Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αλουμινόχαρτο, αγάπη μου!

Ένα κουτί παπουτσιών ντύθηκε κατά το ήμισυ με αλουμινόχαρτο, στολίστηκε και σας το παρουσιάζω!

Εν αρχή ην η πεταλούδα! Από φύλλο αλουμινίου και βαμμένη με χρώμα γυαλιού...

Αυτό το κουτί, αρχικά είχε ντυθεί με φύλλα από περιοδικά μόδας, δεν "έλεγε" και είπα να το αλλάξω. Έπεσε και ο διαγωνισμός της Νεραϊδομαγισσούλας μας, λέω "πού να τη βάλω την πεταλούδα μου;" 
(Παρακαλώ, αυτοσυγκράτηση... μην απαντήσετε το γνωστό, θα γίνετε κοινότυποι...) 
Και να η έμπνευση! 

Έντυσα το καπάκι και την πίσω του μεριά (είναι μονοκόμματο) με τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο, το πέρασα με μελάνι (δεν είναι κόκκινο όπως φαίνεται στη φωτό αλλά σκούρο κίτρινο) και έφτιαξα λουλουδάκια από φίλτρα του καφέ, βαμμένα με αραιωμένο ακρυλικό και ατλακόλ.

Και με αυτή τη δημιουργία, θα λάβω μέρος - τελευταία στιγμή και στο τσακ - στο δημιουργικό διαγωνισμό Απριλίου της "Pink dreamer".

Φίλη μου, διάλεξε όποια φωτό σου αρέσει. Γνώμη μου, δεύτερη ή τελευταία!
___________________________________

Και τώρα, θα σας λείψω για λίγο. Μη μου κλαίτε, δε θ' αργήσω και πολύ....
Όχι, δεν πάω ταξιδάκι, άλλες είναι οι τυχερές, πρέπει να κάνω μια ομιλία - παρουσίαση βιβλίου και αυτά που θα πω πρέπει να τα γράψω η ίδια!  
Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, στα γεράματα, που θα κάνω κάτι τέτοιο και ήδη έχει αρχίσει να μ' ενοχλεί η κοιλιά μου!!!!!!  Αν είναι δυνατόν, εγώ, να ανέβω στην έδρα και να μιλήσω σε κοινό!!!!!
Θα ξεφτιλιστούμε, κορίτσιααααααααααααα.......

Έχω λοιπόν ένα λατρεμένο πρώτο ξάδελφο, ο οποίος είναι μεν γιατρός, ορθοπεδικός αλλά και λάτρης της Ελληνικής γλώσσας και μας προέκυψε συγγραφέας και μάλιστα πολυγραφότατος! 
Το τελευταίο του βιβλίο έχει τίτλο "Από τα 40 στα 90" ή "Μια χαρά φαίνεστε". 
(Ξέρετε, ο Μεγάλος Χορν είχε πει: "Οι ηλικίες του ανθρώπου είναι τρεις: Βρέφος, Ενήλικας και Μια χαρά φαίνεστε")!!!!!!!!!!!!!!
Πραγματεύεται λοιπόν το βιβλίο τη μετάβαση - το "πέρασμα" - από τα νιάτα στο γήρας. Έχει και ένα κεφάλαιο για μας: "Γυναίκες που γερνούν".  Είχε την έμπνευση ο συγγραφέας να στείλει ένα ερωτηματολόγιο με 17 ερωτήσεις σε 17 σιτεμένες κοπέλες, μεταξύ των οποίων και εγώ!
Του άρεσαν τόσο πολύ οι απαντήσεις μου που τις έβαλε στο βιβλίο αυτούσιες και με παρακάλεσε να παρουσιάσω εγώ το συγκεκριμένο κεφάλαιο. Και εγώ δέχτηκα, η μικρή Λουλού όπως με λέει μια φίλη μας!
Η παρουσίαση θα γίνει στις 11 Μαϊου και πρέπει να βιαστώ. Καπάκι (14 Μαϊου) έχω και τη μετακόμιση..... Ο Θεός βοηθός!

Και τέλος,   ΚΕΡΔΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Στο giveaway της Σοφίας μας (http://sofigraf.blogspot.com/) ήμουν μία απ' τις τρεις τυχερές και σήμερα μου ήρθε αυτό το γλυκύτατο βραχιολάκι απ' τα χεράκια της.

Σοφούλα μου, το φορώ και σε σκέφτομαι!!!!!!!! Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!

Εύχομαι σε όλους ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.... Σας φιλώ.....

48 σχόλια:

  1. ¸¸.º°❤
    °º✿ Olá, amiga!
    Muito linda... muito criativa.

    BOM FIM DE SEMANA!

    ¸.•°`
    °º✿ Beijinhos.
    º° ✿ ✿ Brasil

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλίαααααααααααααα.......αυτό δεν είναι κουτί.....αυτό είναι το 8ον θαύμα του Κόσμου ολόκληρου.....καταπληκτικό....πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν το μαρτυρούσες ότι πριν ήταν κουτί παπουτσιών, δεν θα το καταλαβαίναμε.
    Κοίτα στην επόμενη ανάρτηση να μας ενημερώσεις για το ερωτηματολόγιο των σιτεμένων...κοριτσιών.Μας κίνησες το ενδιαφέρον.Φιλία, φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θα έλεγα πως αυτό το καπάκι από το κουτί... τόσο πανέμορφο που έγινε θα το έβαζα σε κάποιο τοίχο για πίνακα!!!!! Καλή επιτυχία στην παρουσίαση του βιβλίου... αν και δεν έχεις ανάγκη... το έχεις και θα τα πας υπέροχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΙΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑ!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΑΡΕΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΠ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΦΟΒΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΑΥΤΟ.ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕ4ΠΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ.ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΟΤΙΑ????ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΤΥΠΟΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΦΟΥΛΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο όμορφο το έκανες Φιλία μου γλυκειά!!!πανέμορφο!!!καλή σου επιτυχία!!! Να περάσεις καλά εκεί που πας, και όλα να έρθουν βολικά με την μετακόμηση!!! φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι χρώμα είπες μικρή Λουλού οτι άλλαξες μαζί μου;;;;
    Εγω έχω αλλάξει όλα της ίριδας,για το κουτί, συν οτι σκάω που δεν θάμαι παρούσα στην παρουσίαση του "Καλά φαίνεσθε" απο μία σιτεμένη (αν θέλουμε το πιστεύουμε) βαμπ.Κάτι ξέρει περισσότερο ο ξάδελφος,δεν θάβαζε ένα μουσειακό είδος να παρουσιάζει.Δε θά πιανε τόπο το βιβλίο, ενώ τώραααα;;; Θα λέει :ΔΕΙΤΕ! ΔΕΙΤΕ! ζωντανό παράδειγμα η ξαδέλφη!!!
    Κι επειδή ανέφερες το Χορν, ξημερώματα ας θυμηθούμε και τη Βλαχοπούλου, να τους ζευγαρώσουμε,που έλεγε: Η γυναίκα ξεκινά μουσίτσα, γίνεται Μούσα,για να καταντήσει μουσείο!
    και κατόπιν τούτου κλείνω ως γυναίκα-βλογγερ με τα ατέλειωτα θαυμαστικά μου για το κυτίον και ευχόμενη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,& στα δικά σας (βιβλίο,ντε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι εκπληκτικό!!Τελικά την πεταλούδα εκεί που την έβαλες είναι η καλύτερη θέση!!!!Καλή επιτυχία να έχεις και στα δύο.Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΡΟΜΑΞΑ! ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΟΛΙΑΣ! ΕΙΠΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΚΟΨΕ... ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΟΜΟΡΦΗ!!!!!
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ!!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλημερα..πως λεει και η διαφημιση της Τασουλας..εχεις ξεφυγει..χα χα..ειμαστε πολυ περηφανες για σενα..θα ειμαστε μαζι σου..να σου δωσουμε θετικη ενεργεια..ολα θα πανε υπεροχα..τη Μπουμπουλινες ειμαστε..δημιουργισες υπεροχα..βγηκε ονειρεμενο..καλη επιτυχια..χαλαρο ομορφο σ.β..να μας πεις νεα..σε φιλω καρδια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙ ΜΑΛΑΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ?ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ?ΟΥΦ...ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φιλια μου πανεμορφο το εκανες!!!!
    σε ευχαριστω πολυ! καλη σου επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το κουτί σου έγινε υπέροχο!!!Καλη επιτυχία στο διαγωνισμό και στην παρουσίαση του΄βιβλίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλία, μην μασάς τίποτα...ανέβα και πάρτους τα μυαλά, όπως παίρνεις τα δικά μας καθημερινά!!!! Τι κουτί είναι αυτό;;; Τι να πρωτοσχολιάσω δεν ξέρω;;;; Πεταλούδα, αλουμινόχαρτο, φίλτρα του καφέ...θέλω tutorial Και το θέλω ΧΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έγινε κούκλα το κουτι!!! Το έκανες μοναδικό!
    Καλό Σαβ/κο να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ όμορφο έγινε το κουτάκι σου!!
    Καλή επιτυχία στην παρουσίαση του βιβλίου
    αν και νομίζω ότι θα τα πας τέλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξέχασα να σου πω καλοφόρετο το βραχιολάκι σου!!
    Μπράβο και στη Σοφία με τα όμορφα βραχιολάκια της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κουκλίτσα μου το κουτί το έκανες... έργο τέχνης!!! Μπράβο! Και έχεις και την παρουσίαση, θα σκίσεις είμαι σίγουρη! Καλή επιτυχία! Ενδιαφέρον βιβλίο!!! Να χαίρεσαι και το δωράκι σου! Πολλά φιλάκια μικρή Λουλού! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τέλειο το κουτί!!!
    Καλό σ/κ!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πανέμορφο το κουτι!Βγαζει μια φινέτσα και τα διακοσμητικα του υπέροχα!Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό, όμως μεγαλύτερη στην παρουσίαση που ανέλαβες!Είναι ενδειξη εκτίμησης μια τετοια κίνηση (και από τις δυο πλευρές!)Καλό Σαβ/κο, να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το κουτί πανέμορφο...η πεταλούδα τέλεια και εσύ είμαι σίγουρη ότι θα διαπρέψεις στην παρουσίαση...ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ...επιστρέφοντας!!!φιλιά...καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο κοριτσάκι....Μου αρέσει το ...μικρή Λουλού....το υιοθετώ...Αφού μίλησε πρώτα η ψυχή σου και έγραψες τις απαντήσεις θα είναι εύκολο για το στόμα σου να τα πει...Βέβαια θα έχεις το τρακ της πρώτης φοράς στη ...σκηνή.... αλλά για όλους υπάρχει η πρώτη φορά...Ναι! σου εύχομαι να ξανανέβεις στο βήμα να μιλήσεις ...είναι σπουδαίο να μπορείς να μιλήσεις .....σε κοινό . και δεν είναι καθόλου εύκολο. Τώρα για τη μετακόμιση ...αν μετακομίσεις Θεσσαλονίκη θα σε βοηθήσω εγώ. Αλλά για Αθήνα δεν μπορώ...είναι λιγάκι μακριά. Αυτό που μπορώ αυτό θα κάνω ...σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τακτοποιηθείς σύντομα . Όσο θα λείπεις θα ψαχουλεύω στο μπλοκ σου...να δω τι δεν είδα...Άντε καλή επιτυχία σε όλα όσα θα κάνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλία ..μου αρέσει πάρα πολύ...αλήθεια πολύ!!!
    Καλή επιτυχία με την παρουσίαση ...και καλό κουράγιο με την μετακόμιση...(αυτό είναι το παλούκι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΖΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΑΝ ΚΑΔΡΟ...ΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΣΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΔΡΑΚΙ,,,,
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ,,,ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λοιπόν πολύ καλή ιδέα το αλουμινόχαρτο,δεν το είχα σκεφτεί. Εχω ντύσει πολλά κουτιά παπουτσιών με διάφορα χαρτί αλλά κανένα δεν με ικανοποίησε και στο τέλος τα πέταξα.
    Μια χαρά θα τα πας στην ομιλία είμαι σίγουρη!!!
    Πολλά συγχαρητήρια!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι ναι το κουτί είναι κουκλί...δεν το συζητώ...υπερπαραγωγή!!!Άλλα όμως με καίνε εμένα!!!Καλά αμφιβολία δεν έχω καμία πως οι δικές σου απαντήσεις είναι οι πιο ενδιαφέρουσες και πετυχημένες του βιβλίου!!! Αλλά πονηρή Φιλία δεν μας λες και που θα γίνει...για δώσε στίγμα...δεν έχω σκασίλα να σε δω(μη πάρεις και αέρα...σιγά...)με ενδιαφέρει το βιβλίο γιατί είμαι στη μετάβαση...χαχα...Μίλα γιατί θα το βρω και θα έρθω και θα σε κάνω να γελάς και να μην αρθρώσεις κουβέντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ξαδελφος δε θα ευρισκε ιδανικοτερη εισηγητρια!!
    Φιλια και τη θετικη μου ενεργεια! Ειμαι σιγουρη οτι θα ..σκισεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Με τι μεταμόρφωση στο κουτί!!! Και το σόι πολύ ταλαντούχο βλέπω. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φιλία μου το κουτάκι σου έγινε πανέμορφο με το αλουμινόχαρτο υπερπαραγωγή!!!Όσο για την ομιλία μη μασάς είσαι φοβερή στο λέγειν και στην ατάκα και κάτι να πάει στραβά είμαι σίγουρη πως θα το καλύψεις πολύ έξυπνα και δεν θα πάρει κανείς χαμπάρι!!Φιλάκια και καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το κουτί είναι υπέροχο!!! Και η πεταλούδα .... άπαιχτη!!! Καλή επιτυχία με την ομιλία, μια χαρά θα τα πας. Έχω κάνει και γω μία, πολύ παλιά και προσπαθούσα να μην σκέφτομαι ότι από κάτω υπάρχει κοινό. Σκεφτόμουνα ότι είμαι μόνη μου και έτσι τα κατάφερα. Και γω μετακόμιση, γύρω στις 20 Μαίου.... φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πανέμορφο το κουτί!!!Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!!
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ !!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλά, για το κουτί δεν έχω λόγια. Είναι απλά υπέροχο.Η δε πεταλούδα σαν αληθινή. Καλή επιτυχία και στην παρουσίαση τιυ βιβλίου (θέλουμε λεπτομέρειες μετά) και στην μετακόμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η λέξη "ΥΠΕΡΟΧΟ" για το κουτί είναι λίγο..δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω.Όσο για τη παρουσίαση..όλα θα πάνε καλά γλυκιά μου και θα περιμένουμε νέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!
    ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!
    ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ , ΤΗΝ ΜΙΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ!!!!
    ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ!!!!!!!
    ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ!!!!!!!
    ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ , ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!
    ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;
    ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Για το κουτί, τι μπορώ να πω; Είναι πραγματικά υπέροχο!!!Το παρατηρώ ώρα τώρα!!! Είσαι ΦΟΒΕΡΗ!!! Αστέρι μου, σου εύχομαι καλή επιτυχία με την παρουσίαση,( εννοείτε περιμένουμε κάθε λεπτομέρεια) και καλό κουράγιο με τη μετακόμιση!!! Φιλιά πολλά πολλά, καλή εβδομάδα και καλή Πρωτομαγιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θαυμάσιο κουτί!!! μπράβο Φίλια υπέροχο το αλουμινόχαρτο η πεταλούδα τα λουλούδια!!!Ολα τέλεια!!!!!Καλή επιτυχία στην παρουσίαση του βιβλίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αν μπορούσα να φανταστώ ότι τα κουτιά από παπούτσια μπορούν να δείξουν έτσι...δεν θα πετούσα ολόκληρη ντουλάπα κουτιά (καθότι και σαρανταποδαρούσα όπως λέει η μανούλα)!!!
    Έχω ένα βραβειάκι για σένα αλλά κι ένα δωράκι όπως προέκυψε από την κληρωσούλα μου!!! Σε περιμένω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Απίστευτο τι κουτί! Πολύ μου αρεσει, τόσες τεχνικες- καμία δεν έχω δοκιμάσει- και τόσο ωραίο αποτέλεσμα!
    Καλή επιτυχία στο διαγωνισμο αλλά και στην παρουσίαση του βιβλίου! Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, να μας μεταφερεις κι εδω κάτι από αυτα που λέει,κατα προτίμηση κάτι αισιόδοξο!
    Φιλιά, καλή Πρωτομαγιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καταρχήν το κουτί είναι πανέμορφο!!!!!!!!!!!!!!!
    Με την τεχνική δεν σε παρακολουθώ ακόμα αλλά που θα πάει...
    Οσο για την παρουσίαση νομίζω οτι θα σκίσεις και θα κάνεις εντύπωση που λέμε!χαχαχα Γιατί το χεις λέμε!!
    Καλή επιτυχία και σε σένα και στον ξάδελφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ζωγράφισες...πάλι!!!!!!!!!!!!! Κι ας παραπονιέσαι πως δεν έχεις φτάσει ακόμα ούτε στο κρακελέ!! Τρέχεις με..χίλια και μας ξεπερνάς!! Για την παρουσίαση, με τρώει η περιέργεια: αχ και να μπορούσα να ήμουν από μια μεριά....!! Σαφώς και το ΄χεις για αυτό και η επιτυχία θα είναι και καλή και σίγουρη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Φιλια μου τι να πω!!Ποιο ωραιο κουτι παπουτσιων δεν εχω δει!!!Εμεινα αφωνη με τη πεταλουδα πανω στο κλαρακι!!!!Πολυ ομορφο,feminine!!!!!!!!!
    Kαλο κουραγιο στην παρουσιαση,η τριτη ηλικια ειναι η καλυτερη γιατι εχει και τις αλλες δυο μεσα!!!!!!
    Καλη Πρωτομαγια!!!!!!
    Φιλακια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ!Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΔΑΚΙ...ΤΟ ΚΕΡΑΣΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑΑ!ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ!ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γεια σου Φιλία μου, κατ' αρχην έχεις κάνει πανέμορφο το κουτί σου. Η τεχνική του αλουμινόχαρτου εξαιρετική!!!
    Όλες αυτές τις μέρες (από το πάσχα και μετά) δεν είχα σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο και δεν είδα την ανάρτηση αυτή.
    Χάρηκα που το παρέλαβες το βραχιολάκι και σου εύχομαι καλοφόρετο.
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Υπέροχη η δουλειά σου. Μπορείς να μου πεις μερικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που το έφτιαξες;
    Το email moy είναι popiagn@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι δηλαδή.... εγώ ασχολίαστη θα μείνω;;;