Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Χορευτικό....


Παρεούλα μου αγαπημένη,
Γαμώτο, ούτε η Καθαρή Δευτέρα δε μας πάει καλά.... μόνο Καθαρή που δεν ήτανε!!!!
Μαύρη κι' άραχλη, σαν τις καρδιές μας και την κατάντια που ζούμε!!!!

Μηηηηη, μη βιαστείτε να με πείτε τρελιάρα που άλλαξα πάλι "look" στο σπιτάκι μου, έχω τις μαύρες μου και ήθελα κάτι πιο φωτεινό, πιο ζωηρό, πιο "Gipsy", βρε παιδί μου, μπας και μου ανεβάσει τη διάθεση!!!!   ("Gipsy roses" το λέει και η δημιουργός)...
Έχουμε που έχουμε Σαρακοστή...... Σαρακοστιανό και το blog....  ε, δε λέει.........
Οπότε, σε πείσμα των μαύρων καιρών και της προσεχούς Σαρακοστιανής εικοσαετίας, έφτιαξα κι' εγώ το πιο "χτυπητούρικο" σπιτάκι της γειτονιάς!!!!
Το είδατε;   Σας ανέβασε λίγο;     Πάμε..........
Από το internet λοιπόν, έχω "κατεβάσει" άπειρες φωτογραφίες κατά καιρούς, με θέματα που μου άρεσαν, μεταξύ των οποίων και το σημερινό. Δυστυχώς, δεν έγραφα την "πηγή"  γι΄ αυτό σας παρακαλώ, αν ξέρετε, να μου το πείτε να το συμπληρώσω στην ανάρτηση.....

Εν πάση περιπτώσει, το θέμα είναι "διαδικτυακό" κι' εγώ έβαλα τις δικές μου πινελιές!!!
Οι χορευτές είναι από φύλο πηλού που στεγνώνει στον αέρα. Όταν στέγνωσαν τις πέρασα primer και σπρέι περλέ - αφού διόρθωσα κάποιες ατέλειες και κάποια μπιμπίκια με το dremel.
Σε καμβά, ζωγράφισα το φόντο....
.... και κόλλησα τις φιγούρες με ατλακόλ. Πρόσθεσα μια τεράστια φεγγάρα από φύλο αλουμινίου, λίγο χρυσό γκλίτερ στο κόκκινο μέρος ....   και τέλος,  δυο χέρια βερνίκι σε σπρέι.



Τελευταία, μ' έχει πιάσει μια μανία να φτιάχνω τριανταφυλλάκια από πολυμερικό πηλό και να τα χαρίζω.... έμαθα και τον Κωστή μου, (εγγονός) και έφτιαξε ένα για τη μαμά του, το αγόρι μου το γλυκό... είναι το μεγάλο κίτρινο, δεξιά!!!
Ο οποίος εγγονός μου, βρήκε ένα κουτί που έχω ξυλάκια παγωτών και αλουμινοκαπάκια και έφτιαξε αυτό το ανθρωπάκι μέσα σ' ένα δεκάλεπτο..... 
Απ' τη γιαγιά του πήρε το παιδί!!!!

Αυτάαααα.............. !
Ελπίζω να περάσατε τέλεια τις Απόκριες και την καθαρή Δευτέρα.... άντε να έρχεται  σιγά σιγά το Πάσχα  και η άνοιξη..... δεν αντέχω άλλο!!!!
Καλή Σαρακοστή σε όλους
Σας φιλώ....

52 σχόλια:

  1. Καλή Σαρακοστή!!!
    Πολύ όμορφος ο πίνακας, μ' αρέσει ο συμβολισμός με τα ανθρωπάκια που χορεύουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Filia μου καλησπέρα....είχες όμορφη παρειτσα βρε το εγγονάκι και γκρινιάζεις?
    Αληθεια είναι ότι ψυχολογικά κάτω -δημιουργία πάνω
    Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό!!!!!
    Πολέμησε την κακή διαθεση...δες το σαν στοίχημα...
    εγώ αυτό κάνω και θα δείξει...φιλάκια με ευχές για καλή σαρακοστή με υγεία και θεέ μου ηρεμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μας τρελάνετε γιαγιά και εγγονός... Πολύ όμορφα όλα!!!!! Και τα τριανταφυλλάκια είναι εξαιρετικά... Δείξε μας κι εμάς.... Καλή Σαρακοστή!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ άλλαξα...έβαλα χρώμα μπας και διώξω τη μαυρίλα που σας έχει πιάσει όλους!!!Εγώ πάλι γιατί χαίρομαι;Θα το ψάξω πάντως αν και νομίζω πως είναι ενστικτώδης αντίδραση του οργανισμού μου!Πολύ ωραίο αυτό που έφτιαξες Φιλία μου και σίγουρα έβαλες και την προσωπική σου πινελιά.Ο εγγονός αστέρι!Μπράβο που δημιουργείτε παρέα!Υπάρχει καλύτερο αντίδοτο στην κακοκεφιά από τη δημιουργία και τα παιδιά;Καλό βράδυ σου εύχομαι κι αύριο μια μέρα όμορφη για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΣΚΙΣΕ...ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΠΙΣΩ....ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΟΥ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλή σαρακοστή. τι να πρωτοθαυμάσω? ο καμβάς είναι τέλειος και μου αρέσουν πολύ οι φιγούρες που διάλεξες. όσο για τονμ εγγονό...ταλεντάρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλη Σαρακοστη ψυχη μου..να σαι καλα..λατρεμενο το εξωτερικο του σπιτιου σου..ομορφο..αλλα και αυτο που μας εφτιαξες..πανεμορφο..πολυ ομορφη τεχνικη..οντως ο εγγονος σου εμοιασε..σε φιλω γλυκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα!!!! Τι είναι τα ωραία σου!!!! Μπράβο πολύ μ' αρέσει ο πίνακας σου!!!!
    Καλή σαρακοστή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!
    ΥΠΕΡΟΧΟΣ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΟΥ!!!!!!!
    ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΡΤΑΡΙ!!!!!!!!!
    Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ!!!!!!!!! ΑΣΤΕΡΙ!!!!!!!!
    ΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΠΑΚΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ, ΕΤΣΙ;
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!Ο ΠΙΝΑΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ !!!ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ!!!
    ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαταπληκτική ιδέα!Ο πίνακας είναι πολύ τέλειος!Μου άρεσε πάρα πολύ!!!Να σε ρωτήσω :Οι φιγούρες όσο στεγνώνουν ,δε σου κυρτώνουν;Εμένα γιατί κυρτώνει ό,τι και αν φτιάξω;Μηπως επειδή είναι λεπτή η φιγούρα μου;Αν σου έχει τυχει Φιλία μου ,πες μου σε παρακαλώ.Ο εγγονός σίγουρα το έχει πάρει από σενα το ταλέντο!Φιλιά!Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι καταπληκτικές δημιουργίες είναι αυτές... γιαγιάς και εγγονού!!!!!!! Φανταστικός ο πίνακας με υπέροχα χρώματα!!! μα και τα τριανταφυλλάκια πανέμορφα και το ανθρωπάκι σούπερ!!! Άξιοι και οι δύο... Μπράβο σας και πολλά φιλάκια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταπληκτικό αποτέλεσμα Φιλία μου!!! Το βάζω στα προσεχώς για αντιγραφή (σιγά μην το κάνω τόσο όμορφο, αλλά θα προσπαθήσω). Στην Κρήτη λέμε "από που είσαι ποταμάκι??? από εκείνο το βουνό!!!!!" έτσι και ο εγγονός πήρε από τη γιαγιά του. Με υγεία και η καινούργια φορεσιά για το σπιτάκι σου. Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!ΣΟΥ ΕΜΟΙΑΞΕ ΚΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΣΟΥ ΒΛΕΠΩ!!!!
    ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΑ!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καταπληκτικός πίνακας!!!!!!!!!!!! ξετρελάθηκα

    Οσο για τα λουλουδάκια μια γλύκα

    Καλή σου Σαρακοστή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ε από τη γιαγιά πήρε ο μικρός!!
    Πολύ όμορφος ο πίνακας και τα τριανταφυλλάκια!!!
    Υπομονή, θα 'ρθει σύντομα και η άνοιξη να μας φτιάξει τη διάθεση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φιλία μου γιαγιά και εγγονός κάνετε θαύματα. Μήπως να το δείτε πιο επαγγελματικά? Το τριανταφυλλάκι του δεν διαφέρει καθόλου από το δικό σου!! Ο πίνακας πολύ όμορφος και οι φιγούρες εδεσαν μεταξύ τους.Καλή Σαρακοστή να έχεις!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπραβο και στη γιαγια και στον εγγονο!!!Ο πινακας πολυ ομορφος μου αρεσει πολυ!!!Καλο βραδυ γλυκια μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΦΙΛΙΑ!!!
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ!!!!!!
    Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΝΕΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπέροχος πίνακας!!!!
    Οσο για τον εγγονό ε τα λόγια είναι περιττά,άψογος ο καλλιτέχνης!!!!
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εδω χονολουλουυυυυ!!!!!χαχαχαχα....Θα την φερω την Ανοιξη...αλλιως θα σκασω!!!!!!!!!!Ταμα το εχω κανει σου λεω!!
    Βλεπω λιγο ελειψα και ξετσουμισες καλλιτεχνικα και εσυ και ο εγγονος!!!!χαχαχα.Μπραβο σου γιατι τολμησες και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο!φιλια πολλα σε σενα και στο εγγονακι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είσαι μεγάλη τρελάρα! Νόμισα πως μπήκα σε λάθος μπλοκ! η αλήθεια είναι πως αυτό είναι πολύ του γούστου μου...Καλή Σαρακοστή και μη βρίζεις! Είσαι γλύκα! να έχεις τον εγγονό σου δίπλα σου και να δημιουργείς είναι όλα τα λεφτά Φιλία μου! Μπράβο στην γιαγιά που παράγει καλλιτεχνικές ψυχές...Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν...Μπράβο...Ο πίνακάς σου μ΄ άρεσε γιατί ξεφεύγει από τα συνηθισμένα...Ναι! είναι πολύ όμορφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολυ μου αρεσε το καινουριο σου σπιτικο με το αγαπημενο χρωμα!Ειδικα το κορδονι με τη τοσο ομορφη φουντα ετοιμο ειναι για να ..καλεσεις το μπατλερ!
    Και ο πινακας με τον χορο υπο το σεληνοφως εξαιρετικος.Προπαντων το πορτοκαλοκεραμιδι!Σα Βακχες σε Διονυσιασμο μου βγαζει!
    Για τον εγγονο δεν εχω λογια.Εκκολαπτομενος καλλιτεχνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Gipsy σπίτι και gipsy διάθεση. Ζωηρούλα σαν το σπιτάκι σου. Ποτέ μαύρη και ποτέ άραχνη. Πάντα φωτεινή, φωτεινώτατη. Χορευταρού σαν τις φιγούρες σου και καλλιτέχνης σαν τον εγγονό σου. Σαρακοστιανά φιλιά, Φιλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΩΡ ΣΥ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΙ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!!ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗ ΦΕΓΓΑΡΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!ΕΓΩ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ!!!
    Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!!!ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ΝΟΙΩΘΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΑΡΑ ΘΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΑ ΠΑΕΙ 50 ΚΙΛΑ ΓΥΡΝΑΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΗΡΑ.
    ΑΥΤΑ ΦΙΛΙΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣΕ. ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΛΟ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πάρα πολύ όμορφος πίνακας πραγματικά!!!!!! Και το νέο λουκ του blog πολύ καλό και εγώ θέλω να κάνω αλλαγές αλλά αυτή την εποχή έχω μπλέξει και δεν έχω χρόνο !!!! Όσο για τον εγγονό είναι πολύ τυχερός που έχει μια τόσο δημιουργική γιαγιά και σίγουρα θα μάθει πολλά κοντά σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι υπέροχο πινακάκι !!!Πολύ όμορφοι οι χορευτές ! Ωραίο θέμα! αλλά και ο εγγονός βλέπω ...ακολουθεί κατά πόδας ! Μπράβο στο παλικαράκι ! Καλή Σαρακοστή σου εύχομαι ! Βάλε με κι εμένα στην γειτονίτσα σου, άν θέλεις ! Θα χαρώ πολύ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ξεχωριστός ο πίνακάς σου και τα τριανταφυλλάκια σου μια ομορφιά!!! Τουλάχιστον με τα ζωντανά τους χρώματα δίνουν ένα τόνο χαράς...ο εγγονός, αστέρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πολύ όμορφος ο πίνακας σου.Μας ταξιδεύει ο χορός των χορευτών σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. το σπιτικό τέλειο...ο πίνακας όνειρο...μου έδωσε ιδέες...ο δε εγγονός καταπληκτικός!!!φιλιά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλώς σε βρήκα!!! Υπέροχος ο πίνακας με τους χορευτές αλλά και οι δημιουργίες του εγγονού σου! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φιλία μου ο πίνακας είναι εξαιρετικός σα να ξεπήδησε μέσα από γκαλερί κάποιου πολύ ταλαντούχου καλλιτέχνη!!!Όσο για τον εγγονό δεν έχω λόγια βαδίζει στα χνάρια σου!!!Φιλάκια!!!
    Υ.Γ Φιλία μου έχω επιθυμήσει χαρακτική σε γυαλί,θα μας δείξεις κανένα έργο σου;;;;Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πολύ ωραίος και πρωτότυπος ο πίνακας,Φιλία! Και τα χέρια του μικρού από ό,τι βλέπω πιάνουν! Βάλτον στα κόλπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Όλοι λίγο πολύ τα ίδια νιώθουμε. Όμως καλά κρατάμε στις δημιουργίες μας. Πολύ όμορφο το πινακάκι και το ανθρωπάκι του μικρού τέλειο! Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καταρχήν με γεια το καινούριο look. Σε βρίσκω με πολύ ανεβασμένη διάθεση. Όμορφος και ξεχωριστός ο πίνακάς σου. Καλό μήνα σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Α εσύ κάνεις θαύματα!!!Είναι τέλειος ο πίνακας!!Μπράβο σε σ'ένα αλλά και στον εγγονό σου!(Έπαθα πλάκα που διάβασα ότι έχεις και εγγόνι...Από τον τρόπο σου και την γραφή σου σε είχα περάσει για πιτσιρίκα,αλήθεια σου λέω ,κουφάθηκα!!Σίγουρα όμως θα είσαι και θα δείχνεις πολύ νέα γιαγιά!!!)
    Καλό μήνα!
    Πολλά φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλό μήνα εύχομαι Φιλία μου!! Καλό, ηλιόλουστο και ζεστό... Χαχαχαχαχαχα... Πού θα πάει;! Θα φτιάξει ο καιρός!! Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου, αλλά η φατσούλα του εγγονού έκλεψε την παράσταση ;)
    Υ.Γ. Χαίρομαι πολύ που υπέγραψες κι εσύ κατά του ACTA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. μπραβο κουκλα μ χρυσοχερα και εγω θα χορευα μαζι τους μπραβο περνα και απο μενα να δεις τι κανω χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. τζα ξανα ηρθα ευχαριστω που περασες και εμεινες θα τα λεμε χρυσοχερα μου φιλουρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Adorei o quadro... lindo, cheio de energia, alto astral como a dança... linda inspiração.
    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    Brasil.
    ♥ •˚。
    °° 。♥。
    ●/ ♥•˚。˚
    /❤
    / \ 。˚。♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τι όμορφη εφαρμογή..φτιάξε τώρα κάτι ανοιξιάτικο.Κόλλα ένα κλαδί και φτιάξε λουλουδάκια από λευκό πηλό που μπορείς να βάψεςι με ότι χρώματα θες , θα δεις οτι θα κάνεις υπέροχες συνθέσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. βρε χρυσοχερα εγω τι να πω για οσα κανεις; πως εισαι πως περνας; που μενεις; τι σε απασχολει πες μου να σε μαθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φιλία μου, κάτι δεν πάει καλά...η ανάρτησή σου δεν εμφανίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλώς σε βρήκα Φιλία μου! Ο πίνακας είναι υπέροχος αλλά και οι δημιουργίες του εγγονού τέλειες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλησπέρα Φιλία μου,ευχαριστώ για την επίσκεψη!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. μου αρέσει πάρα πολύ ο πίνακας σου!!μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Φιλία που χάθηκες ??? καλησπέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλά το νέο λουκ κυρία τρελιάρα, μου αρέσει πάααααααρα πολύ!!! Ο καμβάς με τις χορεύτριες είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και όσο για τον εγγονό, πρέπει να είσαι περήφανη που το γονίδιο δεν πήγε χαμένο!!!! Ταλέντο μεγάλο ο λεβέντης σου !!! Όσο για τον καιρό ...Πότε θα κάνει ξαστεριάααααα;;;;;; Σε φιλώ γλυκά, καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Το πινακάκι σου Φιλία μου, μου άρεσε τρελά!!!απίθανο!!! και του εγγονού σου τέλειο το τριανταφυλάκι!!οικογενειακό το ταλέντο φαίνεται!!! φιλάκια γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι δηλαδή.... εγώ ασχολίαστη θα μείνω;;;