Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ανθοδοχείο για ένα λουλούδι

Καλή σας μέρα, blogoγείτονες ...

Έχω ένα βάζο λεπτό, ψηλό, κρυστάλλινο, για ένα λουλούδι και πολύ ωραίο, που όμως απ' τα νερά θόλωσε και έγινε χάλια (το βλέπετε!). Το νερό Διονύσου είναι τίγκα στο άλατο!!!!











 Κάπου στο internet, σε ένα video, είδα μια ζωγράφο να ζωγραφίζει ορτανσίες τόσο, μα τόσο γρήγορα και εύκολα...... λέω "καλέ, αυτό είναι παιχνιδάκι", χα χα.....
Κούνια που με κούναγε!!!!!!
Άρχισα να ζωγραφίζω τις εν λόγω ορτανσίες για να κρύψω τη θολούρα......
δε μου έκανε και άσχημο.... και συνέχισα















προσθέτοντας και το άσπρο...... το είδα πως στράβωνε το πράμα, λέω μπας και στρώσει όλο μαζί.....


και κατέληξε σ' αυτό το "έμπλαστρο"!!!!
Μπλάστρι το έλεγε η γιαγιά μου.....
Αίσχος!!!!









Με απογοήτευσε, το παράτησα!!!!

Μετά τη μετακόμιση στο δικό μου σπίτι, ξανάρθε μπροστά μου!
Τι να το κάνω το εν λόγω αντικείμενον;;;;; Να το πετάξω δεν μου πήγαινε!!!!
Κατ' αρχήν το πέρασα ταμποναριστά σ' αυτό το χρώμα


Και μετά, έκανα κρακελέ και decoupage με την αγαπημένη μου χαρτοπετσέτα.  Και πολύ καλά έκανα....



.........Πέτυχε και μ' αρέσει πολύ!!!!

Και ένα μπουκάλι από κρασί (το ονομάζω "ανδρική πάπια"!!!!, έτσι μου μοιάζει) με decoupage και φωτοσκιάσεις...



Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη φίλη Loulou για το βιβλίο που μου έστειλε (το κέρδισα στον διαγωνισμό της)! Είναι πολύ ενδιαφέρον και πρέπει να το "μελετήσω"!


Σας στέλνω πολλά πολλά φιλάκια και χίλια ευχαριστώ για τις επισκέψεις σας!!!!
Σας αγαπώ πολύ............

49 σχόλια:

  1. Άπαιχτη Φιλία, ξεράθηκα στα γέλια !!!!! Τί έμπλαστρο και αντρική πάπια !!! χχχχχχχαααααααααα
    Πέρα από τα γέλια, όμως, το μπουκάλι έγινε πανέμορφο ! Η δε αντρική πάπια ωραιότατη κι αυτή αλλά ... αχρείαστη να είναι !!!Συγχαρητήρια και για το βιβλίο ! Για μένα το θέμα της δίαιτας είναι από μόνο του ένα παραμύθι !!!! χαχαααχα
    Να ΄σαι καλά, μ' έκανες και γέλασα σκαμπανεβαστά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα κι αν ντεκουπάρεις "παπάκι" είσαι ΘΕΑ!χαχαχα συμφωνώ με την Φωτεινή,αν και Κυρία Βορείων Προαστίων,δεν παίζεσαι,ούτε λίγο μούρη δε πουλάς, σε καλό σου!
    Λοιπόν άγια έκανες και ντεκουπάρισες το θολωμένο βάζο (κι εμείς φουλ στο άλατο,άσε...δεν πρόκειται νάμαστε άνοστες ποτέ, άσε που θα διατηρηθούμε σαν αλίπαστα!) όχι γιατί απέτυχες ζωγραφικά,κάθε άλλο,απλά έτσι το βάζο απέκτησε ομοιογένεια. Κι έγινε αγνώριστο!
    Οσο για το παπάκι,δεν έχω λόγια... Λες να ντεκουπάρω ένα αληθινό που έχει γίνει μόνιμο αξεσουάρ μου τον τελευταίο καιρό;
    Τι να πω γαι το βιβλίο;ο Τίτλος τα λέει όλα,αλλά εμείς δεν μασάμε...
    Φιλιά άπειρα Θεά του Διονύσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο το βάζο σου!Μα και το μπουκάλι απο κρασί δεν πάει πίσω!Συγχαρητήρια και για το δωράκι σου!Πάντα τυχερή σου εύχομαι να είσαι!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
    ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΥΧΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα, γιατί, ωραίο ήταν και στην πρώτη του εκτέλεση το βάζο!... Βέβαια, κλάσεις ανώτερη μετά το decoupage!... Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφο διαμορφώθηκε τελικά.
    Γειά στα χεράκια σου.
    'Αλλη φορά να ξέρεις πως τα κρύσταλλα μέσα στο πλυντήριο πιάτων γίνονται καινούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά αυτο το βάζο έχει πολλά πρόσωπα. Εμένα μου άρεσε και στις δυο πρώτες φωτογραφίες που δεν ειχε τελειώσει.Το τελικό αποτέλεσμα όμως ήταν το κάτι άλλο.Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Του άλλαξες τα... φώτα αλλά έγινε αγνώριστο!!!!Πολύ ωραίο ,όπως και η ανάρτησή σου,απολαυστικότατη!!!!!Καλή βδομάδα!!!!!!Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό θα πει ταλέντο! Η απόλυτη μεταμόρφωση! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω η ...αυθορμητη αγενης, προτιμησα τη πρωτη εκδοχη, γιατι μου αρεσε η διαφανεια του ,ειχε αποψη και υπογραφη οπως ηταν το μισο ζωγραφισμενο και τελος μπορουσες να βαλεις οτι λουλουδι ηθελες, ενω τωρα περιοριζεσαι απο το ντεκουπαρισθεν!
    Χαμογελω επισης με την αλλοτε διασημη κα Βουτσινα,που εν μια νυκτι και on air,εχασε το τιτλο της διαιτολογου των επωνυμων ,αφου δεν ειχε αποφοιτησει απο καμμια επισημη σχολη,εσωτερικου ή εξωτερικου,και τωρα περιοριζεται να χρησιμοποιει ως ιδιοτητα, μελος δαιτολογικης ομαδας!Δε σχολιαζω αν υπηρξε καλη ή κακη ,αποτελεσε ομως τρανο παραδειγμα στην Ελλαδα του αδιαφορου και του ο,τι δηλωσεις εισαι,οικιοποιουμενη ενα τιτλο, που ποτε δεν απεκτησε και το σπουδαιοτερο κανεις δε θα το αντιλαμβανετο ,αν δεν προσεκρουε στα συμφεροντα των επισημων διαιτολογων!
    Φιλια μου ,εσυ εχεις μεγαλη καρδια ,συγχωρησε τις κακιουλες!Καποιος ειναι αναδρομος σημερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ταλέντο σου στο decoupage είναι άπιαστο. Και τα δύο τα έκανες υπέροχα.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάθε φορά που βλέπω ένα μπουκάλι,θυμάμαι πως ενώ έχω μαζέψει ένα σωρό μπουκάλια,δεν έχω αξιωθεί να φτιάξω κανένα,κάτι πρέπει να κάνω γι αυτό,το δικό σου πάντως είναι σούπερ,το ίδιο και το βαζάκι σου,με πολύ πετυχημένο κρακελέ!!!!!!
    Φιλιά!!!
    Καλή βδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. απιθανη Φιλιααααααααα!χαχαχα
    Αγαπω τις αναρτησεις σου!Εχεις εξελιχθει σε πολυ καλη ντεκουπατζου!δε σε φοβαμαι πια!!!!πολλα φιλια καλη μου και να εχεις μια πανεμορφηηηη εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ να δουμε πότε θα εξελιχτώ..χι..χι.. σε ντεκουπατζού...Μισιρλακιμισιρλάκι ...σνιφφφφ

      Διαγραφή
  14. Φιλία μου...και το βάζο και η "πάπια" έγιναν πανέμορφα με το ντεκουπάζ. Για το κρακελέ τί να πω ????? Μακάρι να μπορούσα να το πετύχω. Όλες προκόβετε σιγά σιγά. Μόνο εγώ έμεινα στάσιμη....(η πρώτη προσπάθεια με το πασάλειμμα δεν μου άρεσε. Καλά έκανες και το άλλαξες). Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε συμπεθέρα...πονεμενη ιστορία...ελα να κανουμε παρέα... ισως δύο μαζί καταφέρουμε κατι...χι..χι..

      Διαγραφή
  15. Καλά το πήγαινες βρε το ζωγραφιστό...στο τέλος τι έκανες και το χάλασες δεν ξέρω...Το'χες όμως, αλλά είσαι κι εσύ βιαστική...χαχα. Η ζωγραφική σε γυαλί πάντως,δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα...από τα δύσκολα μου ξεκίνησες!!! Το ντεκουπάζ φυσικά έγινε θαύμα και στα δύο...Πολλά φιλιά Φιλία μου φοβερή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θαύμασα το κρακελέ σου!!!Υπέροχο αποτέλεσμα !!Το βάζο έγινε πανέμορφο και ρομαντικό!!!Και η "πάπια" ωραία και χαρούμενη!!!Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα γλυκειά Φιλία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βάζο και πάππια τα εκανες αγνώριστα..Φιλιώ μου...θα βλέπουν τα γυαλινα τους στο καθρέφτη και δεν θα τα αναγνωρίζουν....
    και αν απορείς τί ειναι αυτά που λέω... εννοώ προ το καλήτερο θα το βλέπουν προπαντως η πάππια...για το βαζο ..εμενα μου άρεσαν και οι δυό απόψεις ...το βάζο δεν ξερω τί αποψη έχει...
    στέλνω σου πολλα φιλιά..ζηλιάρικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα!!!!
    Εμένα μου άρεσε και όπως ήταν πριν. Αλλά ξέρω πως είναι να έχει κάτι και να θες να του κάνεις αλλαγές. Είναι ωραίο και τώρα μπράβο!!!!
    Καλή βδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Του άλλαξες τα φώτα του βάζου και πολύ καλά έκανες! Αγνώριστο το'κανες! Καμαρωτό μέσα στην ομορφιά του κρακελέ και του μοτίβου!
    Οσο για την "πάπια" (χαχαχα- πολύ καλό!!!!) έγινε απίθανη! Από "πάπια" έγινε "κύκνος" !!!
    Καλή εβδομάδα, Φιλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα Φιλία μου!!Απόλαυσα τό κείμενο,θαύμασα καί τό βάζο μέ τό υπέροχο κρακελέ καί μοτίφ,τό μπουκάλι"ανδρική πάπια",έγινε πανέμορφο!!Τέλεια μεταμόρφωση καί στά δυό!!Σού βγάζω τό καπέλο!!Καλή εβδομάδα εύχομαι!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και τί δεν έχες κάνει που να μην είναι όμορφο !! Εχω από καιρό ένα παρόμοιο βάζο που θέλω να ντεκουπάρω και ολο το αφήνω για να μου έρθει καλύτερη έμπνευση... Το δικό σου έγινε πανέμορφο ! Το ίδιο και η ΄πάπια΄!!!! Μπράβο Φιλία μου, έχεις γίνει experte en decoupage!!!!!
    Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πολύ ωραίο έγινε το βάζο με το decoupage!
    καλή εβδομάδα φιλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Α τι ωραίο Φιλία μου!πολύ σικ!Και σου πέτυχε πολύ όμορφα και το κρακελέ! Άντε καλή μελέτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Διαβάζω για ορτανσίες, βλέπω και τις εικόνες, ααα!!! λέω, εμένα μ' αρέσει πολύ κι άστην τη Φιλία να λέει πως είναι σα μπλάστρι, βλέπω και το ντεκουπάζ, και τούτο ακόμα πιο όμορφο λέω! Μα όταν έφτασα στην ανδρική πάπια, ε, εκεί με απογείωσες!!! Είσαι ανεπανάληπτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εμένα πάντως και οι ορτανσίες μου άρεσαν μου άρεσαν.. Είμαι καλά γιατρε μου ή θέλω κανα έμπλαστρο; Πάντως και το ντεκουπάζ έγινε άψογο και στο βάζο και στην ...πάπια!
    Ακου όνομα που της βρήκες, αντε τωρα να βαλεις λικεράκι εκει μέσα, χωρίς συνειρμούς... Χα,χα!
    Φιλιά πολλά Φιλία μου που μας φτιάχνεις τη διάθεση κάθε φορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κατ'αρχήν εχω ενα και μοναδικό(αλλά αγαπημένο!) πλεκτό σεμεν με μοτίφ και είναι ολόιδιο με το δικό σου.... Στο θέμα μας τώρα το ανθοδοχείο μου άρεσε πολύ περισσότερο με το ντεκουπάζ είναι και πολύ πετυχημένο τεχνικά όπως και το επόμενο μπουκάλι,κάνεις προσεκτικές δουλειές και αυτό κάνει κάθε εργο σου εξαιρετικό!!!Φιλάκια πολλά
    Υ.Γ.το δεματάκι εφυγε σήμερα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλώς σε βρίσκω Φιλια μου!(τι υπεροχο ονομα!) Το βαζο το ειδα με τις ορτανσιες και μου αρεσε! Και λέω τι αλλο μπορει νατο κανει? κι' εσυ το απογειωσες! Και οι υπολοιπες δημιουργιες σου εξαιρετικες!Θα χαρω νατα λεμε! Φιλια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλά ,δε μπορώ να πω ,και με τις ορτανσίες όμορφο ήταν, αλλά με την τελική επιλογή έγινε υπέροχο!!!. Φαντάσου στα νοσοκομεία τέτοιες πάπιες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οι περιπέτειες ενος μπουκαλιού...χαχαχα! Τελικά μετά απο πολλά κατεληξε να γίνει πολύ όμορφο. Αν και να σου πω στην αρχική του μορφή με τις λίγες ορτανσίες εμένα μου άρεσε. Μετά πήρες φόρα ε??χαχχα!!
    Πάντως τα μπουκάλια σου είναι σούπερ!
    Φιλια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και πολύ καλά έκανες θα πω κι εγώ Φιλία μου, όσο αφορά το βάζο σου! Έγινε τόσο όμορφο. Πολύ ρομαντικό, είναι υπέροχο σου λέω.
    Αλλά και η "πάπια" σου, όμως, είναι το ίδιο όμορφη. Μπράβο σου!!! Τι όμορφα πράγματα που φτιάχνετε όλες σας μέσα εδώ!!! Σας θαυμάζω, ειλικρινά!!!
    Φιλιά πολλά Φιλία μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΄Ε όχι και πάπια, μια μικρή ομοιότητα μόνο !!!!!!!!
    Δεν έχω λόγια, έχεις εξελιχθεί σε μεγάλη δημιουργό !!!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλά, έχω μείνει άναυδη.... τι τέλειο που έγινε το μπουκάλι?
    εμένα τα χέρια μου δεν.... μπράβο, μπράβο, μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σούπερ η μεταμόρφωση! Μ'αρέσει το κρακελέ...!!! Θα το μάθω σίγουρα στο μέλλον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εγώ μπορεί να μην ξέρω τι είναι το κρακελέ,το αποτέλεσμα το του κρακελέ όμως το είδα και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ.
    Βάζω το......βάζο της πεθεράς που δεν λέει να σπάσει με τίποτα,βάζεις το κρακελέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Fantástico! Que mudança! Ficou lindo!
    Boa sexta-feira!
    Ótimo fim de semana!
    Beijinhos do Brasil.
    ♡♡♡♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Απ' τα 40 κύματα πέρασε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο!! Γεια στα χέρια σου Φιλία μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γειά σου Φιλιούλα μου μοναδική!!!!Πάλι μ εκανες και γελάω να είσαι καλά!!!! Πολύ όμορφα τα βαζάκια σου και τα δύο!!!! Κρακελέ φωτοσκιάσεις, μοτίβα τέλεια!!!!Αστέρι έχεις γίνει!!!!Είδα κι αυτά που έχασα όλα υπέροχα και το κουτί σου πανέμορφο!!!!Γειά στα χεράκια σου και μπράβο σου για όλα!!!!!Πολλά πολλά φιλάκια και να μου είσαι πάντα καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Φιλία μου, τι να πω, εσύ κάνεις θαύματα!!!
    Υπέροχα, κομψοτεχνήματα!!! Μπράβο σου!
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πολύ όμορφα τα ανθοδοχεία και πολύ διαφορετικά! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. To αποτελεσμα ειναι φοβερο!!!Ας αφηνουμε την πόρτα της ζωης ανοιχτη μονο στα χαμογελα.Καλη εβδομαδα να εχεις. Αργω μερικες φορες να περασω αλλα δεν ξεχνω τους μπλοκοφιλους :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μου φαίνεται ότι μας έπιασε η ίδια μανιούλα!!Ότι μπουκάλι βλέπω μπροστά μου το..μαζεύω και το ζωγραφίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πάρα πολύ όμορφα τα έφτιαξες Φιλία μου γλυκιά!!! Πολλή υπομονή και ταλέντο δείχνουν τα έργα σου!!Μπράβο σου!! φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια στα αριστουργήματά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι δηλαδή.... εγώ ασχολίαστη θα μείνω;;;