χρησιμοποιώ,το έκανες να μην θέλεουμε να κόψουμε τα διάφορά μας εκεί,για να μην χαλάσει!!Μπράβο,μεγάλο ταλέντο μου-)))
    πολλά φιλιά και καλό μήνα να έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΙΑ... ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ! ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΖΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΣΟ ΣΕ ΜΙΣΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ.....χαχαχαχα ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Kalo mina! Yperoxes dimiourgies! Perase kai apo to blog mou gia na pareis ena vraveio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Μ Π Ρ Α Β Ο ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλησπέρα Φιλιά,καλό μήνα!Καί τά τρία είναι πανέμορφα!Καί η παλαίωση αλλά καί τό κρακελέ σου πολύ ωραία!Καλό Σ/Κ!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλό σου μήνα Φιλία μου γλυκιά!!!Πανέμορφο το έκανες το βάζο!!!Και τα άλλα σου τέλεια!!Μπράβο χρυσοχέρα!!! φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλο μηνα!Μα εχουν γινει τοσο ομορφα ολα!!!!!Ολα μια χαρα τα καταφερνεις,εισαι κι εσυ χρυσοχερα,προχωρα με ψηλα το κεφαλι!!!!
    Καλο σ.κ,φιλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλό μήνα εύχομαι....πολύ όμορφη δουλεια ιδίως το ημερολόγιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φιλία μου, αργώ αλλά καταφθάνω !!! Πολύ ωραία αποτελέσματα για άλλη μια φορά ! Ξέρω πριν μπω στο σπιτάκι σου ότι θα δω κάτι εξαιρετικά καλαίσθητο ! Μπράβο βρε Φιλία ! Παίζεις στην Α΄Εθνική, να το ξέρεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όλα υπέροχα όσα έχεις φτιάξει!Το ανεβάζεις πολύ ψηλά το επίπεδο!Εγώ σταμάτησα τα πρέπει, ειδικά στις γιορτές και κάνω μόνο τα θέλω.Ειλικρινά πλέον τις ευχαριστιέμαι πολύ!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι δηλαδή.... εγώ ασχολίαστη θα μείνω;;;